رفتن به مطلب

فقط معاوضه 1060 msi 6 gb gaming x با دقیقا همین مدل 1070

frzm2014
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام همونطور ک مشخصه قصدم ارتقا سیستم هست و نیازی به فروش کارت ندارم چون یکسال به یکسال قطعات رو ارتقا میدم ! 

از دوستان اگر کسی دارای کارت 1070 گیمینگ ایکس فقط هست اعلام کنه ک انجام بدیم.  بنده نهایت...... $400..... دیگه فوقش....$ 450 .....بدم .کارت بنده بسیار حساسانه نگهداری شده بطوری ک هرماه گردگیری شده ، بدون ماین و ازین داستانا ، با مهلت تست چهل هشت ساعت و انجام کلیه تستهای درخواستی ، 

و همونطور هم ک خودم رعایت کردم طرف مقابل هم باید تمام این فاکتورها رو داشته باشه ، چون دما و تست فن هارو میگرم برای صحت بدون ماین بودن یا به اصطلاح فشار زیاد ! کارت بنده حدود دوسال گارانتی  هم داره ، حداقل ششماه گارانتی مد نظرم برای کارت 1070 هست با کارتن و تمام متعلقات .

لطفا فقط متقاضی معاوضه در تایپیک پیام بگذارد ،

کارشناسی و صحبت بی مورد ممنوع! 

با سپاس 

DSC_0807.JPG

DSC_1729.JPG

ویرایش شده توسط frzm2014
تصویر مشخصات
لینک به دیدگاه

در در 1397/10/04, 22:31:09، frzm2014 گفته است :

با سلام همونطور ک مشخصه قصدم ارتقا سیستم هست و نیازی به فروش کارت ندارم چون یکسال به یکسال قطعات رو ارتقا میدم ! 

از دوستان اگر کسی دارای کارت 1070 گیمینگ ایکس فقط هست اعلام کنه ک انجام بدیم.  بنده نهایت...... $400..... دیگه فوقش....$ 450 .....بدم .کارت بنده بسیار حساسانه نگهداری شده بطوری ک هرماه گردگیری شده ، بدون ماین و ازین داستانا ، با مهلت تست چهل هشت ساعت و انجام کلیه تستهای درخواستی ، 

و همونطور هم ک خودم رعایت کردم طرف مقابل هم باید تمام این فاکتورها رو داشته باشه ، چون دما و تست فن هارو میگرم برای صحت بدون ماین بودن یا به اصطلاح فشار زیاد ! کارت بنده حدود دوسال گارانتی  هم داره ، حداقل ششماه گارانتی مد نظرم برای کارت 1070 هست با کارتن و تمام متعلقات .

لطفا فقط متقاضی معاوضه در تایپیک پیام بگذارد ،

کارشناسی و صحبت بی مورد ممنوع! 

در ضمن ***************************تعویض پاور480 گرین جدید با کارتن و دوسال گارانتی با مدل 750 گرین یا650 deepcool با پرداخت 450 نهایت انجام میشه*****************

با سپاس 

DSC_0807.JPG

DSC_1729.JPG

لینک به دیدگاه

ایشون کارش درسته من یه بار همین مدل کارت ازشون خریدم 1060 گیمینگ بود msi

لینک به دیدگاه

دوستمون کارتشو حضوری با شخص دیگه ای معامله کرد.  ....

موضوع تایپیک از سر گرفته میشه..

Up....

لینک به دیدگاه

در در 1397/10/04, 22:31:09، frzm2014 گفته است :

مبلغ پرداختی همراه با کارت  به 500 تومن افزایش یافت....

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است :

دوستان در مورد شرایط نگهداری کارت و ماینینگ صداقت کامل داشته باشند ، موردشون حتما بررسی میشه !! واین که متعلقات کامل و جعبه حتما داشته باشد 

لینک به دیدگاه

تا فردا شب جمعه،پایان این موضوع هست ،در غیر این صورت و پیدا نشدن موردی برای تعویض کارت 1070 جدا خریداری میشه ،و
.............................
gaming x 6 g 1060 به فروش میرسه ،با 
قیمت تمام شده با ارسال:2370 
گام 20 تومان.
...................................................
دوستان کارت همونجور ک ذکر شده کاملا خانگی بوده و فاقد هر نوع فشار غیر متعارف و یا ماین هست ،با تظمین و مدت تست 48 ساعته برای خریدار عزیز ،
تایپیک جداگانه هم برای این موضوع دوباره نوشته میشه ،
فروش در فروم  پرشین  هم فعاله ،برای اعتماد سازی و،در کل در تمام فروم ها کاربرهای با سابقه ضمانت بنده را میکنند برای خریدار عزیز،پس اول واریز وبعد ارسال داریم.با تشکر

لینک به دیدگاه

کارت 1070 خریده شد ،

کارت 1060 بصورت جدا فروشخته میشه ،

کاملا تمیز و خانگی بوده و ماین به هیچ وجه ،حدود دوسال گرانتی گرین 

2370 با ارسال ،با خریدار واقعی هم راه میام ....

با تشکر...

Up

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...