رفتن به مطلب

پردازنده 2700X یا 2600X

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام؛

اختلاف  قیمت پردازنده AMD Ryzen مدل 2700X با 2600X حدودا 1.400،000 هست، با توحه به این 2 تا سوال داشتم.

1- خیلی در کارایی با هم تفاوت دارند یا مثلا 15-20 درصد بیشتر نیست؟

2- مدل ماربوردی که برای 2600X باید بگیرم مثل همون 2700X هست یا متفاوته.

کار من هم رندر، سه بعدی  و گرافیک و انیمیشن (البته اهل بازی هم هستم)

نرم افزارها هم کلی 3DS Max, V-Ray, Substance painter, photoshop, after effects, Marvelous designer  و این جور برنامه ها

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بله 2700X ارزشش رو داره، این پردازنده 100 دلار گرون تر از 2600X بوده و تعداد 4 رشته پردازشی بیشتر داره همچنین L2 کش بیشتری داره که واقعا کاربردیه.

با توجه به نرم افزار هایی که نام بردید حتما 2700X تهیه کنید که بسیار قدرتمند تره هم در گیم و هم در نرم افزار های رندر.

از نظر مادربرد تفاوتی ندارند، پیشنهاد می کنم از مادربرد های  X470 و یا B450 بالا رده استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

درود 

پیشنهاد می کنم صبر کنید تا دو هفته دیگه ces 2019 معرفی ryzen 3000

https://www.techradar.com/amp/news/amd-ryzen-3000-next-generation-16-core-processors-leaked

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

سلام دوست عزیز

بله 2700X ارزشش رو داره، این پردازنده 100 دلار گرون تر از 2600X بوده و تعداد 4 رشته پردازشی بیشتر داره همچنین L2 کش بیشتری داره که واقعا کاربردیه.

با توجه به نرم افزار هایی که نام بردید حتما 2700X تهیه کنید که بسیار قدرتمند تره هم در گیم و هم در نرم افزار های رندر.

از نظر مادربرد تفاوتی ندارند، پیشنهاد می کنم از مادربرد های  X470 و یا B450 بالا رده استفاده کنید.

درود 

B350 از X 370 قوی تره؟؟یا ضعیف تره؟؟؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Wall Breaker گفته است :

درود 

ضعیفتره،

پیشنهاد می کنم تا جای ممکن از سری 4 بگیرین

B450 یا X470

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

ضعیفتره،

پیشنهاد می کنم تا جای ممکن از سری 4 بگیرین

B450 یا X470

ممنون

نقاط تاریک ذهنم روشن شد

لینک به دیدگاه

متشكرم

من چون اطلاعات سخت افزاريم كمه ولي در مورد مادربورد به صفر ميل ميكنه دانشم اين كه مادربورد x470 رو عرض كردم قبلا در انجمن پرسيدم كه چي به اين پردازنده ميخوره حتي اسم سري B350 وB450 رو نشنيده بودم

فقط دنبال مادربوردس هستم كه اين سي پي يو ها رو پشتيباني كنه.

و اينكه پيشنهاد داديد تا معرفي Ryzen 3000 از لحاظ تاثير قيمت روي مدل هاي پايين تربود؟

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Wall Breaker گفته است :

درود 

در 5 ساعت قبل، djcsaeed گفته است :

متشكرم

من چون اطلاعات سخت افزاريم كمه ولي در مورد مادربورد به صفر ميل ميكنه دانشم اين كه مادربورد x470 رو عرض كردم قبلا در انجمن پرسيدم كه چي به اين پردازنده ميخوره حتي اسم سري B350 وB450 رو نشنيده بودم

و اينكه پيشنهاد داديد تا معرفي Ryzen 3000 از لحاظ تاثير قيمت روي مدل هاي پايين تربود؟

نیازی ب خرید برد x470 نیست

X370 تمام نیازهای حرفه ای شما رو برآورده میکنه

A300

A320

B350

B450

X370

X470

اینم ترتیب چیپ am4

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، djcsaeed گفته است :

متشكرم

نه دوست عزیز

images.png.73aebe8618398f44d74ae5a20cab7178.png

3600x ۲۳۰ دلار قوی  از ۲۷۰۰x

3700x هم هیولای ۳۰۰ دلاری 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، djcsaeed گفته است :

متشكرم

عموما بسته به کاری که انجام میدهند مدل و چیپست مادربرد رو انتخاب می کنند .

اما در کل برای شما که پردازنده سری 2000 رایزن رو میخواهید ، بهتره از چیپست های سری 400 استفاده کنید تا بیشترین هماهنگی رو داشته باشید و بتونید از همه امکانات این سری پردازنده ها استفاده کنید .

2700X یکی از بهترین پردازنده های بازار هستش و برای رندرگیری ارزش هزینه بیشتر رو داره .

مادربرد رو هم به نظر من از ایسوس یا MSI انتخاب کنید .

پردازنده هاس سری 3000 رایزن کاملا با پردازنده های فعلی متفاوت هستن . یک بار دیگه طراحی شده اند و در لیتوگرافی 7 نانومتر ساخته می شوند . اگر با قیمت منصفانه وارد بشن ارزش خرید بالایی دارن .

هرچند در خرید PC و اون هم در ایران صبر کردن عموما نتیجه عکس میده و پیشنهاد نمیشه . صبر کردن از این جهت پیشنهاد نمیشه که سرعت لانچ نسل های جدید پردازنده بالا رفته و شما هر چقدر هم که صبر کنید باز پردازنده جدید معرفی شده و باز باید صبر کنید  برای مثال سری 3000 رایزن هم که بیاد اینتل برای رقابت با اونها پردازنده جدید لانچ می کنه و شما دوباره برای خرید پردازنده های اینتل می بایست صبر کنید . بعد دوباره نوبت ای ام دی میشه !!! به خاطر همین در PC  میگن در لحظه زندگی کن . با این حال اگر ریسک پذیر هستید و عجله ای برای خرید سیستم ندارید میتونید برای پردازنده های سری 3000 هم صبر کنید .

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، djcsaeed گفته است :

سلام؛

اختلاف  قیمت پردازنده AMD Ryzen مدل 2700X با 2600X حدودا 1.400،000 هست، با توحه به این 2 تا سوال داشتم.

1- خیلی در کارایی با هم تفاوت دارند یا مثلا 15-20 درصد بیشتر نیست؟

2- مدل ماربوردی که برای 2600X باید بگیرم مثل همون 2700X هست یا متفاوته.

کار من هم رندر، سه بعدی  و گرافیک و انیمیشن (البته اهل بازی هم هستم)

نرم افزارها هم کلی 3DS Max, V-Ray, Substance painter, photoshop, after effects, Marvelous designer  و این جور برنامه ها

با سلام بنده هم کارم  معماری و مدل و رندر هست با وی ری و کورونا هم کار میکنم 

100درصد 2700x بگیرید برای رندر فوق اعاده است  بدلیل هسته پردازشی بیشتر چون موتور رندر هایی که ما کار میکنیم سی پی یو بیش هستن و هرچی رشته پردازشی بیشتر داشته باشن سرعت و عملکرد قوی تری دارن

برای مادر بودم حتما گرینه یک x470 و گزینه دو B450 باشه

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

عموما بسته به کاری که انجام میدهند مدل و چیپست مادربرد رو انتخاب می کنند .

اما در کل برای شما که پردازنده سری 2000 رایزن رو میخواهید ، بهتره از چیپست های سری 400 استفاده کنید تا بیشترین هماهنگی رو داشته باشید و بتونید از همه امکانات این سری پردازنده ها استفاده کنید .

2700X یکی از بهترین پردازنده های بازار هستش و برای رندرگیری ارزش هزینه بیشتر رو داره .

مادربرد رو هم به نظر من از ایسوس یا MSI انتخاب کنید .

پردازنده هاس سری 3000 رایزن کاملا با پردازنده های فعلی متفاوت هستن . یک بار دیگه طراحی شده اند و در لیتوگرافی 7 نانومتر ساخته می شوند . اگر با قیمت منصفانه وارد بشن ارزش خرید بالایی دارن .

هرچند در خرید PC و اون هم در ایران صبر کردن عموما نتیجه عکس میده و پیشنهاد نمیشه . صبر کردن از این جهت پیشنهاد نمیشه که سرعت لانچ نسل های جدید پردازنده بالا رفته و شما هر چقدر هم که صبر کنید باز پردازنده جدید معرفی شده و باز باید صبر کنید  برای مثال سری 3000 رایزن هم که بیاد اینتل برای رقابت با اونها پردازنده جدید لانچ می کنه و شما دوباره برای خرید پردازنده های اینتل می بایست صبر کنید . بعد دوباره نوبت ای ام دی میشه !!! به خاطر همین در PC  میگن در لحظه زندگی کن . با این حال اگر ریسک پذیر هستید و عجله ای برای خرید سیستم ندارید میتونید برای پردازنده های سری 3000 هم صبر کنید .

با دوست عزیز هم نظرم 

من خودم خیلی دو دل بودم سر پردازنده و نسل جدید ولی رفتم AMD 1920x و با یه رندر باکس 2700x خریدم و خودم راحت کردم حداقل تا 2-3 سال دیگه نیاز به سخت افزار ندارم چون الان 20 هسته و 40 باکت رندر دارم

اگرم میخواستم صبر کنم باید میگفتم الان رایزن 300 میاد قطعا  پشتش TR4 نسل 3 میاد و هی سردرگم میشدم و هی باید صبر میکردم و از کار و زندگی میموندم 

البته  اینم بگم زمانی اینا رو گرفتم که قیمت ها نجومی نبود خیلی شانس اوردم ورگنه الان یکیشم نمیتونستم بخرم با این قیمتا 

من یه پیشنهاد دیگه ام دارم شما هم میتونید اگر کلا کارات رندر و سه بعدی یه TR4 بگیری خیلی خیلی بصرفه تره مثلا  الان x2700  نزدیک به 4 تومن هست یه 1920x الان 5300 ولی اون 8 هسته ایی و این یکی 12 هسته ای  من دارم قدرت بینظری داره  تو رندر حداقل از یه 8 هسته ای فرقی نداره amd یا intel     

30 تا 35 درصد قوی تره خودم تست کردم کاری به بنچ های اینترنتی هم ندارم 

ویرایش شده توسط Naser.Morsali
لینک به دیدگاه

خیلی هم به تست های اینتنرتی توجه نکن میگن فلان سی پی یو قوی تر از فلان سی پی یو برای رندر چون قطعا اونا پول گرفتن که تبلیغ کنن البته سایت هایی هم هستن که بدون جانب داری

بنج میذارن ولی تو رندر من خودم تجربه 8 ساله ام نشون میده با دوستانی که عین اون مدل ها رو دارن مشورت کنی و نظر بگیری بهتر میتونی تصمیم بگری 

تجربه خودم از دو تا سی پی یو رو برات میگم من هم 1800x دارم و هم 2700x دارم جفتشم رندر باکس هستن تو یه صحنه داخلی از کمپانی evermotion گذاشتم رندر بکیرن  نتیجه :

1800x با رزولیشن 1270x720 == تایم رندر 32 دقیقه

2700x با رزولیشن 1270x720 == تایم رندر  28 دقیقه 

تفاوت کمتر از 4 دقیقه بازم میگم الان بخوام یه سیستم فقط جهت رندر بگیرم میرم 1800x میگیرم چون هزینه کمتر داره و همون نتیجه 2700x رو ازش میگیرم 

تاکید میگم این گفته من فقط جهت رندر بود نه چیز دیگه ای قطعا  نسل و چیپ های جدید بهتر و بهینه تر هستن مسلما باید جدید رو بگیری ولی نسبت به هزینه شاید کارایی رو ببینی برای  نک شاخه منظورمه شاید همون قبلی هم جواب کار رو بده 

پ.ن 

دوستان اهل فن و با تجربه سریع بنده رو مورد عنایت قرار ندن که نسل قبلی و جدیدی چه تقاوت هایی و داره و بنده رو بکوبن و بی سواد و غیره خطاب کنن فقط نقل تجربه شخصی خودم در حوزه نخصصی ام رو گفتم و اینکه  بهتره که  نسل جدید و به روز رو خرید کنه 

یا علی//

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Naser.Morsali گفته است :

با دوست عزیز هم نظرم 

من خودم خیلی دو دل بودم سر پردازنده و نسل جدید ولی رفتم AMD 1920x و با یه رندر باکس 2700x خریدم و خودم راحت کردم حداقل تا 2-3 سال دیگه نیاز به سخت افزار ندارم چون الان 20 هسته و 40 باکت رندر دارم

اگرم میخواستم صبر کنم باید میگفتم الان رایزن 300 میاد قطعا  پشتش TR4 نسل 3 میاد و هی سردرگم میشدم و هی باید صبر میکردم و از کار و زندگی میموندم 

البته  اینم بگم زمانی اینا رو گرفتم که قیمت ها نجومی نبود خیلی شانس اوردم ورگنه الان یکیشم نمیتونستم بخرم با این قیمتا 

من یه پیشنهاد دیگه ام دارم شما هم میتونید اگر کلا کارات رندر و سه بعدی یه TR4 بگیری خیلی خیلی بصرفه تره مثلا  الان x2700  نزدیک به 4 تومن هست یه 1920x الان 5300 ولی اون 8 هسته ایی و این یکی 12 هسته ای  من دارم قدرت بینظری داره  تو رندر حداقل از یه 8 هسته ای فرقی نداره amd یا intel     

30 تا 35 درصد قوی تره خودم تست کردم کاری به بنچ های اینترنتی هم ندارم 

ممنون منم میدونم TR4 بهتره ولی شما قیمت پردازندشو مقایسه کردین، الان مادربوردش کم یابه و قیمت هاش نجومی از 7-8 میلیون مادربوردش شروع میشه! مشکل من اینه الان

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، djcsaeed گفته است :

ممنون منم میدونم TR4 بهتره ولی شما قیمت پردازندشو مقایسه کردین، الان مادربوردش کم یابه و قیمت هاش نجومی از 7-8 میلیون مادربوردش شروع میشه! مشکل من اینه الان

بله متاسفانه خیلی نجومی و مسخره قیمت مادربورد های x399  ..... منم اشاره کردم به زمان خریدم حدودا اوایل سال بود که گرفتم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1397/10/06, 18:00:41، djcsaeed گفته است :

سلام؛

گفتم شاید نبینید ، دیدنش ضرر نداره و واسه کار شما خوبه البته فروشنده فاقد امتیاز هستن در صورت خرید حتما با واسطه معتبر (مثل لیون) معامله کنید 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...