رفتن به مطلب

سوال در مورد مَچ بودن قطعات

arman_b
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید 

اطلاعات سیستم بنده:

GP: Gforce Gtx 950 2gb gaming gddr5

CPU: core i5 7400

ram  8gb 2100 adata

hard 1t modelesh yadm nis ama y kami qadimi hast

مشکلی هم با پاور ندارم، بخاطره گیگ پایین گرافیک فکر میکنم که تکسچر رو در خیلی بازیها نمیتونم بالا ببرم اما به هرحال در یک سری بازیها افت فریم ناگهانی کند شدن سیستم بعد بازی مانند call of duty  برای مثال در بازی مثل gta v online  فریم یه مدتی ۷۷ ۸۸ بود اما بعد مدتی فریم ۵۸ ۶۰ کاهش پیدا کرد همچنین تو بازی رینبو در مواقعی

خودم فکر میکنم یک سری بازیها هم مشکل هارد باشه همونطور ک گفتم کمی قدیمی هست 

ممنون میشم نظر خودتون رو بگید.

لینک به دیدگاه

درود

منظور از مچ بودن چیه؟

تکسچر رو بخاطر کمبود رم توی تنظیمات بازی نمیشه بالا برد اما معمولا یه گذینه ای توی تنظیمات همون بازی میزارن که با فعال کردن یا غیر فعال کردن اون میشه تکسچر رو تا اخر برد بالا مثلا تو همین جی تی ای..توی تنظیمات و بالاتر از تنظیمات رزولوشن یه گذینه هست اونو بزنی ازاد میکنه تنظیماتو تا بیشتر از مقدار رم گرافیکت تنظیماتو بالا ببری و هیچ مشکل و افت فریمی برا بازی پیش نمیاد.. اگه توی داخل بازی هم وقتی افت فریم خیلی میاد پایین سریعه چراغ هارد رو نگاه کن اگر دیدی روشن میشه  پس به هارد مربوطه چون رم 8 گیگه حدود 7-12 گیگ هم از رم مجازی(هارد دیسک) استفاده میشه و بخاطر همین افت فریم لحظه ای تو جاهای خیلی شلوغ پیش میاد..اما کلا توی بازی مثلا 70 فریم میگیری..یهو یه انفجاری رخ میده و همه چی میترکه و کلی شاخ و برگ و چیز میز جابجا میشن اینجا فیزیک و ویژال کلا هم سی پی یو و هم جی پی یو رو درگیر میکنه و افت فریم در نقاط خیلی شلوغ یه چیز عادیه ....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...