رفتن به مطلب

نشناختن هارد بعد از خاموش روشن کردن سیستم !

sisaco
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. یک هارد m2 دارم. سیستم رو وقتی خاموش میکنم میخواد بیاد بالا دیگه هاردو نمیشناسه ! یا باید برم هاردو در بیارم دوباره بزنم جا/. یا یک هارد ساتا وصل کنم و در بیارم ریست کنم تا بیاد بالا. اعصاب نذاشته برام.

لینک به دیدگاه

من یه z97 داشتم همین مشکل و داشت بعد آپدیت آخرین بایوس حل شد . تست کنید انشالله جواب بده .

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، sisaco گفته است :

سلام. یک هارد m2 دارم. سیستم رو وقتی خاموش میکنم میخواد بیاد بالا دیگه هاردو نمیشناسه ! یا باید برم هاردو در بیارم دوباره بزنم جا/. یا یک هارد ساتا وصل کنم و در بیارم ریست کنم تا بیاد بالا. اعصاب نذاشته برام.

هارد 2ترا یکی از دوستان هم تا وقتی ریست کنی راحت بالا میاد اما بعد خاموش کردن بالا نمیاد تا 2 بار ریست شه..حتی اگه ویندوز رو هارد دیگه ای باشه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این مورد مشکلات بیشتر بخاطر بایوس هست

با اپدیت به اخرین نسخه به احتمال زیاد مشکل رفع خواهد شد

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام. دوستان مشکل بالا رو بعد از یک ماه پیدا کرد دوباره. نمیدونم چه مرگشه. اصلا هارد ام‌۲ رو نمیشناسه ولی ساتا رو میشناسه

لینک به دیدگاه

درود

اگه راه حل دوستان رو انجام دادی و اوکی نشد کابل برق هاردو عوض کن و دیگری جا بزن و کابل ساتا رو هم یه کابل دیگه بزن ببین چه میشه.

لینک به دیدگاه

والا الان دوباره بایوس رو اپدیت کردم و فایده نکرد. تنها راهی که داره اینه که شما باطری بایوس رو دراری از نو بزنی جا. چند بار ریست میکنی میشناسه.‌از دوباره نمیشناسه یک بار.‌و باز باطری...

لینک به دیدگاه

اقا من روانی شدم. هر بار سیستم میخواد بیاد بالا بعد از خاموش کردن باید برم باطری بایوس رو درارم ! بزنم جا. توی ریست شدنا مشکلی نیست. فقط هم هارد M2 رو نمیشناسه ساتا اوکیه :((

لینک به دیدگاه

هاردو دربیار. پنبه الکلی کن بکش رو اسلاتی هاردت که به مادربرد متصل میشه. تمیزش کن شاید کثیف شده ارتباط برقرار نمیشه. 

اگر بازم اوکی نشد یه جوری بالا بیار ویندوزو فریم ور هاردو اپدیت کن

لینک به دیدگاه

سلام

الان این هارد شما به درگاه مستقیم وصل هست یا به مبدل؟

لینک به دیدگاه

سلام. اقا ام ۲ هست. مستقیم وصله. سخت افزاری از طریق خود شیارش

لینک به دیدگاه

بایوس که اپدیت کردی درست نشد

اگه پین ها رو تمیز کردی و درست نشد

به نظرم هارد مشکل داره(فریمورشو اپدیت کن) بهتره از اطلاعاتت نسخه پشتیبان بگیری کار از محکم کاری عیب نمیکنه

اگه هم بلد نیستی و گارانتی داره ببر گارانتی!

لینک به دیدگاه

خیلی خوب. اطلاعاتش مهم‌نیست. با‌نرم افزاری که داده هر چی زدم به روز رسانی شه نشد 😁😁

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

مدل دقیق هارد و مادربرد رو بنویسین ، روی هارد تست سلامت انجام بدین

یه بار کلا هارد رو فرمت کنید و دوباره پارتیشن بندی کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...