رفتن به مطلب

تجربه استفاده از کارت ASUS GTX 1070 TURBO OC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان میخواستم از اونایی که تجربه استفاده از این کارت رو دارن اگر امکانش هست اینجا در میون بزارن تا بقیه از جمله خودم که قراره این کارت دستم برسه استفاده کنیم در مورد دما و عملکرد کارت و در صورت داشتن تفاوت بین این کارت با همرده های خودش از برند های دیگه اگر مورد خاصی هست بفرمایید که استفاده ببریم ممنون

لینک به دیدگاه

با سلام و درود

دوست عزیز بنده مدل 1060 Asus turbo رو داشتم که به علت مشکلات مالی مجبور به فروشش شدم . این مدل از لحاظ کولینگ و شکل ظاهری دقیقاً مشابه مدل 1070 هستش بنابراین تجربه خودم رو در اختیارتون قرار میدم امیدوارم که به دردتون بخوره .

اول از مزایای این کارت گرافیک بگم خدمتتون

۱. چون فنش دمنده است برای کیس های کوچیکه مناسبه

۲. این سری برای کار مداوم ساخته شدن ، بنابراین با کار کردن بیش از حد هیچ مشکلی درشون به وجود نمیاد.

۳. همین فن دمنده در صورت SLI  خیلی عملکرد خوبی دارند و افت کارایی فن ها رو شاهد نخواهید بود .« در مدل 1070 این قابلیت هستش ولی در مدل 1060 نیست»

۴. ظاهرش ، که انگاری کت و شلوار پوشیده? « حالا این یه مورد سلیقه ایه»

و اما معایبش:

۱.وقتی گرد و غبار بشینه پشتش چون بک پلیت نداره نمیشه تمیزش کرد و از اونجایی که خبر دارید گرد و خاکی که به خود PCB بعد از یه مدت میچسبه با بلوور و این چیزا نمیره .«اسپری ناهید رو هم که اصلا بی‌خیال»

۲. تو قسمت مزایا گفتم که ظاهرش جالبه ، اما چون نور پردازی نداره ایراد برای این کارت به نسبت گرون قیمت وارد میشه .

۳. دماش نسبت به اکثر مدل های کاستوم دیگه که ۲ الی ۳ فن دارند به نسبت بالاتره«اینو توی یوتیوب چک کردم»

اما در کل سعی کنید حالا که سفارشش دادید از این کارت لذت ببرید و دنبال معایبش نباشید.

موفق و موید باشید ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکی دیگه از معایبش اینه که تو حالت فول لود فنش انگار موتور جت روشن کردی
صدایه خفنی میده

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

با سلام و درود

دوست عزیز بنده مدل 1060 Asus turbo رو داشتم که به علت مشکلات مالی مجبور به فروشش شدم . این مدل از لحاظ کولینگ و شکل ظاهری دقیقاً مشابه مدل 1070 هستش بنابراین تجربه خودم رو در اختیارتون قرار میدم امیدوارم که به دردتون بخوره .

اول از مزایای این کارت گرافیک بگم خدمتتون

۱. چون فنش دمنده است برای کیس های کوچیکه مناسبه

۲. این سری برای کار مداوم ساخته شدن ، بنابراین با کار کردن بیش از حد هیچ مشکلی درشون به وجود نمیاد.

۳. همین فن دمنده در صورت SLI  خیلی عملکرد خوبی دارند و افت کارایی فن ها رو شاهد نخواهید بود .« در مدل 1070 این قابلیت هستش ولی در مدل 1060 نیست»

۴. ظاهرش ، که انگاری کت و شلوار پوشیده1f601.png « حالا این یه مورد سلیقه ایه»

و اما معایبش:

۱.وقتی گرد و غبار بشینه پشتش چون بک پلیت نداره نمیشه تمیزش کرد و از اونجایی که خبر دارید گرد و خاکی که به خود PCB بعد از یه مدت میچسبه با بلوور و این چیزا نمیره .«اسپری ناهید رو هم که اصلا بی‌خیال»

۲. تو قسمت مزایا گفتم که ظاهرش جالبه ، اما چون نور پردازی نداره ایراد برای این کارت به نسبت گرون قیمت وارد میشه .

۳. دماش نسبت به اکثر مدل های کاستوم دیگه که ۲ الی ۳ فن دارند به نسبت بالاتره«اینو توی یوتیوب چک کردم»

اما در کل سعی کنید حالا که سفارشش دادید از این کارت لذت ببرید و دنبال معایبش نباشید.

موفق و موید باشید 1f64f.png

ممنون از در اختیار گذاشتن تجربیاتتون دوست من در مورد معایبش من به احتمال زیاد بک پلیت براش میگیرم چون تصمیم به نگهداریش دارم و نورپردازی در 1070 این کارت به لوگوی سفید رنگ خود ایسوس بسنده کرده که باز جای شکرش باقیه که این رو گذاشته و با توجه به اینکه استفاده من عموما گیم هستش و هفته ای نهایت 4 تا 5 ساعت بخواد تحت فشار باشه فکر نکنم مشکلی براش پیش بیاد ولی راهنماییتون در مورد بک پلیت خیلی مهم بود بازم ممنون

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، behy گفته است :

یکی دیگه از معایبش اینه که تو حالت فول لود فنش انگار موتور جت روشن کردی
صدایه خفنی میده

البته با توجه به استفاده من که گیم هستش و کیس من که 5 عدد فن داره فکر نکنم دور فن از 60% بالاتر بره منتها باز دوستانی که تجربه بیشتری دارند میتونن نظر بدن که آیا گفته من صحیح است یا خیر

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mortezak87 گفته است :

البته با توجه به استفاده من که گیم هستش و کیس من که 5 عدد فن داره فکر نکنم دور فن از 60% بالاتر بره منتها باز دوستانی که تجربه بیشتری دارند میتونن نظر بدن که آیا گفته من صحیح است یا خیر

مطمئن باش بیشتر از اینا میره فن اش. معمولا تا 80-100 درصد میره.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، WeirdChamp گفته است :

مطمئن باش بیشتر از اینا میره فن اش. معمولا تا 80-100 درصد میره.

با توجه به گفته شما حتما بایستی تست بشه البته نه با برنامه فورمارک که قبولش ندارم نهایت با 3DMARK  و  دور  فن  اتوماتیک و البته با بسته بودن درب کیس  ممنون 

لینک به دیدگاه

من هم دارم استفاده می کنم راضی هستم اما به نظر من بر کارهای سنگین مناسب نیست باز میگم تست نکردم خودم ببینم که جواب میده یا نه

تابلو چلنيوم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...