رفتن به مطلب

نحوه شبکه کردن دوتا ایکس باکس به هم

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان سلام میخوام برای یکی از دوستانم که کلوپ بازیهای رایانه ای داره دوتا ایکس باکس رو به هم شبکه کنم در حالت افلاین

حالا من دوتا دستگاه رو به هم با کابل شبکه به هم وصل کردم ولی داخل هر بازی که میرم همون یکنفرس دوستان اگه کسی راهنمایی کنه اگه تنظیمات خاصی داره لطفا بگه ممنانstraight%20face.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود عزیز

بنده فکر نکنم چنین چیزی بشه شما خودتون دیدین جایی اینکارو کرده باشن؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من فکر کنم منظورتون رو متوجه نشدم شما میخواین اینطوری بصورت آفلاین چند نفره بازی کنید درسته؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این لینک بازی هایی که میشه از این طریق چند نفره بازی کرد البته اکثرا میشه

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_System_Link_games

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من فکر کنم منظورتون رو متوجه نشدم شما میخواین اینطوری بصورت آفلاین چند نفره بازی کنید درسته؟

من میخوام که یک بازی که مثلا gears of war که با یک دستگاه میشه دو نفری بازی کرد حالا میخوام دوتا ایکس باکس رو شبکه کنم و مثلا 4 نفری بازی کنیم این حالت نمیخوام از اینترنت استفاده کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من میخوام که یک بازی که مثلا gears of war که با یک دستگاه میشه دو نفری بازی کرد حالا میخوام دوتا ایکس باکس رو شبکه کنم و مثلا 4 نفری بازی کنیم این حالت نمیخوام از اینترنت استفاده کنم

بله میشه کافیه کابل Lan رو وصل کنید به دو ایکس باکس دقت کنید که هردو باید خاموش باشند و هر دو باید به دو مانیتور جدا وصل باشند و بعد کافیه برین داخل بازی و تمام

خیلی ها به همین روش همین بازی رو انجام میدن!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله میشه کافیه کابل Lan رو وصل کنید به دو ایکس باکس دقت کنید که هردو باید خاموش باشند و هر دو باید به دو مانیتور جدا وصل باشند و بعد کافیه برین داخل بازی و تمام

خیلی ها به همین روش همین بازی رو انجام میدن!

من تست کردم نشد بازی گرز اف وار3 رو تست کردم نشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

احتمالا مشکل یا از کابل هست یا از سوکت!متاسفانه اطلاعات بنده در این مورد کم هست!

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

من دو جا RE5 رو تست کردم شد ، هیچ تنظیمی هم نخواست ؛ شما مطمئن شو که GeOW از این قابلیتی که شما میگی پشتیبانی میکنه !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...