رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک ام اس آیRX 580 ARMOR 8G OC ( کاهش قیمت )

Pixxo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

قصد فروش کارت گرافیک RX 580 ARMOR 8G OC  را دارم

حدود 5 ماه است خریدمش و  رو سیستم خودم و برای گیم  در حد روزی 2-3 ساعت از استفاده کردم

3سال هم گارانتی گرین داره که 5 ماه ازش گذشته

دلیل فروشم هم خرید 1080Ti است

دوستان اگه 30% از قیمت روز کم کنیم 2.450.000 میشه 

کاهش قیمت  ّبه  2.150.000 ت

خدایی قیمت خوبی برای کارت با 30 ماه گارانتی گذاشتم

اینم لینک کارت https://meghdadit.com/product/52173/msi-radeon-rx-580-armor-8g-oc-graphics-card/کارت-گرافیک-ام-اس-آی-مدل-آر-ایکس-580-آرمور-او-سی-با-حافظه-8-گیگابایت/

20181231_220636.jpg

20181231_220651.jpg

ویرایش شده توسط Pixxo
لینک به دیدگاه

سلام .من عاشق سری آرمور هستم فوق العاده هستن یه 1060 ازش داشتم 

اگه قصد تعویض داشتید بهم خبر بدید 

لینک به دیدگاه

در در 1397/10/21, 09:12:54، ultragame888 گفته است :

سلام .من عاشق سری آرمور هستم فوق العاده هستن یه 1060 ازش داشتم 

اگه قصد تعویض داشتید بهم خبر بدید 

slm

valla ghase kharid 1080Ti daram man vali age mitonid moshakhasat cart khodeto bego bebinam chetorie

kar kard o garantio ....

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در 10 ساعت قبل، Rasoul.A گفته است :

سلام. GP550A-UK 80Plus Gold کفایت میکنه برای این؟ (تا چند سال؟)

salam doste aziz power 500W ham kefayat mikone

albate hame chi baz bastegi dare be meghdar estefade mostaghim az power

لینک به دیدگاه

salam doste aziz man ye karte msi gtx 1050ti gaming daram ba in taviz mikoni?ta 1399 ham garanti dare bagiyasho sar bedam

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، amintaban گفته است :

salam doste aziz man ye karte msi gtx 1050ti gaming daram ba in taviz mikoni?ta 1399 ham garanti dare bagiyasho sar bedam

salam dadash

na motasefane nemitonam ba paintar az khodesh avaz konam

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Pixxo گفته است :

Up

سلام ، دما تو‌ لود چقدر هست ؟

اسیک کارت چند هست ؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، AlirezaBaghi گفته است :

موجوده؟ قیمت آخر لطفا

پ خ شد

لینک به دیدگاه

در در 1397/11/08, 14:13:43، behnamalizade69 گفته است :

سلام ، دما تو‌ لود چقدر هست ؟

اسیک کارت چند هست ؟

سلام

دما که تو گیم حدود 65 تا 72 میرسه بسته به گیم و تنضیمات گرافیکی  و اینکه جای دیگه با نرم افزار خاصی تست نکردم

منظورتون از اسیک چیه ؟ متاسفانه اشنایی ندارم با این اصطلاح که جواب بدم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Pixxo گفته است :

سلام

دما که تو گیم حدود 65 تا 72 میرسه بسته به گیم و تنضیمات گرافیکی  و اینکه جای دیگه با نرم افزار خاصی تست نکردم

منظورتون از اسیک چیه ؟ متاسفانه اشنایی ندارم با این اصطلاح که جواب بدم

سلام علیکم ، ممنون

عزیزی

هیچی داخل برنامه  gpuz یه سربرگ داره asic quality

کیفیت مواد به مار رفته تو کارت رو میزنه ، درصد هست

بیشتر به توان کارت داخل اورکلاک به درد می خوره

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

کیفیت مواد به مار رفته تو کارت رو میزنه ، درصد هست

بیشتر به توان کارت داخل اورکلاک به درد می خوره

هیچ ربطی به کیفیت مواد ساخته شده نداره هیچ سنسوریم وجود نداره بشه کیفیت موادشو اندازه گرفت

سیلیکونی که بی کیفیت باشه روی کارت سوار نمیشه

این یه درصد بی پایه و اساس هست چه 30 باشه چه 100 

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، memex گفته است :

هیچ ربطی به کیفیت مواد ساخته شده نداره هیچ سنسوریم وجود نداره بشه کیفیت موادشو اندازه گرفت

سیلیکونی که بی کیفیت باشه روی کارت سوار نمیشه

این یه درصد بی پایه و اساس هست چه 30 باشه چه 100 

والا ، دوستان اورکلاک نظر بدن بهتره ، بیشتر مبنا اورکلاک باشه واسه کسی اسیک کارت مهمه ، اگه از قدیم اینجا خرید و فروش داشتین ، کلا یکی از چیز های که ذکر می شد اسیک کارت بود .  ممنون از نظرتون ?

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

والا ، دوستان اورکلاک نظر بدن بهتره ، بیشتر مبنا اورکلاک باشه واسه کسی اسیک کارت مهمه ، اگه از قدیم اینجا خرید و فروش داشتین ، کلا یکی از چیز های که ذکر می شد اسیک کارت بود .  ممنون از نظرتون 1f337.png

اگه شما هم سنتون از 25 بیشتره اون قدیم به دستمال کاغذی میگفتن کلنکس(Kleenex) 

یا اگه شما هم قدیمی باشید یکی از مبنا های قدرت همین گنجایش vram و یا ddr بود(بدون بررسی مسیر بیتی بین حافظه و gpu)

عزیز  اورکلاک کارت چقدر فکر میکنی فرق میکنه ؟مثلا 100مگا هرتز بتونی بیشترش کنی با 100مگاهرتز چقد میتونی افزایش کارایی داشته باشی؟؟ می ارزه بخوای هم مبناتو روی اسیک بزاری یا پول بیشتر تر خرج کنی؟!

شما مبناتو روی خود مدل کارت بزار اینکه اسیکش 0 باشه یا 100 هیچ فرقی برای شما نداره چون نه اورکلاک حرفه ای هستی که با هزاران روش بخوای رکورد بزنی نه اینکه تجهیزات خنک کنندشو داری که از پس دماش بر بیای 

درضمن اونیم که رکورد میزنه دیگه با اون شرایط ازش   استفاده نمیکنه چون استانه تحمل کارت اونقدر نیست هرچند روش نیتروژن مایع هم سوار کنه برای خنک کردنش خود اون قطعات نمیتونن بیشتر از یه ولتاژی رو تحمل کنن و دچار شوک میشن و یا میسوزن یا هر بلای دیگه میتونه سرش بیاد

اینکه با برخی سوالات هدف دار دنبال اینید یه ضعف از کالا پیدا کنید این چیز خوبی برای خودتون نیست 

کارت سالمه گارانتی داره ماینینگ نشده دماشم که نرماله

این به نظرم تمام شرایط خرید رو داره اگه استارتر تعویض داشت من خودم اولین نفر میگرفتمش

لینک به دیدگاه

به خدا یه گرافیک فوق العاده رو مفت گذاشته اونوقت...

من مدل آرمور رو داشتم 

به سادگی کارت نگاه نکنید این کارت فوق العاده سیستم خنک کنندش عالیه و خیلی خیلی کم صدا هست 

به خداوندی خدا من خودم همین مدل ولی gigabyte aorus دارم وبا اینکه واسه من خیلی قیمت آک  گرونتر  از این کارت بود ولی بازم  میخواستم با استارتر عزیز تعویض کنم که شرایط من جور نشد

کارت گرافیکش  فقط مصرف گیمینگ اونم با 2 سال حداقل گارانتی آواژنگ واقعا مفت گذاشته 

من خودم میخوام کارتم بزارم برا فروش ولی زیر 2400 به هیچ عنوان نمیدمش  

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، memex گفته است :

اگه شما هم سنتون از 25 بیشتره اون قدیم به دستمال کاغذی میگفتن کلنکس(Kleenex) 

یا اگه شما هم قدیمی باشید یکی از مبنا های قدرت همین گنجایش vram و یا ddr بود(بدون بررسی مسیر بیتی بین حافظه و gpu)

عزیز  اورکلاک کارت چقدر فکر میکنی فرق میکنه ؟مثلا 100مگا هرتز بتونی بیشترش کنی با 100مگاهرتز چقد میتونی افزایش کارایی داشته باشی؟؟ می ارزه بخوای هم مبناتو روی اسیک بزاری یا پول بیشتر تر خرج کنی؟!

شما مبناتو روی خود مدل کارت بزار اینکه اسیکش 0 باشه یا 100 هیچ فرقی برای شما نداره چون نه اورکلاک حرفه ای هستی که با هزاران روش بخوای رکورد بزنی نه اینکه تجهیزات خنک کنندشو داری که از پس دماش بر بیای 

درضمن اونیم که رکورد میزنه دیگه با اون شرایط ازش   استفاده نمیکنه چون استانه تحمل کارت اونقدر نیست هرچند روش نیتروژن مایع هم سوار کنه برای خنک کردنش خود اون قطعات نمیتونن بیشتر از یه ولتاژی رو تحمل کنن و دچار شوک میشن و یا میسوزن یا هر بلای دیگه میتونه سرش بیاد

اینکه با برخی سوالات هدف دار دنبال اینید یه ضعف از کالا پیدا کنید این چیز خوبی برای خودتون نیست 

کارت سالمه گارانتی داره ماینینگ نشده دماشم که نرماله

این به نظرم تمام شرایط خرید رو داره اگه استارتر تعویض داشت من خودم اولین نفر میگرفتمش

یه خورده به فکر ادبیات تون باشید ، عمو جان ، سنم تو اسم مشخص هست ،  داشتن ادب به سن نیست ، به خیلی چیزها وابسطه هست . خدا شفا بده انشالله

در مورد اسیک سوال پرسیدم چون مقدار لسیک تو این نسل رو پایین تر می زنه

کارت ایسوس 650 داشتم حدود 89 بود ، ولی این کارت الان 460 حدود 57 می زد ،مارک گیگا بایت ،

دنبال مشکل چسبوندن به اموال دیگران نیستم ، ولی شما دنبال دردسر  می گردی ، یه بار برای راهنمایی خوشگلت کوچولو نشکر کردم ، گل هم برات فرستادم ، دوباره میای می پری وسط نمی دونم چته ،فرشنده عزیز معذرت می خوام ، ببخشید باعث شدم با سوالم ،این بنده خدا بیاد ، جو راه بندازه این وسط ، کارت شما خوب ، لحنتون و خوب ، جنستون هم خوب

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

یه خورده به فکر ادبیات تون باشید ، عمو جان ، سنم تو اسم مشخص هست ،  داشتن ادب به سن نیست ، به خیلی چیزها وابسطه هست . خدا شفا بده انشالله

در مورد اسیک سوال پرسیدم چون مقدار لسیک تو این نسل رو پایین تر می زنه

کارت ایسوس 650 داشتم حدود 89 بود ، ولی این کارت الان 460 حدود 57 می زد ،مارک گیگا بایت ،

دنبال مشکل چسبوندن به اموال دیگران نیستم ، ولی شما دنبال دردسر  می گردی ، یه بار برای راهنمایی خوشگلت کوچولو نشکر کردم ، گل هم برات فرستادم ، دوباره میای می پری وسط نمی دونم چته ،فرشنده عزیز معذرت می خوام ، ببخشید باعث شدم با سوالم ،این بنده خدا بیاد ، جو راه بندازه این وسط ، کارت شما خوب ، لحنتون و خوب ، جنستون هم خوب

من بد صحبت نکردم نوشتم قدیمی ها مطالب غیر علمی زیاد میگفتن مثال دستمال و اون ddr رو زدم 

بعدشم نوشتم نه شما اورکلاکر حرفه ای هستی نه امثال من اگه یه شخصی مثل فرجام این صحبتو میکرد ادم میفهمید چون کار ایشون همینه  تجربه داره یه چیزی میدونه ولی شما که به قول خودتون 650 داشتید فکر نمیکنم  کارتون این باشه و نیازم باشه صرف چیزی که شنیدید بپرسید..

اگه شما یه ذره اطلاعات کاملی داشتید میدونستید کارت های سری rx 500 همون rx400 هستن فقط تا خرخره اورکلاک شدن و هیچ تفاوتیم با با سری 400 ندارن جز فرکانس 

برای همین اصن کارتی که تا خرخره oc شده امکانش هست دوباره oc بکنیش؟ اگه میشد خود amd اینکارو میکرد

متن های نوشته شده بدون علامت و کشیدگی ها نشون دهنده لحن بد شخص نیست این مشکل شماست بد برداشت میکنی یا با لحن بد میخونی متن رو

بشین!!!!!!!

بشین!

بشین

کدوم لحن تنده؟ مشخصا اولی ولی من شبیه اولی صحبت نکردم ?

روز خوش 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...