رفتن به مطلب

کار نکردن یکی ازاسلاتهای مادربرد

gg71
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام لطفا اونهایی تجربه این مشکل رو دارند کمک کنند مادربرد من  asus p8 h61  دیروز یک رم 4 گیگ خریدم با باس 1600 تا دو تا رم 4 گیگ 1600 باس یعنی دوال بشه  نمیدونم مشکل از کجاست وقتی  جفتشون تو سیستم هست سیستم بالا نمیاد یعنی سیستم کار میکنه ولی مانیتور چشمک میزنه و تصویر نمیده در حالی که یکی از رم ها رو در میاری  شروع به بالا اومدن میکنه  اینو فهمیدم که هیچ کدام از رم توی اسلات دومی کار نمیکنند  به نظرتون مشکل از مادربرد هستش یا ایراد از جای دیگس؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، gg71 گفته است :

با سلام لطفا اونهایی تجربه این مشکل رو دارند کمک کنند مادربرد من  asus p8 h61  دیروز یک رم 4 گیگ خریدم با باس 1600 تا دو تا رم 4 گیگ 1600 باس یعنی دوال بشه  نمیدونم مشکل از کجاست وقتی  جفتشون تو سیستم هست سیستم بالا نمیاد یعنی سیستم کار میکنه ولی مانیتور چشمک میزنه و تصویر نمیده در حالی که یکی از رم ها رو در میاری  شروع به بالا اومدن میکنه  اینو فهمیدم که هیچ کدام از رم توی اسلات دومی کار نمیکنند  به نظرتون مشکل از مادربرد هستش یا ایراد از جای دیگس؟

یعنی رم ها مشابه نیستن ولی باسشون یکیه؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Wall Breaker گفته است :

یعنی رم ها مشابه نیستن ولی باسشون یکیه؟؟؟؟

سلام نه جفتشون سامسونگ هم باس هستند

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، gg71 گفته است :

سلام 

دوتا رم رو جدا جدا تست کردید که مطمئن باشید سالم هستن ؟ 

و اینکه این رم ها دوتاشون دو بر چیپست هستن یا نه ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Pooria3000 گفته است :

سلام 

دوتا رم رو جدا جدا تست کردید که مطمئن باشید سالم هستن ؟ 

و اینکه این رم ها دوتاشون دو بر چیپست هستن یا نه ؟

رم کاملا سالم هستند هر دو تا رم  تو اسلاتی که به سی پی یو نزدیکه کار مکنند در واقع تصویر میده  ولی تو اونیکه اسلات  باز سیستم کار میکنه ولی مانیتور چشمک میزنه و سیستم بالا نمیاد

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، gg71 گفته است :

رم کاملا سالم هستند هر دو تا رم  تو اسلاتی که به سی پی یو نزدیکه کار مکنند در واقع تصویر میده  ولی تو اونیکه اسلات  باز سیستم کار میکنه ولی مانیتور چشمک میزنه و سیستم بالا نمیاد

خب تا اینجا مشخص هست که سالمه 

رم های شما پشت روش چیپ دارن یا نه فقط یک روی رم چیپ داره ؟ 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، gg71 گفته است :

نه جفتش پشت و روش چیپ دارن

اگه میتونید رم هارو روی یک سیستم دیگه باهم بالا بیارید ببینید باهم دیگه روی سیستم دیگه مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Pooria3000 گفته است :

اگه میتونید رم هارو روی یک سیستم دیگه باهم بالا بیارید ببینید باهم دیگه روی سیستم دیگه مشکلی نداره

فعلا سیستم دیگه دم دستم نیست اما  جفت رم ها هم باس و هم مارک هستند  فکر نمیکنم رم ها ناسازگار باشن   بایوسم اپدیت کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست  ربطی به دیگر قطعات نداره  مثل سی پی یو گرافیک پاور؟

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، gg71 گفته است :

فعلا سیستم دیگه دم دستم نیست اما  جفت رم ها هم باس و هم مارک هستند  فکر نمیکنم رم ها ناسازگار باشن   بایوسم اپدیت کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست  ربطی به دیگر قطعات نداره  مثل سی پی یو گرافیک پاور؟

تا جایی ک من میدونم شما همه کار هارو انجام دادید و باید تصویر میداد و واقعا نمیدونم چرا تصویر نمیدن 

فک نمیکنم ربطی به سی پی یو داشته باشه 

به گرافیک و پاور هم قطعا ربطی نداره ولی اگه سیستمتون انبرد داره یکبارم بدون گرافیک تست کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز اگر رمها به صورت جدا کار میکنن پس مشکلی ندارن

حالا اگر اسلت دوم با تک رم بالا نمیاد پس مشکل داره

سوکت سی پی یو رو یک نگاهی بکنید ببینید خارها مشکلی ندارن اگر مشکلی نبود اسلت دوم خراب هست

لینک به دیدگاه

با تشکر از همه عزیزان  سوکت سی پی یو رو یبار عوض کردم درست شد ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، gg71 گفته است :

با تشکر از همه عزیزان  سوکت سی پی یو رو یبار عوض کردم درست شد ختم تاپیک

دوست عزیز میشه بفرمایی چجوری سوکت رو عوض کردی؟

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

دوست عزیز میشه بفرمایی چجوری سوکت رو عوض کردی؟

سلام 

منظور همون سی پی یور و یبار در اوردم  دوباره جایگذاری کردم وقتی درست جایگذاری نشه سی پی یو یکی از اسلات های رم رو نمیشناسه کمی هم دوروبرش خاک بود تمییز کردم درست شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...