رفتن به مطلب

مشکل دیتکت نشدن کارت گرافیک بعد از باز و بستن

i-like-ddd
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیردوستان، امروز کارت گرافیکم رو از روی سیستم برداشتم و دوباره جا زدم  به دلیل اینکه یه مشکلی داشتم 

سیستم رو که روشن میکردم لوگو مادربرد و صفحه های اول نمایش داده نمیشد و یسره ویندوز میومد.

ولی  وقتی از گرافیک آنبرد سیستم استفاده میکردم این مشکل رو نداشتم،

گرافیک رو از یه اسلات به اسلات دیگه انتقال دادم ولی شناخته نشد دوباره رو اسلات قبلی جا گذاشتم بازم بالا نیومد، به نظرتون مشکل از کجاست؟

لینک به دیدگاه

سلام

با نرم افزار ddu درایو کارت رو از ریشه پاک کنین ! (حتما" تو حالت safe Mod اینکارو انجام بدین اموزشش هم تو اینترنت هست)

بعد از اون با قندشکن اخرین ورژن کارت رو حتما از سایت انویدیا بگیرین و بزنین 99% مشکل حل میشه

همین مشکل رو خودم داشتم کارت و اوردم بیرون مجددا جا زدم سیستم نابود شد حتی نمیدونستم کار به تعویض ویندوز هم کشید ! ولی اخر با این روشی که عرض کردم مشکل دروس شد

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییت ، حتما امتحان میکنم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، i-like-ddd گفته است :

خیلی ممنون از راهنماییت ، حتما امتحان میکنم

خواهش ان شاالله که مشکل حل میشه ?

لینک به دیدگاه

متاسفانه نرم افزار ارور میده و میاد بیرون،(شرمنده مانیتورم مشکل داره رنگش بهم ریخته)

WhatsApp Image 2019-01-01 at 9.32.11 PM.jpegWhatsApp Image 2019-01-01 at 9.32.00 PM.jpeg

ویرایش شده توسط i-like-ddd
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، i-like-ddd گفته است :

متاسفانه نرم افزار ارور میده و میاد بیرون،(شرمنده مانیتورم مشکل داره رنگش بهم ریخته)

WhatsApp Image 2019-01-01 at 9.32.11 PM.jpegWhatsApp Image 2019-01-01 at 9.32.00 PM.jpeg

تو حالت safe mod امتحان کردین ؟

اموزشش تو اینترنت هست طبق اون پیش برین

لینک به دیدگاه

اره غیر سیف مود کار نمیکنه اصلا، از رو آموزش انجام دادم

لینک به دیدگاه

با سلام وقتی که تو safe mode هستین به صورت عادی درایورو حذف کنید

سپس توسط نرم افزار تمام فایل های باقی مانده( اعم از ریجستری و ..) رو حذف کنید.

لینک به دیدگاه

ممنون ، اینکارو کردم چند دقیقه پیش درایور ها حذف شد ولی بازم  مشکلم حل نشد و همچنان کارت شناخته نمیشه

لینک به دیدگاه

درایور جدید رو نصب کردم مشکل حل شد ممنون از دوستان که راهنمایی کردید، ولی کماکان مشکل نمایش ندادن صفحه بوت و لوگو مادربرد موقع روشن شدن رو دارم ،

امروز جایی نشون دادم سیستم رو گفتن مادربرد سوییچ نمیکنه رو حالت کارت گرافیک چون محیط گرافیکی نیست،

احتمالا برای پایین اومدن مصرف برق فقط تو محیط گرافیکی از کارت گرافیک استفاده میکنه.

دوستان اگر کسی میدونه میشه این تنظیمات رو چطور تغییر داد ممنون میشم اطلاع بده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...