رفتن به مطلب

عملکرد خوب کارت گرافیک های rtx در دایرکت ایکس 12

اشتراک گذاری

Recommended Posts

https://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_rtx_2070_gaming_z_review,30.html

سلام.

الان داشتم لینک بالا رو نگاه میکردم.....و بررسی کارت های گرافیک rtx 2080 و rtx 2070 رو دیدم.....مخصوصا نسخه هایی که کمپانی msi تولید کرده.........تا جایی که میدونم معماری قبلی انویدیا یعنی پاسکال تو دایرکت ایکس 11 عالی بودن و تا همین امسال اکثر گیم های که می امدند از این فناوری پشتیبانی میکردند....اما کم کم شرایط داره تغییر میکنه و بازی های جدید خیلی هاشون رو میارن به فناوری جدیدتر یعنی دایرکت ایکس 12.........

از اون طرف کمپانی amd که تو گرافیک هاش نتونسته بود اون طور شاید و باید با انویدیا تو فروش و قدرت رقابت کنه...مخصوصا تو رده های بالای گرافیک ها.....دست برتر تو دایرکت ایکس 12 رو داشت.....و تو این بازی ها کارت گرافیک هاش عملکرد خیلی بهتری نسبت به همتای انویدیایی شون داشتن............................اما مثل اینکه انویدیا تو این نسل این برتری رو تو دایرکت ایکس 12 برای amd از بین برده..............

به هر حال طبق بررسی متنی که من تو سایت بالا خوندم اینطور به نظر میرسه.........میخواستم ببینم نظر شما چی هستش؟ مثلا لینک بالا رو بخونید....کارت گرافیکی مثل rtx 2070 msi تو دایرکت ایکس 12 و بازی های مثل بتلفید 1 تونسته عملکرد خودش رو به کارت gtx 1080 ti برسونه........اما این موضوع تو بازی های که تو دایرکت ایکس 11 هست کم رنگ تر هست و عملکرد rtx 2070 فقط کمی بهتر از gtx 1080 هستش؟؟؟؟ 

لینک به دیدگاه

چون داداش این کارت های جدید انویدیا برای دایرکت ایکس 12 و 4k طراحی شده اند و در دایرکت های 11 به پایین معلومه که ضعیف ترن هستند

amd هم که تازه rx590 رسیده به 1070

اگه دوستان مطلبی هم اشتباه گفتم لطف کنن بگن درستش رو

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است :

چون داداش این کارت های جدید انویدیا برای دایرکت ایکس 12 و 4k طراحی شده اند و در دایرکت های 11 به پایین معلومه که ضعیف ترن هستند

amd هم که تازه rx590 رسیده به 1070

اگه دوستان مطلبی هم اشتباه گفتم لطف کنن بگن درستش رو

ممنون از شرکت در بحث.

راستش شبی که انویدیا این کارت های جدید رو معرفی کرد و سپس قیمت گذاریش امد رو رسانه ها.......من خودم کمی از انویدیا نا امید شدم.....چون قبلش شایعات زیادی از افزایش قدرت این کارت ها بودش...........که در نگاه اول بنظر میرسید مثلا کارت rtx 2070 نهایت از gtx 1080 قوی تر باشه.....اما الان که نگاه میکنم وضیعت کمی بهتر هستش با توجه به افزایش قدرت و فناوری های این کارت ها و قیمتشون ارزش خریدش برام قابل درک تر شد.....چون الان حداقل میشه گفت اگه کارت rtx 2070  بالای 500 دلار قیمت داره و تو بازار تا 600 دلار قیمت خورده.....نه تنها به خوبی از پس رزولوشین fhd بر میان تو رزولوشین 2k هم عالی هستش...........و با توجه به طراحی و فریم دهی خوب تو دایرکت ایکس 12 و بازی های اینده میشه چند سال بیشتر روشون حساب کرد.................چیزی که روز اول بنظر نمیرسید...و کلی فضای منفی علیه انویدیا بودش..........هر چند کمی انویدیا تو قیمت گذاری و قدرتشون مثل مقدار رم کوتاهی کرد.....با توجه به رقیبش یعنی amd خوب نیستش...................اما میشه امیدوار بود که amd تو نسل بعدی مثل cpu هاش حریف انویدیا بشه....

تو این نسل هم واقعا msi فوق العاده عمل کرده.....و کارت های فوق العاده ایی تولید کرده....و سیر پیشرفتش رو کامل کرده...البته گیگابایت هم طراحی کارت هاش خیلی جالب شده.....اما ایسوس زیاد طاهرا با نسل گذشته اش تفاوتی نداره ....

لینک به دیدگاه

RTX یه شکست بزرگ برای انویدیا بود چه از نظر فروش چه از نظر موج منفی عطیم که به راه افتاد و باعث کاهش سهام شد

image.thumb.png.f4c8b84b3f1b53f2d18e12509aaddffb.png

از ترس شایعه NAVI و 3080 RX یک باره 2060 با یه جهش عظیم نسبت به 1060 معرفی میکنه

1997287318_Annotation2019-01-01112225.thumb.jpg.b6b1159f20c9da18cf644794efa498cf.jpg

2110640288_Annotation2019-01-01112243JIKIU.thumb.jpg.d9a2f2e5d5d140e12325165282cf573c.jpg

عملا 2070 دیگه ارزش خرید نداره و  نابود میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چون قسمتی از rtx همون دایرکس 12 هستش 

https://www.shahrsakhtafzar.com/fa/news/graphic-card/20475-nvidia-titan-v-raytraces-battelfield-v-rtx-mode

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ghost of sparta گفته است :

RTX یه شکست بزرگ برای انویدیا بود چه از نظر فروش چه از نظر موج منفی عطیم که به راه افتاد و باعث کاهش سهام شد

از ترس شایعه NAVI و 3080 RX یک باره 2060 با یه جهش عظیم نسبت به 1060 معرفی میکنه

عملا 2070 دیگه ارزش خرید نداره و  نابود میشه

اره این خبر رو دیدم که کارت rtx 2060 با اون قدرت نزدیک rtx 2070 و gtx 1070ti پاسکال میخواد رونمایی شه.....ولی واسه خودم هم تعجب اور بود چرا انویدیا اینهمه قدرتش رو نزدیکش rtx 2070 کرده.....و الان اگه با این قیمت رونمایی شه یه شکاف قیمتی زیاد این 2 مدل پیدا میکنن...در حالی از نظر قدرتی فرق زیادی نخواهند داشت.....شایدم شایعه باشه این مقدار قدرت..............................

از اون طرف کاشکی amd مثل رایزن ها بتونه گرافیک های خوبی تو نسل بعدش بزنه تا کمپانی انویدیا مجبور به واکنش یا کاهش قیمت هاش بشه....هر چند تو کشور ما فعلا زیاد این موضوع کارساز نیست............

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

ممنون از لینک بالا....خوندمش.

بله ظاهرا اساس کار این فناوری جدید انویدید DirectX Ray Tracing   بخاطر همون طراحی و پیوستگی با DirectX 12 هستش که باعث پیشرفتش تو این موضوع شده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...