رفتن به مطلب

هشدار به خریداران گرافیک های موجود در بازار؟!!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام
خریدن یا نخریدن مهم نیست
مهم بازخورد های خرید هست بعد از چند ماه  استفاده
که باید تاپیکی مجزا براش زده بشه

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

سلام. معذرت میخوام دوستان. میشه راهنمائی کنید بگید از این تصویر میشه پی برد گرافیک مورد نظر ماین شده تا حالا یا نه؟ ?

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Rasoul.A گفته است :

سلام. معذرت میخوام دوستان. میشه راهنمائی کنید بگید از این تصویر میشه پی برد گرافیک مورد نظر ماین شده تا حالا یا نه؟ ?

دوست گرامی کلا" در قوانین بازارچه آمده باید تصویر از خود کالا باشه نه اینکه در بسته بندی

اگر کالا آکبند نباشه باید کالا خارج از جعبه ازش تصویر گرفته بشه تا خریدار ببینه

و خب این مورد اگر رعایت نشده باشه تخطی از قوانین خرید و فروش بازارچه هست

در مورد ماین شدن هم اگر کارت خیلی خسته ماین شده باشه از برد کارت که تغییر رنگ داده باشه در صورتی که بک پلیت نداشته باشه میشه تشخیص داد.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

دسته کم دو تاپیک دیگه در این مورد هست

درود بر شما

بله همونطور که در اول صحبت هام اشاره کردم دیگر دوستان زحمتش رو کشیدن و البته من تاپیک اولی رو دیدم و دومی رو ندیده بودم ولی خب فکر میکنم این تاپیک میتونه خیلی به دوستانی که قصد خرید دارند کمک کننده باشه و میتونه اطلاعات بیشتری در این زمینه گردآوری کنه؟!

در 5 ساعت قبل، invoker گفته است :

جالب توجه خیلی از دوستان

متاسفانه مورد 4 و موردنادر و میشه با کمی چشم بصیرت راحت دید ! همینجا همم خارج از اینجا !

بله دوست عزیز و حرف های شما قابل تامله...

در 1 ساعت قبل، behy گفته است :

به خدا قسم سخنانت سراسر ضعفا خوف بود
من مایر نیستم ولی ماینر هارو دوست دارم

دوست گرامی دقیقا متوجه منظورتون نشدم؟!

در 1 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
خریدن یا نخریدن مهم نیست
مهم بازخورد های خرید هست بعد از چند ماه  استفاده
که باید تاپیکی مجزا براش زده بشه

درود

به نکته خوبی اشاره کردید و مهم اینه که بعد از استفاده چه اتفاقاتی میافته و کارت چه کسانی به فنا میره و چه کسانی هم سعی خواهند کرد کارت های رو به موتشون رو به دیگران غالب کنند که این میتونه برای بازارچه هم خطر آفرین باشه و موجب سلب اعتماد خریداران بشه؟! مسلما کسیکه کارت ماین شده خریده باشه و کارتش رو به موت باشه که تاپیکش نمیکنه و مگر اینکه کسی خدای نکرده کارتش نابود بشه و دل و دماغ اینو داشته باشه که بیاد اطلاع رسانی کنه؟!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، behy گفته است :

به خدا قسم سخنانت سراسر ضعفا خوف بود
من مایر نیستم ولی ماینر هارو دوست دارم

داداش ماینرها چیشون جذابه که دوستشون دارید ؟ 

بالاترین لطفی که کردن کارت گرافیک نایاب کرده بودن 

که باعث شد قیمت گرافیک 3 برابر بشه 

• لایک 4
لینک به دیدگاه

راستی اینو اضافه کنم که دوستانی زحمت کشیدن و اطلاعات جالب و قابل توجهی به بنده دادن که متاسفانه فعلا شرایطی نیست که بشه به صورت عمومی اطلاع رسانیشون کرد و در واقع نیاز داره که صحت این اطلاعات تایید بشه و اگه تایید بشه ممکن افرادی زیر سوال برن که خب مسلما این برای بنده هم دردسر ساز خواهد بود ولی سعی میشه تا جایی که امکان داشته باشه راهنمایی ها و هشدار های لازم به دوستان داده بشه؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 39 دقیقه قبل، DPSYS گفته است :

راستی اینو اضافه کنم که دوستانی زحمت کشیدن و اطلاعات جالب و قابل توجهی به بنده دادن که متاسفانه فعلا شرایطی نیست که بشه به صورت عمومی اطلاع رسانیشون کرد و در واقع نیاز داره که صحت این اطلاعات تایید بشه و اگه تایید بشه ممکن افرادی زیر سوال برن که خب مسلما این برای بنده هم دردسر ساز خواهد بود ولی سعی میشه تا جایی که امکان داشته باشه راهنمایی ها و هشدار های لازم به دوستان داده بشه؟!

سلام میشه برای بنده پ خ کنید اون اطلاعات رو ، بین خودمون میمونه :D

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

از من گفتن الان پخ هر جفتتون داره رصد میشه:3_grin:

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، DPSYS گفته است :

مارو هم درجریان بزار ¬¬

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، invoker گفته است :

و منکه اغلب و 99% گیم ام دوتا 2 هست و عادت هم ندارم فول تنظیمات بازی کنم (چون نت نمیکشه !)

حاجی نگو تورو خدا Gaben میر تو کمد قایم میشه ?

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 22 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

مارو هم درجریان بزار ¬¬

یه پیام خصوصی دسته جمعی بزنیم :D

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

درود

اتفاقا دیگر دوستان هم پیام دادن ولی خب راستش رو بخواید نمیتونم اعتماد کسی روکه بهم داشته خراب کنم.

در 12 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

مارو هم درجریان بزار ¬¬

اگه شرایطش مهیا شد باشه.

--------------------

فقط اینو خدمتتون عرض کنم که ظاهرا دوستانی که قصد خرید کارت های آکبند رو هم دارند باید حواسشون رو جمع کنند که کارت ریپک شده به عنوان آکبند بهشون فروخته نشه؟!

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، DPSYS گفته است :

خب داداش مگه این تاپیکو برای شفافیت نزدی؟ خب این مخفی کاری چیه! اطلاعات داری بیار وسط همه استفاده کنن ممنون میشیم.

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

یه پیام خصوصی دسته جمعی بزنیم :D

والا

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، DPSYS گفته است :

درود

اتفاقا دیگر دوستان هم پیام دادن ولی خب راستش رو بخواید نمیتونم اعتماد کسی روکه بهم داشته خراب کنم.

اگه شرایطش مهیا شد باشه.

--------------------

فقط اینو خدمتتون عرض کنم که ظاهرا دوستانی که قصد خرید کارت های آکبند رو هم دارند باید حواسشون رو جمع کنند که کارت ریپک شده به عنوان آکبند بهشون فروخته نشه؟!

قضیه این که نباید کارت های ماین شده خریداری میشد چون اونموقع که کارت ارزون بود باعث گرونیش شدن الانم که باعث ضرر کسایی میشن که میخان کارت مصرف شخصیشونو بفروشن. اصلا اوضاع ...ییه

همینمون  کم بود که نسخه ی ریپک تحویلمون ندن.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

خب داداش مگه این تاپیکو برای شفافیت نزدی؟ خب این مخفی کاری چیه! اطلاعات داری بیار وسط همه استفاده کنن ممنون میشیم.

دوست عزیز  تاپیک جهت هشدار و اطلاع رسانیه و هیچ صحبتی در رابطه با شفاف سازی و مخفی کاری و ... نبوده و نیست و من نمیتونم خیلی راحت بیام بگم طبق این اطلاعات که صحتشون صد در صد نیست این اتفاقات داره میافته ولی خب سعی میکنم با توجه به  اطلاعاتی که دریافت میکنم هشدار های لازم رو به شما دوستان بدم تا اشتباه نکنید....آیا کار بدی میکنم؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، DPSYS گفته است :

دوست عزیز  تاپیک جهت هشدار و اطلاع رسانیه و هیچ صحبتی در رابطه با شفاف سازی و مخفی کاری و ... نبوده و نیست و من نمیتونم خیلی راحت بیام بگم طبق این اطلاعات که صحتشون صد در صد نیست این اتفاقات داره میافته ولی خب سعی میکنم با توجه به  اطلاعاتی که دریافت میکنم هشدار های لازم رو به شما دوستان بدم تا اشتباه نکنید....آیا کار بدی میکنم؟

بله کار بدیه. اینطوری درست نیست.

2 حالت داره، یا من اطلاع موثقی دارم و میام راجبش صحبت می کنم و هشدار میدم.

یا اطلاع دقیقی ندارم بنابراین تا مطمئن نشدم اصلا نمیام و راجبش صحبتی نمیکنم.

اینکه بیایین بگین من یه چیزی میدونم که شما نمیدونین و شاید درست باشه و شاید نباشه، این کار بده. این کار آلوده کردن فضا است و نه تنها اطلاع رسانی نیست بلکه بر عکس شفاف سازیه.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کارتهایی که باهاشون ماین نشده میشه بگید

برای ماین از کارتهای استریکس ایسوز هم استفاده میشد ؟

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

دوستان کارتهایی که باهاشون ماین نشده میشه بگید

برای ماین از کارتهای استریکس ایسوز هم استفاده میشد ؟

بله استفاده شده

دوستان تاپیکش رو زدند برای فروش

لینک به دیدگاه

درود

دوستان به جای چند ده تاپیک با این عنوان که کارت ماین شده سرطان هست و یک ریال ارزش خرید نداره یک تاپیک جامع ماینینگ میزدید که ببینید چند تا ماینر حین ماین کارت رو دود کردن!بهتر نبود؟؟

قبول دارم ماینینگ و ماینر باعث به هم ریختن بازار در یک دوره سه یا چهار ماهه پارسال از ماه آبان تا اسفند و فروردین شد ولی دلیل گرونی امروز گرافیک صرفا دلار هست و نه ماینینگ و ماینر!

من خودم حدودا یکساله ماین میکنم و از هر برندی از زوتاک تا بایواستار و ایسوس و ام اس آی  و سافایر کارت دارم با پاور از برند کورسیر و سرور HP و حتی گرین هم ماین میکنم  ولی تا به حال حتی یک کارتم هم به مشکل نخورده.از دوستان همین فروم با همین برند کارت ها حدود دو سال و نیم دارن ماین میکنن و باز هم به مشکل با گرافیک نخوردن!

اکثر ماینر هایی که با گرافیک ماین میکنن روی الگوریتم ethash هستند و صرفا مموری کارت ها تحت فشار هست و پردازنده کارت صرفا پردازش رو هندل میکنه و لود مثل گیمینگ و سایه زنی روش نیست برای همین در دمای پایین تر هستند کارت ها و عمر مموری کارت ها خیلی بیشتر از این حرف ها هست که بخواد با 2 سال کار بی وقفه نابود بشه.بیشترین خرابی کارت ها بافت تغذیه هست که اگه کارت برند خوب باشه حداقل 5 سال عمر مفید (طبق گفته سازنده 10سال) به صورت کارکرد 24 ساعت هست(عمر مفید های خازن های 10k و چوک های تیتانیوم رو ملاحظه بفرمایید که شرکت های مطرح تبلیغات اون رو میکنن)

هرچه قدر این بحث ها پیش بیاد باز فردی که بودجه محدود داره به سمت کارت های ماین شده میاد(چون بازار به قدری وحشتناک هست که کمتر کسی به کارت آک فکر میکنه) البته نه کارتی که تو گرد و غبار خمیر شده و دمای غیر اصولی که برد کارت تغییر رنگ بده ماین شده باشه.

قطعا ماینر هم سرمایه رو از سر راه نیاورده که بخاد رسیدگی نکنه و کارت های گرافیک که بخشی از سرمایه اون فرد هستن رو با سهل انگاری نابود کنه

در کل هدفم از این متن دفاع از ماینر و ماینینگ نیست بلکه دلیل این جبهه گیری ها رو نمیفهمم!قطعا اون فردی که این وسط داره دلالی میکنه کارت 2 تومنی رو عمده میخره و 3 تومن تو دیوار آگهی میکنه انسانیت رو زیر سوال میبره و قابل دفاع نیست همچنین فردی که کارت ماین شده رو به قیمت کارت کم کارکرد میفروشه.هرکس با کارت ماین شده و قیمتش مشکل نداشت بخره و فردی که ماین رو قاتل کارت میبینه آک تهیه کنه.نیاز به جار زدن نداره...!

• لایک 4
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Ehsan.K گفته است :

دوست گرامی کلا" در قوانین بازارچه آمده باید تصویر از خود کالا باشه نه اینکه در بسته بندی

اگر کالا آکبند نباشه باید کالا خارج از جعبه ازش تصویر گرفته بشه تا خریدار ببینه

و خب این مورد اگر رعایت نشده باشه تخطی از قوانین خرید و فروش بازارچه هست

در مورد ماین شدن هم اگر کارت خیلی خسته ماین شده باشه از برد کارت که تغییر رنگ داده باشه در صورتی که بک پلیت نداشته باشه میشه تشخیص داد.

ممنون
اما از این تصویر، چی میشه از گرافیک فهمید؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Rasoul.A گفته است :

ممنون
اما از این تصویر، چی میشه از گرافیک فهمید؟

منم مثل شما یک جعبه میبینم

داخلش کارت هست 

کارت تک فن بدون بک پلیت

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Ehsan.K گفته است :

منم مثل شما یک جعبه میبینم

داخلش کارت هست 

کارت تک فن بدون بک پلیت

منظورم این تصویره

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Rasoul.A گفته است :

منظورم این تصویره

داداش با یه تصویر نمیشه نظری داد

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، DPSYS گفته است :

داداش این یه مورد رو حد اقل یکم باز ترش کن ما نو خریدیم اگه نکته فنی هست بگید تو خصوصی یه بررسی شخصی انجام بدم ! دیگه آدم مونده چی بگه از این همه نامردی!

با تشکر.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...