رفتن به مطلب

اولین عکس های رسمی از برد PCB کارت گرافیک MSI GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z

Recommended Posts

• کاربر ویژه

6b1c60eb69fbb4f2b56220c0f001fe68.jpg

بر اساس گزارشات منتشر شده ، گفته شده کمپانی MSI قرار است به زودی یک کارت گرافیک جدید از خانواده Lightning را معرفی کند.گمانه زنی ها حاکی از آن دارند که این کارت در جریان برگزاری نمایشگاه CES امسال ، معرفی میشود.در همین رابطه نسخه ای از این کارت که جهت ثبت رکورد در وب سایت  HWBOT  در دسترس قرار گرفته اولین عکس ها از مدار PCB آن گرفته شده است.با توجه به عکس ها کولر این کارت از برد PCB جدا شده است. در عکس ها مشخص است که تراشه گرافیکی بر اساس سیلیکن TU102 تنظیم شده و آن گونه که برد این کارت به ما میگوید ، مخصوص عملیات اورکلاکینگ به خصوص به روش خنک سازی نیتروژن مایع ، طراحی شده است.

412112ec1cad9f1cd7dda4ac7f50f316.jpg

آن طور که گفته شده ، این کارت میتواند به سرعت کلاک هسته 2450 مگاهرتز دست پیدا کند.البته مشخصات فرکانسی که در عکس ها دیده میشود، ممکن است حتی واقعی نباشند ، پس ما آنها را رد یا تایید نمیکنیم.با توجه به عکس ها ، لایتنینگ جدید ، مجهز به یک مدار رگلاتور پیشرفته 19 فازی VRM است که توسط سه اتصال برق 8 پین تغذیه میشوند.اتصالات ولتاژی و فن ها هم در قسمت سمت راستی برد دیده میشود که توسط یک هیتسینک فلزی مجهز به لوله ناقل حرارت ، پوشیده شده است.

c0c1b3a2a73a91c9f31c121f8cfe378e.jpg

متاسفانه هنوز هیچگونه تصویری از کولر این کارت به اشتراک گذاشته نشده ، اما احتمال بسیار زیاد ، این کارت هم از یک کولر سه فن بزرگ همانند سری GAMING TRIO X ، استفاده میکند.

منبع : Videocardz

مترجم : محمد فتحی

ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من در حدی نیستم که ایراد بگیرم ، اما

1. این عکس ها در اختیار یک وبسایت قرار نگرفته زودتر از موعد! بلکه عکسها  از سابمیت ها و رکورد های ثبت شده کاربرها در وبسایت Hwbot برداشته شدن که در متن کاملا اشتباه به فارسی برگردان شده

2. فرکانس نشان داده شده در انتها در حالت خنک شده با نیتروژن مایع بوده ، نتایج مشابه در فرکانس های مشابه هم که الان روی صفحه اصلی سایت hwbot فن و فراوونه که نشون میده فرکانس ثبت شده در اینجا کاملا میتونه بر واقعیت منطبق باشه ، این الان مثلا حالت دو کارت هست ، دما هم دقیق نیست(به خاطر اینکه نرم افزاری چندان درست نمیزنه و بازه ها رو نشون میده در دمای ساب زیرو تا دقیقش رو) اما مشخص هست که ساب زیرو هست اما در متن فارسی به نوعی هست که ممکنه تصور بشه این کارت همینطوری روی ایر به اون فرکانس میرسه چون همونطور که در بالا گفتم هیچ اشاره ای نشده این شاتها مربوط به تست اورکلاک زیر نیتروژن بوده که از یکی از یوزر های hwbot برداشته شده

image_id_2119429.jpeg

3.اون مواد روی برد که حالت الاستیکی هم دارند برای عایق بندی به جهت تست بوده و خود شخص اورکلاکر اونها رو مالیده(اونی که عایق سفید زده فکر میکنم gunslinger هست و اون یکی هم اورکلاکر کره ای littleboy)، اما وقتی در متن فارسی گفته میشه کارت اینطوری به دست یک "وبسایت" رسیده برخی ممکنه تصور کنند که اصلا خود کارت بردش این شکلیه چون یک "سایت که ممکن نیست از این کارا بکنه با یک کارت"! البته gunslinger به علت مسائل NDA عکس رو حذف کرد از سابمیت هاش اما اون کره ایه به نظر به موقع حذف نکرده و بلکل سابمیت هاش مسدود شده برای اینکه اون عکس از دسترس خارج بشه روی Hwbot.... ظاهرا" سابمیت هایی مه این عکس رو داشتن همشون مسدود شدن به خاطر NDA 

ممنون میشم به عنوان ایرادگیری و گیر الکی و... بهش نگاه نکنید ، صرفا اطلاع رسانی مد نظر هست ، هر وقت هم بفرمایید پستم رو ویرایش میکنم تا به یک پست خالی تبدیل بشه(الان مشکلی با پیام خصوصی دادن دارم مگرنه 100 درصد براتون بصورت خصوصی میفرستادم)

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 ساعت قبل، Farjam گفته است :

سلام

من در حدی نیستم که ایراد بگیرم ، اما

1. این عکس ها در اختیار یک وبسایت قرار نگرفته زودتر از موعد! بلکه عکسها  از سابمیت ها و رکورد های ثبت شده کاربرها در وبسایت Hwbot برداشته شدن که در متن کاملا اشتباه به فارسی برگردان شده

2. فرکانس نشان داده شده در انتها در حالت خنک شده با نیتروژن مایع بوده ، نتایج مشابه در فرکانس های مشابه هم که الان روی صفحه اصلی سایت hwbot فن و فراوونه که نشون میده فرکانس ثبت شده در اینجا کاملا میتونه بر واقعیت منطبق باشه ، این الان مثلا حالت دو کارت هست ، دما هم دقیق نیست(به خاطر اینکه نرم افزاری چندان درست نمیزنه و بازه ها رو نشون میده در دمای ساب زیرو تا دقیقش رو) اما مشخص هست که ساب زیرو هست اما در متن فارسی به نوعی هست که ممکنه تصور بشه این کارت همینطوری روی ایر به اون فرکانس میرسه چون همونطور که در بالا گفتم هیچ اشاره ای نشده این شاتها مربوط به تست اورکلاک زیر نیتروژن بوده که از یکی از یوزر های hwbot برداشته شده

3.اون مواد روی برد که حالت الاستیکی هم دارند برای عایق بندی به جهت تست بوده و خود شخص اورکلاکر اونها رو مالیده(اونی که عایق سفید زده فکر میکنم gunslinger هست و اون یکی هم اورکلاکر کره ای littleboy)، اما وقتی در متن فارسی گفته میشه کارت اینطوری به دست یک "وبسایت" رسیده برخی ممکنه تصور کنند که اصلا خود کارت بردش این شکلیه چون یک "سایت که ممکن نیست از این کارا بکنه با یک کارت"! البته gunslinger به علت مسائل NDA عکس رو حذف کرد از سابمیت هاش اما اون کره ایه به نظر به موقع حذف نکرده و بلکل سابمیت هاش مسدود شده برای اینکه اون عکس از دسترس خارج بشه روی Hwbot.... ظاهرا" سابمیت هایی مه این عکس رو داشتن همشون مسدود شدن به خاطر NDA 

ممنون میشم به عنوان ایرادگیری و گیر الکی و... بهش نگاه نکنید ، صرفا اطلاع رسانی مد نظر هست ، هر وقت هم بفرمایید پستم رو ویرایش میکنم تا به یک پست خالی تبدیل بشه(الان مشکلی با پیام خصوصی دادن دارم مگرنه 100 درصد براتون بصورت خصوصی میفرستادم)

درود

ممنون فرجام جان تصحیح شد بازم اگه مشکل داره بگید تا اصلاح کنم

لینک به دیدگاه

جدا از بحث قیمت که فکر کنم چیزی حدود بالای ۲۰ میلیون داخل ایران قیمتش باشه بخاطر اتفاقات اخیر منکه جرات خریدشو ندارم به نظر بنده دو تا 1070 با قیمتی به مراتب کمتر کارایی  بهتری نسبت به قیمت داره و خیلی اوقات تکنولوژی جدید فقط بواسطه درامد زایی برای یک شرکت هست و بس 

لینک به دیدگاه

با سلام

یه سوال دارم

من میخوام 2 تا از این کارت بگیرم و SLI کنم

منتها یه مشکلی هست

تو فرومها دیدم که نوشته شده DirectX12 از SLI حمایت نمیکنه در نتیجه بازی بتل V مولتی کارت ساپورت نمیکنه در نتیجه نمیشه ری تریسینگ رو تو این بازی که بنچمارک ری تریسینگ هم هست نمیشه با 2 تا کارت تست کرد

سوالم اینه که این حرفها درستن یا نه و اگه بله اونوقت احتمال ساپورت مولتی کارت تو دایرکت اکس 12 هست یا نه ؟

ممنونم

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Santa Cruise گفته است :

یه سوال دارم. من میخوام 2 تا از این کارت بگیرم و SLI کنم منتها یه مشکلی هست تو فرومها دیدم که نوشته شده DirectX12 از SLI حمایت نمیکنه در نتیجه بازی بتل V مولتی کارت ساپورت نمیکنه در نتیجه نمیشه ری تریسینگ رو تو این بازی که بنچمارک ری تریسینگ هم هست نمیشه با 2 تا کارت تست کرد

سوالم اینه که این حرفها درستن یا نه و اگه بله اونوقت احتمال ساپورت مولتی کارت تو دایرکت اکس 12 هست یا نه ؟

درود

اشتباه متوجه شدید. خود DirectX 12 نه تنها از SLI و CrossFire پشتیبانی می کنه، که امکان ترکیب همزمان کارت گرافیک های AMD و NVIDIA رو هم داره. مسئله ای که همیشه مورد بحث بوده اینه که خود AMD و NVIDIA و بازی سازان چقدر بهش اهمیت میدن و اینکه اصلاً Multi-GPU ارزش داره یا نه!

اما در مورد Battlefield V و Ray Tracing، با توجه به اینکه برای فعال سازی DXR حتماً API باید DirectX 12 باشه و فعلاً بنا به دلایل نامعلومی Dice تصمیم گرفته در DirectX 12 این بازی از SLI پشتیبانی نکنه؛ بنابراین یا باید SLI بدون Ray Tracing رو انتخاب کنید یا Ray Tracing بدون SLI.

در عین حال بعید میدونم همینطوری بمونه. Ray Tracing بار پردازشی زیادی روی دوش کارت گرافیک ها می گذاره و یکی از بهترین راه حل ها Multi-GPU هست. احتمالاً NVIDIA و Dice و مایکروسافت تصمیم گرفتن تمرکز اولیه خودشون رو روی بهینه سازی Ray Tracing بگذارند، بعد برای پشتیبانی و حل مشکل SLI اقدام کنن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...