رفتن به مطلب

فروش گرافیک GTX 295 CO-OP Edition آخر کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

فروش گرافیک GTX 295 CO-OP Edition آخر کارت گرافیک

این کارت گرافیک یکی از معرکه تریتن کارتهای شرکت EVGA معروفترین سازنده گرافیک می باشد

که بصورت دو هسته ای طراحی شده یعنی از دوچیپ بصورت همزمان بر روی یک کارت استفاده شده

و رم این کارت 1.7GB DDR3 می باشد که یکی از کارتهای برتر می باشد که شرکت EVGA با بهینه

سازی آن به بالاترین سرعت در این سری ارتقاء داده است

خلاصه اینکه هر بازی رو نصب کنی با عالیترین رندر برای شما اجرا خواهد کرد

مشخصات کارت نیز در لینک موجود است این ورژن از سری CO-OP می باشد که از یک خنک کننده بسیار با کیفیت بهره می برد

دوسال گارانتی اواژنگ

قیمت پایه 390000 تومان

قیمت نو این کارت 650000 هست که تو ایران خیلی کم شده و مارک msi تو

این سایت 690000 فروخته می شه

و تو

این سایت هم لنگه همین کارت و 912 دلار می فروشن

ویرایش شده توسط Poyesh.Elc
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مدت گارانتی

چه پاوری میخواد

لینک به دیدگاه

DX11 ساپورت یم کنه دوست عزیز؟ می خوام با BF3 حال کنم.؟ آیا؟

نه دوست عزیز این کارت DX11 و ساپورت نمی کنه اما BF3 رو باهاش بازی کردم و حتما نباید DX11 باشه تا اجرا بشه

BF3 رو خیلی عالی و ریل جواب می ده و از بازی کردن با این کارت شگفت زده می شی با جزئیات کامل و کاملا ریل

اگه بازی خور هستی از خریدنش پشیمون نمی شی

لینک به دیدگاه

مدت گارانتی

چه پاوری میخواد

من از پاور 480 گرین استفاده می کنم جواب می ده

اصولا این کارت زیاد پاور خور نیست

لینک به دیدگاه

کارت خیلی تمیز و کم کار کرده است

و از بابت سالم بودنش کاملا عالی کار می کنه

لینک به دیدگاه

چهت اطلاع دوستان و خریداران عزیز این کار DX 11 ساپورت نمیکنه و اخرین ورژن DX 10.1 رو ساپورت میکنه !

لینک به دیدگاه

این کارت اواخر سال 87 به بازار اومد و قیمت اون هم 680 690 شروع شد و در واقع جایگزین 280 در خانواده انویدیا هست و از 4870X2 هم کمی قوی تر هست. از دو هسته 275 تشکیل شده (مثل 4870 X2 که شامل دو هسته 4870 هست)

این کارت DX 10 هست و فک نمیکنم 10.1 هم داشته باشه.

الان خرید این کارت اصلا با توجه به قیمتش نسبت به کاراییش معقولانه نیست یه 460 عملکرد بهتری رو نشون میده ضمن اینکه الان DX11 هم دیگه جا افتاده

ویرایش شده توسط RezaGHM
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر این پست بنده هم پاک نشه باید بگم که الان GTX 590 رو 750 دلار میفروشن. اونوقت این رو 912 دلار کی میخره که شما لینک دادی؟

لینک به دیدگاه

من از پاور 480 گرین استفاده می کنم جواب می ده

اصولا این کارت زیاد پاور خور نیست

احتمالا منظورتون 680 وات هست نه 480 درسته؟

چون یه دون 6 پین و یه دونه 8 پین میخوره

پاور 480 هم که اصلا پین نداره

اینم لینک محصول برای عزیزان مشتاق

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130504

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز کارت شما رو با قیمت 200 هزار خریدارم اگه خواستی بیا پایتخت تا معامله کنیم

لینک به دیدگاه

احتمالا منظورتون 680 وات هست نه 480 درسته؟

چون یه دون 6 پین و یه دونه 8 پین میخوره

پاور 480 هم که اصلا پین نداره

اینم لینک محصول برای عزیزان مشتاق

http://www.newegg.co...N82E16814130504

دوست عزیزم این کارت و الان دارم استفاده می کنم و بابت سوکتی که فرمودین چند تا سوکت تبدیل روی کارت هست که می تونین استفاده کنین

در ضمن این کارت با تمام کارتهایی که تا به حال استفاده کردین کاملا متفاوته این و وقتی می فهمی که ازش استفاده کنی

من همه جور کارتی داشتم اما این کارت یه چیز دیگه است تمام بازیهایی که نصب کردم بدون کوچیکترن مشکلی اجرا می شه و جزئیات بازی در بالاترین کیفیت نمایش داده می شه

وعلت اینکه درام می فروشم اینه که چون از ps3 استفاده می کنم دیگه با سیستم بازی نمی کنم

و برای اینکه دوستان مشتری بشن و از قیمت ایراد نگیرن قیمت و به 400000 تومان کاهش می دم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیزم قصد اسپم دادن ندارم ولی اگه یکم منطقی فکر کنید میبینید که الان 5970 که دو برابر کارت شما قدرت داره داره 380 تا 450 خریدو فروش میشه ...... 400 واسه کارتی که dx11 و ddr5 نیست زیاده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیزم قصد اسپم دادن ندارم ولی اگه یکم منطقی فکر کنید میبینید که الان 5970 که دو برابر کارت شما قدرت داره داره 380 تا 450 خریدو فروش میشه ...... 400 واسه کارتی که dx11 و ddr5 نیست زیاده

نوید جان این کارت با همه کارتها فرق داره . هیچ کارتی مثل این بازیها رو اجرا نمیکنه ^_^

لینک به دیدگاه

این کارت از دو چیپ 295 تشکیل شده و مثل این میمونه که دو کارت 295 رو اس ال آی کنید

فکر میکنم 350 قیمت مناسبی برای این کارت باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این کارت از دو چیپ 295 تشکیل شده و مثل این میمونه که دو کارت 295 رو اس ال آی کنید

دوست عزیز کارت 295 از دو چیپ 275 که هر کدوم 240 تا واحد Shader دارند تشکیل شده و هر کدوم از هسته ها یک مموری کنترلر 448 بیتی و 896 مگ حافظه دارند. در واقع یک کارت 295 مثل SLI کردن 2 کارت 275 هستش. پس این حرف شما که میگید این کارت از دو تا چیپ 295 تشکیل شده اشتباه محض هست. لطفا اطلاعات غلط ندید. با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز کارت 295 از دو چیپ 275 که هر کدوم 240 تا واحد Shader دارند تشکیل شده و هر کدوم از هسته ها یک مموری کنترلر 448 بیتی و 896 مگ حافظه دارند. در واقع یک کارت 295 مثل SLI کردن 2 کارت 275 هستش. پس این حرف شما که میگید این کارت از دو تا چیپ 295 تشکیل شده اشتباه محض هست. لطفا اطلاعات غلط ندید. با تشکر

والا من که هر چی گشتم لینکی رو ندیدم که اسمی از چیپ 275 توی این کارت آورده باشه...لطفا اگر منبعی دارید بفرمایید تا ما هم آگاه بشیم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا من که هر چی گشتم لینکی رو ندیدم که اسمی از چیپ 275 توی این کارت آورده باشه...لطفا اگر منبعی دارید بفرمایید تا ما هم آگاه بشیم

اصلا چیپی به نام 295 وجود نداره. و کارت 295 در واقع 2 تا چیپ داره ( به خاطر همین بهش میگن 2 هسته ای . مثل GTX 590 که در واقع 2 تا چیپ 580 داره ولی با فرکانس کاری پایین تر ) . کافیه تو گوگل gtx 295 single pcb review رو جستجو کنید.

post-6808-0-67094100-1321193505_thumb.png

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

اصلا چیپی به نام 295 وجود نداره. و کارت 295 در واقع 2 تا چیپ داره ( به خاطر همین بهش میگن 2 هسته ای . مثل GTX 590 که در واقع 2 تا چیپ 580 داره ولی با فرکانس کاری پایین تر ) . کافیه تو گوگل gtx 295 single pcb review رو جستجو کنید.

post-6808-0-67094100-1321193505_thumb.png

حق با شما بود دوست عزیز...ممنون از اطلاعاتتون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز خودتون میگین این کارت مدلش 295 هست بعدش دارین میگین 295X2 هست .

بنظرخودت این ممکنه؟

بدنیست این هم در مورد قدرتش ببینید.

من به شخصه فکر میکنم حافظه های پرسرعت GDDR5 بهتر باشه از GDDR3

http://images.hardwarecanucks.com/image/skymtl/GPU/GTX-295/GTX295-44.JPG

http://images.hardwarecanucks.com/image//skymtl/GPU/HD5870/HD5870-57.jpg

لینک به دیدگاه

دوستانن عزیز تکنسین و متخصص ممنون از این همه توضیحات جامع شما

کارت 295 در واقع تشکیل شده از دو چیپ 290 که بصورت بهینه شده و اورکلاک شده در این کارت استفاده شده

و توضیحات کامل این کارت هم در سایت شرکت سازنده evga و توضیحات چیپ در شرکت nvidia موجود است

و در این کارت از 1.7gb رم پر سرعت GDDR3استفاده شده است

و با یک سیستم خنک کننده کاملا بهینه شده بهره می برد

با تشکر

کارت مورد نظر به قیمت 340000 تومان فروخته شد

البته بصورت غیر انلاین یعنی در انجمن فروخته نشد

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...