رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد اورکلاک پردازنده E8400

shahbai
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من یه پردازنده قدیمی core 2 duo E8400 دارم و در مورد اورکلاکش تا فرکانس 4 گیگاهرتز از شما سوال دارم. اینکه از نظر شما با توجه به نوع رم و مادربرد  و شرایط الان سیستم ، این کار امکان پذیر هست یا خیر.

کاری که تا الان انجام دادم افزایش مقدار FSB از 333 به 400 ، کاهش نسبت FSB به DRAM به مقدار 1:1 بوده که باعث شده سرعت پردازنده به 3.6 و سرعت رم در حالت پیشفرض خودش (800 مگاهرتز) قرار بگیره.

اگر بخوام FSB رو از 400 بیشتر کنم (مثلا 410) یکسری ایرادها مثل صفحه آبی موقع بالا اومدن ویندوز یا عدم شناسایی  هاردهای ساتا هنگام ریست کردن سیستم پیش میاد.

یک نکته هم وجود داره که نمیدونم تا چه حد در ناپایداری سیستم هنگام  اورکلاک میتونه اثر گذار باشه ، اونم اینه که سیستم کارت گرافیک مجزا نداره و مانیتور از گرافیک آنبورد تصویر میگیره. 

مشخصات رم و مادربرد و پردازنده رو قرار میدم ، لطف کنید راهنمایی کنید که امکان اورکلاک تا فرکانسی که گفتم وجود داره؟

IMG_20190103_131305.jpg

IMG_20190103_131209.jpg

IMG_20190103_131012.jpg

IMG_20190103_131133.jpg

IMG_20190103_135513.jpg

ویرایش شده توسط shahbai
اضافه شدن توضیحات
لینک به دیدگاه

مهم کلاک نیست ! مهم تعداد هستس

ایشون رو اگه تا هفت گیگاهرتز زیر نیتروژن مایع هم اورکلاک کنی بازم بدردنخوره

برد و رم و cpu رو رد کنید یه برد و Core i7 2700K

با هشت گیگ رم DDR3 بگیرید یه چیز بدرد بخور باشه

از جناب آوركلاكر سايت 

@metall_hero

كمك بگيريد

ممنون از جناب @فرهاد کوهکن

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

مهم کلاک نیست ! مهم تعداد هستس

ایشون رو اگه تا هفت گیگاهرتز زیر نیتروژن مایع هم اورکلاک کنی بازم بدردنخوره

برد و رم و cpu رو رد کنید یه برد و Core i7 2700K

با هشت گیگ رم DDR3 بگیرید یه چیز بدرد بخور باشه

سیستم اصلی من پردازندش i7 هست رمش هم دوبرابر چیزی که گفتید.

اینم چون استفاده ای برام نداشت ، بخاطر یادگیری بیشتر قصد افزایش سرعتش رو داشتم ؛ اینکه وقتی به مرز ناپایداری رسید راهی برای افزایش بیشتر سرعت هست؟ که من نمیدونم یا نه.

وگرنه از تاریخ ساخت ، تکنولوژی و کارایی پردازنده کاملا مطلع هستم و نیازی به یادآوری ندارم.

ویرایش شده توسط shahbai
لینک به دیدگاه

من نتونستم ایشونو دعوت کنم اینجا به METALL_HERO پیام بدین ایشون اورکلاکر هستند.

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

من نتونستم ایشونو دعوت کنم اینجا به METALL_HERO پیام بدین ایشون اورکلاکر هستند.

ممنونم که اطلاع دادین.

لینک به دیدگاه

با سلام و عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخ

خب اولین و مشخص ترین مسئله این هست که در اورکلاک چه سوکت 775 و چه دیگر سوکت ها مناسب بودن مادربرد خیلی مهم هست چه از نظر مدار تغذیه برد و چه از نظر چیپست مادربرد برای مثال مادربردی که چیپ G31 یا G41 داره به دلیل داشتن گافیک مجتمع و ضعیف بودن چیپ در بحث اورکلاک شما رو محدود میکنه و کلا جدای از چیپ این سری بردها مدارتغذیه مناسب برای اورکلاک ندارن اصلا  برای مثال خود من با برد G41 بیشترین فرکانس 3500 تونستم بوت کنم در صورتی که با مادربرد چیپ P45 تونستم 5000 فرکانس بگیرم

23na0x.png

image_id_2044268.jpeg

در مورد مادربرد شما هم بالاتر نرفتن FSB دلیل بر ضعف برد داره که طبیعی هم هست

مورد دوم هم اینکه همیشه سی پی یو ها در حالت ولتاژ دیفالت کارخونه و به خصوص E8400 معمولا

400 تا 500 هرتز بیشتر اورکلاک میشن با همون ولتاژ دیفالت

به نظر بنده شما برای اینکه ببینید چقدر میتونید اورکلاک کنید پردازنده رو فرکانس رم ها رو پایینتر بیارید (یک استپ پایین تر بیارید)

ببینید میتونید 410 بوت کنید یا خیر (چون گفتین بلو اسکرین میده پس 2 دلیل داره یا ولتاژ سی پی یو پایین هست یا ولتاژ رم ها پایین و یا فرکانس رم ها بالا)

اگر بوت شد مشکل مشخص میشه

یک نکته دیگر هم فراموش کردم بگم

***** توی سوکت 775 سی پی یو های سری 8000 و چهار هسته ها Q معمولا چون مولتی پایین دارن پس FSB بالایی دارنو این  fsb بالا مادربرد بهتری رو میطلبه یعنی چی ؟ یعنی چیپ بهتر مادربرد

یعنی شما برای یه برد معمولی مثل برد شما برای این مقدار FSB ولتاژ نیاز داره چرا؟ چون برد شما برای مدل هایی با FSB پایین تر ساخته شده مثل سی پی یو های سری 5000 مثل E5800

پس یه مشکل دیگه نیاز  چیپ مادربرد به ولتاژ هست برای بوت اون مقدار FSB

اگر سوالی بی چواب مونده یا جا گذاشتم من در خدمتم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...