رفتن به مطلب

چرا نمیتونم رفرش ریت 75 هرتز روی FULL HD داشته باشم؟

ata_hero
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  من مانیتور مدل LG 24MP68VQ 24Inch FreeSync IPS 5ms LED Monitor رو دارم اما مشکلی دارم

من رفرش ریت مانیتور رو دستی میزارم روی 75هرتز و تست ام میگیرم عکساشو میزارم براتون!

اما احساس میکنم تصویر میپره توی بازی ایا 75هرتز رو بهم میده یا جایی اشتباه کردم

ایا نیاز به قطعه amd داره برای freesync? یا طبق عکس ها همین اوکی هست؟

مشخصات سیستمم اینه:

vga: asus geforce gtx 780 oc edition

https://www.asus.com/Graphics-Cards/GTX780DC2OC3GD5/

cpu:  i7 6700k

motherboard: https://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS-VIII-HERO/

4.jpg

3nv.jpg

1.jpg

2nv.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من همین مدل مانیتور رو حدود 10 ماهه که با کارت GTX 970 و پورت HDMI استفاده میکنم؛ من هم رفرش ریت رو دستی گذاشتم روی 75 فریم و هیچ مشکل یا به هم ریختگی ای هم تجربه نکردم.

منظور تون از «تصویر می پره» دقیقا چی هست؟

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Poori_CAPITAL گفته است :

سلام دوست عزیز

من همین مدل مانیتور رو حدود 10 ماهه که با کارت GTX 970 و پورت HDMI استفاده میکنم؛ من هم رفرش ریت رو دستی گذاشتم روی 75 فریم و هیچ مشکل یا به هم ریختگی ای هم تجربه نکردم.

منظور تون از «تصویر می پره» دقیقا چی هست؟

سلام

من Csgo بازی میکنم توی مپ بازی تصویر هی میپره (با fps 300)

احساس میکنم 75هرتز رو نمیده با عکسایی که دادم 75هرتز رو داده به من؟

بقیه دوستان میگن انگار باید از قطعات Amd استفاده کرد تا 75هرتز رو بده نمیدونم والا از سایت ها ام تست کردم

از کجا بفهمم  75هرتز رو کامل داده راه دیگه نداره؟ اخه فرقی توی 60 با 75 احساس نکردم!!!

از HDMI استفاده کنم  بهتره تاثیری داره؟ توی هرتز یا کیفیتش؟ 

ویرایش شده توسط ata_hero
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mkhb75 گفته است :

البته  .DVI 

1080 و 144 هرتز ساپورت میکنه

خوب هزینه میکنم  hdmi میگیرم میگن کیفیت تصویرش بهتره از همه  و فریم های بالا رو ساپورت میکنه!!

لینک به دیدگاه

با سلام 

دوست عزیز اورکلاک کردن مانیتور ها و گرفتن رفرش ریت بالا تر از حالت پایه براشون امکان پذیر هست ولی تضمینی نیست که چیزی که برای بقیه داده به شما هم بده

فکر نمیکنم مشکل از کابلتون باشه

مانیتور شما این حد رو جواب نمیده، شما 73 فریم رو امتحان کن و از قابلیت اداپتیو سینک (برای انویدیا) استفاده کن یا وی سینک رو روشن کن

اینجوری دچار پرش نمیشین

نتیجشم اینجا بگین

وی سینک و اداپتیو تا حدودی همون کار جی سینک و فری سینک رو میکنن

ویرایش شده توسط amirff1
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amirff1 گفته است :

با سلام 

دوست عزیز اورکلاک کردن مانیتور ها و گرفتن رفرش ریت بالا تر از حالت پایه براشون امکان پذیر هست ولی تضمینی نیست که چیزی که برای بقیه داده به شما هم بده

مانیتور شما این حد رو جواب نمیده، شما 73 فریم رو امتحان کن و از قابلیت اداپتیو سینک (برای انویدیا) استفاده کن یا وی سینک رو روشن کن

اینجوری دچار پرش نمیشین

نتیجشم اینجا بگین

این کار اورکلاک کردن مانیتور نیست؛ این رفرش ریت اصلی خود مانیتوره ولی با استفاده از کارت های AMD و فعال کردن FreeSync خودکار فرکانس 75Hz فعال میشه. تو کارت های انویدیا کافیه فرکانس رو دستی به سیستم داد تا بشه ازش استفاده کرد.

در 3 ساعت قبل، ata_hero گفته است :

سلام

بقیه دوستان میگن انگار باید از قطعات Amd استفاده کرد تا 75هرتز رو بده نمیدونم والا از سایت ها ام تست کردم

از کجا بفهمم  75هرتز رو کامل داده راه دیگه نداره؟ اخه فرقی توی 60 با 75 احساس نکردم!!!

بله دوست عزیز؛ تنظیمات رو درست انجام دادین و فرکانس تون درست تنظیم شده.

نگفتین منظورتون از پریدن تصویر شده؟ اگه تصویر کلا میپره و سیاه میشه بعد دوباره عادی میشه مشکل 100% از کابل تونه و یه کابل HDMI ورژن 1.4 با کیفیت تهیه کنید. (کیفیت بالای کابل خیلی مهمه)

اگه منظورتون Tearing هست همین راهکاری که کاربر  گفتن کاملا جوابگوئه. از تنظیمات انویدیا برای بازی هایی که این مشکل توشون پیش میاد از V-Sync Adaptive استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Poori_CAPITAL گفته است :

این کار اورکلاک کردن مانیتور نیست؛ این رفرش ریت اصلی خود مانیتوره ولی با استفاده از کارت های AMD و فعال کردن FreeSync خودکار فرکانس 75Hz فعال میشه. تو کارت های انویدیا کافیه فرکانس رو دستی به سیستم داد تا بشه ازش استفاده کرد.

بله دوست عزیز؛ تنظیمات رو درست انجام دادین و فرکانس تون درست تنظیم شده.

نگفتین منظورتون از پریدن تصویر شده؟ اگه تصویر کلا میپره و سیاه میشه بعد دوباره عادی میشه مشکل 100% از کابل تونه و یه کابل HDMI ورژن 1.4 با کیفیت تهیه کنید. (کیفیت بالای کابل خیلی مهمه)

اگه منظورتون Tearing هست همین راهکاری که کاربر  گفتن کاملا جوابگوئه. از تنظیمات انویدیا برای بازی هایی که این مشکل توشون پیش میاد از V-Sync Adaptive استفاده کنید.

تصویر یه جاش هی جابه جا میشه و از همه مهم تر اصلا فرقی توی 75هرتز احساس نکردم نمیدنم چه تستی انجام بدم که ببینم درسته یا نه ولی شما میگین درسته حتما درسته!

کابل ام میگیرم hdmi اما توی لیون و دیجیکالا دیدم  ورژنشو نزده از کجا بفهمم ورژنشو؟!

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-accessories/cables/tsco-tc74-5m-hdmi-1.4-cable.html

کابل HDMI پرومکس مدل Allen به طول 10 متر  توی دیجیکالا اینا چطوره هستند؟

شما یه کابل معرفی کنید بگیرم 5متر یا 10متر  باشه!!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، amirff1 گفته است :

با سلام 

اینجوری دچار پرش نمیشین

نتیجشم اینجا بگین

تست کردم فرقی نکرد روی اداپتیو خالی زدم توی تنظیمات!!

لینک به دیدگاه

سلام

پنل این مانیتور احتمالا 75hz رو بصورت native ساپورت نمیکنه و فقط در حالت freesync و با کارت گرافیک amd که از freesync پشتیبانی کنه میشه ازش استفاده کرد. بصورت دستی هم اگر 75hz رو ست کنید تصویر میده ولی دچار frame skipping میشه که تصاویر روان نیستن

https://www.testufo.com/frameskipping

از لینک بالا میتونید تست frame skipping رو انجام بدید

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Reza R2 گفته است :

سلام

پنل این مانیتور احتمالا 75hz رو بصورت native ساپورت نمیکنه و فقط در حالت freesync و با کارت گرافیک amd که از freesync پشتیبانی کنه میشه ازش استفاده کرد. بصورت دستی هم اگر 75hz رو ست کنید تصویر میده ولی دچار frame skipping میشه که تصاویر روان نیستن

https://www.testufo.com/frameskipping

از لینک بالا میتونید تست frame skipping رو انجام بدید

سلام

تست کردم  frame rate 75 ,,   refesh rate 75 ,,   Pixels Per Frame 0,,, Pixels Per Sec 0  زده

زیرشم ready سبز زده فک کنم اوکی باشه درسته؟ به نظر من اشکال از کابل هست!!

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ata_hero گفته است :

سلام

تست کردم  frame rate 75 ,,   refesh rate 75 ,,   Pixels Per Frame 0,,, Pixels Per Sec 0  زده

زیرشم ready سبز زده فک کنم اوکی باشه درسته؟ به نظر من اشکال از کابل هست!!

باید طبق دستورالعمل بالای صفحه مراحل رو انجام بدید و بعد با نمونه خوب و نمونه بد که گذاشته مقایسه کنید تا نتیجه مشخص بشه.

سرعت شاتر دوربین رو روی 1/10 یا 1/8 بزارید و از صفحه عکس بگیرید.

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، Reza R2 گفته است :

باید طبق دستورالعمل بالای صفحه مراحل رو انجام بدید و بعد با نمونه خوب و نمونه بد که گذاشته مقایسه کنید تا نتیجه مشخص بشه.

سرعت شاتر دوربین رو روی 1/10 یا 1/8 بزارید و از صفحه عکس بگیرید.

انجام دادم

عکساش اینجا اپلود نشد لینک میدم

dley_img_0743.jpg

crgx_img_0744.jpg

pvfm_img_0745.jpg

nrz_img_0742.jpg

لینک به دیدگاه

من 5 سال هست مانیتور 24 اینچ سامسونگ دارم هیچوقت کیفیت  رو روی 1080 نمیذاشتم چون 60 فریم یک مقدار چشم رو اذیت میکرد خود ویندوز اجازه نمیداد بیشتر از 60 بزارم تا اینکه سال پیش متوجه شدم با برنامه nvidia control panel میشه دستی روی 75 هرتز گذاشت این همه سال خودم رو از کیفیت 1080 محروم کردم

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، ata_hero گفته است :

انجام دادم

عکساش اینجا اپلود نشد لینک میدم

بنظر خوب میاد ولی قطعی نمیتونم بگم

وقتی روی 75hz ست میکنید تغییری توی حرکت موس و یا بازی ها احساس نمیکنید؟

من 29um68 داشتم با کارت گرافیک انویدیا روی 75hz تفاوتی ایجاد نمیکرد و گیمپلی هم روان نبود هم با کابل hdmi و هم dispayport

ولی با کارت گرافیک amd به درستی کار میکنه

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، Reza R2 گفته است :

بنظر خوب میاد ولی قطعی نمیتونم بگم

وقتی روی 75hz ست میکنید تغییری توی حرکت موس و یا بازی ها احساس نمیکنید؟

من 29um68 داشتم با کارت گرافیک انویدیا روی 75hz تفاوتی ایجاد نمیکرد و گیمپلی هم روان نبود هم با کابل hdmi و هم dispayport

ولی با کارت گرافیک amd به درستی کار میکنه

دقیقا تغیری ایجاد نمیشه!!

لینک به دیدگاه

درود

تغییرشو حس نمیکنید چون  60 تا 75 زیاد نیست اگه 120 بود قشنگ حس میکردین البته اونم در نگاه اول مشخص نمیشه ولی یکم کار کنید و مقایسه کنید میشه فهمید چقدر نرمتره تصاویر 120

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

تغییرشو حس نمیکنید چون  60 تا 75 زیاد نیست اگه 120 بود قشنگ حس میکردین البته اونم در نگاه اول مشخص نمیشه ولی یکم کار کنید و مقایسه کنید میشه فهمید چقدر نرمتره تصاویر 120

مرسی از راهنماییتون ممنون?

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، ata_hero گفته است :

سلام

دوست عزیز. این پرش تصویر تو بازی بخاطر فعال نبودن VSync تو قسمت تنظیمات گرافیکی هست.

وقتی شما بازی داره برات 300 فریم ایجاد میشه، اما مانیتور توانایی نمایش این تعداد فریم رو نداره، لگ بوجود میاد و تصویر پرشی به نظر میاد.

از تو تنظیمات گرافیک VSync رو فعال کنید. اینجوری فریم بازی با ریفرش ریت مانیتور (75 فریم - 75 هرتز) ست میشه و تصویر دیگه پرش نداره!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Kain گفته است :

دوست عزیز. این پرش تصویر تو بازی بخاطر فعال نبودن VSync تو قسمت تنظیمات گرافیکی هست.

وقتی شما بازی داره برات 300 فریم ایجاد میشه، اما مانیتور توانایی نمایش این تعداد فریم رو نداره، لگ بوجود میاد و تصویر پرشی به نظر میاد.

از تو تنظیمات گرافیک VSync رو فعال کنید. اینجوری فریم بازی با ریفرش ریت مانیتور (75 فریم - 75 هرتز) ست میشه و تصویر دیگه پرش نداره!

عزیز اره حرفت درسته اما اینو شنیدم که من باید یا cpu یا vga ام amd باشه که متاسفانه نیست.

مشخصات سیستمم رو دادم بالا . برای این داستان دارم!!!!

لینک به دیدگاه

بچه ها یچیزی که جالبه اینه توی این سایت

https://www.testufo.com/freesync

تست کردم فریم اولش 74تا میده بعد 10ثانیه میشه 34 

روی حالت adaptive 

لینک به دیدگاه

داداش من یه مانیتور ایسوس vx24ah دارم که ۱۴۴۰×۲۵۶۰ هست و با کنترل پنل به همین روش از ۶۰ به ۷۵ هرتز اورکلاک کردم بدون هیچ مشکلی. اگه که افت فریم‌ دارید و یا پرش برمیگرده به کیفیت بورد صفحه نمایش. بعضی مانیتور ها تحمل اورکلاک رو ندارند و باگ هایی مشاهده میشه. گرافیکمم nvidia هست با کابل hdmi هم وصله مانیتور.

ویرایش شده توسط Behrouz Molaei
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

داداش من یه مانیتور ایسوس vx24ah دارم که ۱۴۴۰×۲۵۶۰ هست و با کنترل پنل به همین روش از ۶۰ به ۷۵ هرتز اورکلاک کردم بدون هیچ مشکلی. اگه که افت فریم‌ دارید و یا پرش برمیگرده به کیفیت بورد صفحه نمایش. بعضی مانیتور ها تحمل اورکلاک رو ندارند و باگ هایی مشاهده میشه. گرافیکمم nvidia هست با کابل hdmi هم وصله مانیتور.

حالا من کابل hdmi رو خریداری کردم به دستم برسه تست کنم دوباره مرسی که گفتین?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...