رفتن به مطلب

درخواست مشاوره برای خرید هارد دیسک

arvin393
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان من دوتا هارد اینترنال سیگیت ۱ ترا و ۵۱۲ دارم 

کل این هاردارو داداشم و خواهرم پر کردن با فیلم و سریال الان میخوام یه هارد بهش اضافه کنم ترجیحا 2 ترابایت

مدل مادربوردم gigabyte pa65-ud3-b3

چون اینو فقط برای ارشیو میخوام و ویندوز توش نصب نمیکنم سرعتش زیاد برام مهم نیست فقط طول عمر هارد و خراب نشدنش  برام مهمه

از چه مارکی وچه مدلی بگیرم حدود قیمت رو هم اگه بفرمایید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

بشدت سری باراکودا سیگیت پیشنهاد میشه

قیمت مناسب=عملکرد مطلوب

بشخصه از سری وسترن بلو، و گرین بیشتر میپسندمش

(اما اگر قیمت براتون مهم نیست سری بلک وسترن  میتونه از لحاظ سرعت و طول عمر انتخاب بهتری باشه)

موفق باشید. 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، hadi mp گفته است :

سیگیت بارکودا فوق العادست ، بنده هم بیشتر از وسترن اعتماد دارم بهش .

در 6 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

بشدت سری باراکودا سیگیت پیشنهاد میشه

قیمت مناسب=عملکرد مطلوب

بشخصه از سری وسترن بلو، و گرین بیشتر میپسندمش

(اما اگر قیمت براتون مهم نیست سری بلک وسترن  میتونه از لحاظ سرعت و طول عمر انتخاب بهتری باشه)

موفق باشید. 

در 10 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

همون سگیت بگیرید خودم برای آرشیو استفاده میکنم

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/hard-disk-drive/seagate/seagate-barracuda-2tb-64mb-buffer-sata3-hdd-2.html

ممنون از همگی، الان فکرشو میکنم این هارد میتونه سرعت بهتری نسبت به اون دوتا هارد خودم داشته باشه که ۶ سال از عمرش گذشته، این سری برای نصب ویندوز خوبه؟ سیگیت هم سری با رنگهای دیگه داره؟ اگه تفاوت قیمتش کم باشه یه رده بالاتر بگیرم که برای بازی و نصب ویندوز بهتر باشه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، arvin393 گفته است :

ممنون از همگی، الان فکرشو میکنم این هارد میتونه سرعت بهتری نسبت به اون دوتا هارد خودم داشته باشه که ۶ سال از عمرش گذشته، این سری برای نصب ویندوز خوبه؟ سیگیت هم سری با رنگهای دیگه داره؟ اگه تفاوت قیمتش کم باشه یه رده بالاتر بگیرم که برای بازی و نصب ویندوز بهتر باشه

بین بلک و گرین از وسترن دیجیتال که اختلافشون حداقل چندصد هزاره انچنان فرق نیست که بخای بیشتر پول بدی،من خودم میگم وسترن بلو رو بگیر،سایت خارجی از کل هارداشون تست گرفته بودن سیگیت از همه خرابیش بیشتره و عمرش کمتر،

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://lifehacker.com/the-most-and-least-reliable-hard-drive-brands-1505797966/amp&ved=2ahUKEwiZmdHu9NzfAhVI2qQKHdqZDXwQFjAMegQIARAB&usg=AOvVaw12A81hQ42F2c_83E-6OYtp&ampcf=1

البته این خبر هم قدیمیه ولی خب نمیشه نادیده گرفت،،،،،،،اگه هارد خیلی پر سرعت میخای ssd بگیر،وگرنه همون وسترن بلو به نحو احسن کار میکنه برا ارشیو هم عالیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، arvin393 گفته است :

همین هاردی که پیشنهاد دادم سرعتش خوبه میتونی روی همین ویندوز و بازی بریزی

هاردهای بلو دو ترا همون سبز هستن و 5400 دور البته سری جدید و چک نکردم که بعضی ها از صدای هارد موقع کپی ناله میکردن

قدیما خرابی سگیت بیشتر از وسترن بود اما الان نه حتی خود لیون یه بررسی کرد بین چند تا هارد که سگیت تو همه تستها سربلند بیرون اومد که وسترن اینجوری نبود 

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستان برای اینکه تاپیک جدید نزدم با اجازه صاحب تاپیک می خواستم هارد یک ترا بخرم ssd دارم برای ویندوز ولی هارد خودم خراب شده.بین هارد های یک ترا زیر500تومن کدومشون بهتره؟لطفا راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Rorschach گفته است :

دوستان برای اینکه تاپیک جدید نزدم با اجازه صاحب تاپیک می خواستم هارد یک ترا بخرم ssd دارم برای ویندوز ولی هارد خودم خراب شده.بین هارد های یک ترا زیر500تومن کدومشون بهتره؟لطفا راهنمایی کنید.

درود 

سری جدید باراکودا سیگیت انتخاب فوق العاده ایه

لینک به دیدگاه

سری سیگیت باراکودا دو ترا عالیه.  هم برای گیم و هرچی من دو تا دوترا یکسالو نیمه دارم خیلی راضیم و کمصدا 

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، ShQringQn گفته است :

درود 

سری جدید باراکودا سیگیت انتخاب فوق العاده ایه

در 36 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است :

سری سیگیت باراکودا دو ترا عالیه.  هم برای گیم و هرچی من دو تا دوترا یکسالو نیمه دارم خیلی راضیم و کمصدا 

بعضیا می گن وسترن بلو بهتره فرقشون چیه؟خودمم دلم به سیگیته

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Rorschach گفته است :

بعضیا می گن وسترن بلو بهتره فرقشون چیه؟خودمم دلم به سیگیته

سلام

بنده هم مثل اکثر دوستان سیگیت رو تاید میکنم دو نسخه 1ترابایتی دارم ازش یکی مال 7سال پیش که تاحالا نه صداش در اومده ونه کاهش محسوس راندمانی داشته ویکی هم سری جدید که یکساله حدودا دارم اونم عالیه.هم سرعت خوب وهم دوام خوب ومناسب.سیگیت بخرید پشیمون نمیشید .

لینک به دیدگاه

درود

وسترن بلو سرعت خوبی هم داره جون سختم هست.

لینک به دیدگاه

در در 1397/11/24, 13:07:04، Rorschach گفته است :

تشکر از همه دوستان همون سیگیت رو خریداری می کنم.

سیگیت و وسترن هردو خوبن ولی بنچمارک هایی ک از سیگیت تو محصولات جدید بیرون اومده بسیار بهتره...

در ضمن بهترین پرفورمنس رو مدل دو ترا باراکودا برای مالتی مدیا و گیم داره ..حتما با توجه به نیازتون وتحقیق در مورد نوع کلاس هاردای سیگیت(باراکودا-فایر کودا -و...یا بلو گرین و پرپل وسترن)

انتخاب انجام بدید.. مطالباش در گوگل هست و تفاوتها

لینک به دیدگاه

دوستان هارد رو تهیه کردم.فقط اموزش پارتیشن بندیشو لطف کنید بهم بدید(تو اینترنت زیاد هست ولی یا خودتون توضیح بدید یا سایتی رو که میدونید بهتره )رو معرفی کنید.ویندوزم رو ssd نصبه واینو برای بازی و کارهای دیگه میخام استفاده کنم.

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Rorschach گفته است :

دوستان هارد رو تهیه کردم.فقط اموزش پارتیشن بندیشو لطف کنید بهم بدید(تو اینترنت زیاد هست ولی یا خودتون توضیح بدید یا سایتی رو که میدونید بهتره )رو معرفی کنید.ویندوزم رو ssd نصبه واینو برای بازی و کارهای دیگه میخام استفاده کنم.

خب خیلی به نوع کاربریت بستگی داره!
اول اینکه اگه بردتون قدیمیه بهتره پارتیشن تیبل رو  MBR انتخاب کنید در غیر این صورت GPT مناسب خواهد بود(البته اگه تعداد پارتیشن هاتون از ۴ عدد بیشتر هست و اصرار دارید همه پریمری باشن باز هم به GPT نیاز دارید که این حالت خیلی کم پیش میاد)

اما سایز پارتیشنها هم بستگی به خودتون داره!
من اینجوری زدم:

۱- یه پارتیشن ۵۰۰ گیگ برای اطلاعات عمومی و کاری

۲−یه پارتیشن ۱ ترابایت برای ازاطلاعات خصوصی و خانوادگی

۳−یه پارتیشن ۲٫۵ ترا هم برای فیلم و موزیک

۴−ویندوزمم تو یه هارد ۱ ترا هست که تو اون گیم و نرم افزار هست

کلا پی سیم ۵ ترا هارد داره!

حالا شما وابسته به نیازتون تقسیم بندی رو انجام بدید!

اگه بتونید ریز مشخص کنید چی مد نظر هست(مثلا شخصی جدا، فیلم جدا، گیم جدا، وغیره،  میتونم دقیق پیشنهاد بدم)

امید که مفید واقع بشه

ویرایش شده توسط MojArch
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، MojArch گفته است :

خب خیلی به نوع کاربریت بستگی داره!
اول اینکه اگه بردتون قدیمیه بهتره پارتیشن تیبل رو  MBR انتخاب کنید در غیر این صورت GPT مناسب خواهد بود(البته اگه تعداد پارتیشن هاتون از ۴ عدد بیشتر هست و اصرار دارید همه پریمری باشن باز هم به GPT نیاز دارید که این حالت خیلی کم پیش میاد)

اما سایز پارتیشنها هم بستگی به خودتون داره!
من اینجوری زدم:

۱- یه پارتیشن ۵۰۰ گیگ برای اطلاعات عمومی و کاری

۲−یه پارتیشن ۱ ترابایت برای ازاطلاعات خصوصی و خانوادگی

۳−یه پارتیشن ۲٫۵ ترا هم برای فیلم و موزیک

۴−ویندوزمم تو یه هارد ۱ ترا هست که تو اون گیم و نرم افزار هست

کلا پی سیم ۵ ترا هارد داره!

حالا شما وابسته به نیازتون تقسیم بندی رو انجام بدید!

اگه بتونید ریز مشخص کنید چی مد نظر هست(مثلا شخصی جدا، فیلم جدا، گیم جدا، وغیره،  میتونم دقیق پیشنهاد بدم)

امید که مفید واقع بشه

فیلم خانوادگی زیاد ندارم.ولی برای فیلم و بازی بیشتر میخوام.خودم جداگونه یک سه ترا هارد اکسترنال دارم یک هارد 320 و 1ترا خراب هم که فقط ازشون به عنوان ارشیو میخوام استفاده کنم واین هارد 1ترا جدید که می خوام درکنار ssd ازش استفاده کنم بیشتر برا فیلم وبازی و  نرم افزار.

بردم هم جدید b350

ومهمتر اینکه نحوه پارتیشن بندی و اموزشش به همرا نرم افزار مورد نیازش رو می خوام برام توضیح بدید.

ممنونم

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، Rorschach گفته است :

فیلم خانوادگی زیاد ندارم.ولی برای فیلم و بازی بیشتر میخوام.خودم جداگونه یک سه ترا هارد اکسترنال دارم یک هارد 320 و 1ترا خراب هم که فقط ازشون به عنوان ارشیو میخوام استفاده کنم واین هارد 1ترا جدید که می خوام درکنار ssd ازش استفاده کنم بیشتر برا فیلم وبازی و  نرم افزار.

بردم هم جدید b350

ومهمتر اینکه نحوه پارتیشن بندی و اموزشش به همرا نرم افزار مورد نیازش رو می خوام برام توضیح بدید.

ممنونم

جسارتا عجله دارید؟
اگر ندارید یه اموزش مفصل در این مورد تهیه کنم و قرار بدم(حد اکثر ۲−۳ روز بیشتر نمیکشه)

اگر هم عجله دارید که اینجا مختصر توصیح میدم و مقاله رو بعدا میفرستم.

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، MojArch گفته است :

جسارتا عجله دارید؟
اگر ندارید یه اموزش مفصل در این مورد تهیه کنم و قرار بدم(حد اکثر ۲−۳ روز بیشتر نمیکشه)

اگر هم عجله دارید که اینجا مختصر توصیح میدم و مقاله رو بعدا میفرستم.

نه عجله ای نیست.کار بسیار خوبی رو انجام میدید.

لینک به دیدگاه

در در 1397/12/01, 20:45:56، Rorschach گفته است :

نه عجله ای نیست.کار بسیار خوبی رو انجام میدید.

برای مشاهده آموزش میتونید به این ادرس مراجعه کنید.

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/99693-آموزش-جامع-پارتیشن-بندی-سیستم/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...