رفتن به مطلب

مشکل هارد 3 ترابایت وسترن

evenger
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

من هارد 3 ترابایت گرفتم وقتی که وصل کردم 750 گیگ بیشتر شناسایی نمیکنه.

حالا چه کارکنم.

پیشاپیش ممنون

یا حق

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

در قسمت سرچ ویندوز عبارت disk managment رو تایپ و اینتر کنید برنامه که باز شد یک capture بگیرید و اینجا بگذارید .

لینک به دیدگاه

وقتی فرمت کردی چندتا درایو ساختی؟!

درود

دوست عزیز اصلا نمیشه فرمت کرد.

2eacaff46787.jpg

اینم عکس.

یا حق

لینک به دیدگاه

با چی درایو بسازم ؟؟؟

میگم از 3 ترا فقط 750 گیگ نشون میده.

فقط 1 درایو 750 گیگ دارم.

یعنی 2080 گیگ رو اصلا نشون نمیده.

http://forum.persiantools.com/t199401.html

لینک بالا رو نگاهی بنداز.

من که چیزی نفهمیدم.

یا حق

لینک به دیدگاه

لینکی که دادی رو پست شماره 16 اش رو ببین،اون کارو انجام بده ببین چی میشه

لینک به دیدگاه

خوب دوست عزیز از همون اول میگفتی ویندوزت 32 بیتی هست. ویندوز 32 بیتی در ادرس دهی هاردهای حجم بالا( 3 ترابایت) به مشکل میخوره و مخصوصا ویندوز xp 32bit برای ادرس دهی هاردهای جدید 3-2 ترابایت گاهی اوقات به مشکل میخوره . شما با رفتن به ویندوز سون 64 بیت احتمالا مشکلت حل میشه. وقتی هادر 3 ترابایت میگیری باید به فکر این هم باشی که سیستم عامل های قدیمی برای ادرس دهی کل حجم با مشکل مواجه خواهند شد.

البته ویندوز 32 بیت ایکس پی باید بتونه تا 2 ترابایت رو راحت ادرس دهی کنه ولی من فکر میکنم این هارد وسترن با ایکس پی مشکل داره و مخصوصا چون هارد جدیده با سیستم عامل قدیمی مشکل داره. اگر از این هاردهای 2 ترابایت قیدیمتر بود راحت رو ایکس پی کار میکرد و شناسایی میکرد.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

خوب دوست عزیز از همون اول میگفتی ویندوزت 32 بیتی هست. ویندوز 32 بیتی در ادرس دهی هاردهای حجم بالا( 3 ترابایت) به مشکل میخوره و مخصوصا ویندوز xp 32bit برای ادرس دهی هاردهای جدید 3-2 ترابایت گاهی اوقات به مشکل میخوره . شما با رفتن به ویندوز سون 64 بیت احتمالا مشکلت حل میشه. وقتی هادر 3 ترابایت میگیری باید به فکر این هم باشی که سیستم عامل های قدیمی برای ادرس دهی کل حجم با مشکل مواجه خواهند شد.

البته ویندوز 32 بیت ایکس پی باید بتونه تا 2 ترابایت رو راحت ادرس دهی کنه ولی من فکر میکنم این هارد وسترن با ایکس پی مشکل داره و مخصوصا چون هارد جدیده با سیستم عامل قدیمی مشکل داره. اگر از این هاردهای 2 ترابایت قیدیمتر بود راحت رو ایکس پی کار میکرد و شناسایی میکرد.

درود

مهندس من روی اکس پی 32 هارد 2 ترا هیتاچی بستم و مشکلی نداره.

در مورد هارد 3 ترا هم وقتی دارم ویندوز نصب می کنم ( بوت ) به جایی که میرسم تا پارتیشن کنم 2050 گیگ رو شناسایی و به 3 تا درایو میشه تقسیم کرد. ولی جدای از اون 2050 یک درایو دیگه 750 گیگی هست که هیچ مانوری روش نمیشه داد.یعنی unused بلا استفاده هست.

و وقتی هم که می خوام توی اون 3 تا درایو که ساختم ویندوز نصب کنم نصب نمیکنه و گیر میده.

با این تفاسیر که من همین ویندوز 64 بیتی 7 رو روی هیتاچی 2 ترا و سیگیت 1 ترا هم نصب کردم.

منتظر راهنمایی بیشترتونم.

یا حق

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز..

هارد دیسک های 3 ترابایتی مشکلات خاص خودشون رو دارند، اکثرا هم از انجا ناشی میشه که یا سیستم عامل 32 بیتی هست و یا در صورت 64 بیتی بودن سیستم عامل مادربورد شما هست که از بایوس های قدیمی (غیر U/EFI) استفاده می کنه که این سیستم ها در تشخیص هارددیسک های بیش از 2.19 ترابایت مشکل دارند. علاوه بر این مسائل این رو هم در نظر داشته باشید که هارددیسک های وسترن دیجیتال از سیستم چینش سکتور های جدیدی یا همان Advanvce format استفاده می کنه که باید بعد از پارتیشن بندی با روش های رایج حتما توسط نرم افزارهای مربوطه پارتیشن های رو تراز (Align) کنید. همچنین در پارتیشن بندی این هارددیسک ها (در صورت شناخته شدن و گزارش صحیح میزان فضای هارددیسک توسط بایوس) باید از سیستم جدول پارتیشن های GPT استفاده کنید زیرا سیستم قدیمی MBR یا همون Master Boot Record معروف قادر به آدرس دهی بیش از 2.19 ترا نیست.

در آخر هم برای هر چه بیشتر روشن شدن مطلب شما رو به این دو آدرس ارجاع می دم که خودتون باقیش رو پیگیری کنید:

Everything You Need to Know About 3TB Hard Drives

http://www.pcworld.com/article/235088/everything_you_need_to_know_about_3tb_hard_drives.html

Western Digital's Caviar Green 3TB hard drive
The next mechanical milestone comes with complications

http://techreport.com/articles.x/19871

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

درود

مهندس من روی اکس پی 32 هارد 2 ترا هیتاچی بستم و مشکلی نداره.

در مورد هارد 3 ترا هم وقتی دارم ویندوز نصب می کنم ( بوت ) به جایی که میرسم تا پارتیشن کنم 2050 گیگ رو شناسایی و به 3 تا درایو میشه تقسیم کرد. ولی جدای از اون 2050 یک درایو دیگه 750 گیگی هست که هیچ مانوری روش نمیشه داد.یعنی unused بلا استفاده هست.

و وقتی هم که می خوام توی اون 3 تا درایو که ساختم ویندوز نصب کنم نصب نمیکنه و گیر میده.

با این تفاسیر که من همین ویندوز 64 بیتی 7 رو روی هیتاچی 2 ترا و سیگیت 1 ترا هم نصب کردم.

منتظر راهنمایی بیشترتونم.

یا حق

دوست عزیز عصبانی نشین!

این مشکل تماما بر میگرده به بایوس شما و محدودیت اون تو شناسایی هارد های بزرگتر از 2.2TB!

این مشکل در بایوس های UEFI حل شده کاملا

همراه هارد شما یه کارت PCI-X toSATAباید میبود که به وسیله اون میتونید از همه فضای ذخیره سازی تون با همین بایوس قدیمی(فقط و فقط)رو ویندوز 7 استفاده کنید.

و باز هم به شما اجازه بوت از این درایو رو نخواهد داد در هر صورت(به خاطر سکتورهای بیشتر از ،حد ظرفیت بایوس)

بازم اگه سوالی بود در خدمتم.

;)

ویرایش شده توسط amin69r
لینک به دیدگاه

دوست عزیز عصبانی نشین!

این مشکل تماما بر میگرده به بایوس شما و محدودیت اون تو شناسایی هارد های بزرگتر از 2.2TB!

این مشکل در بایوس های UEFI حل شده کاملا

همراه هارد شما یه کارت PCI-X toSATAباید میبود که به وسیله اون میتونید از همه فضای ذخیره سازی تون با همین بایوس قدیمی(فقط و فقط)رو ویندوز 7 استفاده کنید.

و باز هم به شما اجازه بوت از این درایو رو نخواهد داد در هر صورت(به خاطر سکتورهای بیشتر از ،حد ظرفیت بایوس)

بازم اگه سوالی بود در خدمتم.

;)

دوست عزیز . یک لطف بکنید در این مورد اطلاعات تکمیلی بگذارید یا اینکه یک لینکی در این مورد معرفی کنید . قضیه برای بنده هم جالب شد.

با تشکر @};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز . یک لطف بکنید در این مورد اطلاعات تکمیلی بگذارید یا اینکه یک لینکی در این مورد معرفی کنید . قضیه برای بنده هم جالب شد.

با تشکر @};-

چشم،به روی چشم.

در اولین فرصت این کارو میکنم

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر میخواهی بدون EFI و تو ویندوز XP از کل ظرفیت هارد استفاده کنی با یه برنامه GPT Loader مثل Paragon GPT Loader باید بجای استفاده از MBR از GUID Partition Table استفاده کنی باید در نظر بگیری که بازهم شما نمیتونی از XP حتی با وجود پارتیشن تیبل GUID روی این هارد استفاده کنی و باید روی یه هارد دیگه نصب بشه.

یه کار دیگه هم میشه کرد (البته من راه حل GPT Loader رو توصیه میکنم) یه سری یوتیلیتی هست ( گیگا یا سیگیت این یوتیل رو دارن جستجو کن) که تو XP قسمتی از ظرفیت هارد رو که دسترسی نداری رو به عنوان درایو مجاری به سیستم شناسایی میکنن و قابل اطمینان هم هستند.

گوگل کن:

3TB+ Unlock

در کل تو این وضعیت موقعی میتونی از تمام ظرفیت هارد "با قابلیت نصب ویندوز روی پارتیشن" بدون دردسر استفاده کنی که اولا بایوس ظرفیت هارد رو ساپورت کنه "بایوس های UEFI "و دوما یه سیستم عامل ویستا یا 7 نسخه 64 بیتی نصب کنی یا اینکه از رایط PCI استفاده کنی.

لینک به دیدگاه

درود

دوستان من 7 64 بیتی نصب کردم الان 2050 گیگ رو بهم نشون میده و می تونم ازش استفاده کنم.

در مورد راه حل هایی که می فرمایید جامع توضیح بدید مثلا من باید از کجا بدونم بایوسم اون مدل رو ساپورت می کنه یا نه ؟؟

مادربرد بنده p5kplc - 1600 ایسوس هست.

ممنون میشم قدم به قدم توضیح بدید.

اینم عکس

e3539867aaee.jpg

اینم لینک مادربرد بنده

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLC1600/#specifications

خواهشا راهنمایی کنید که خیلی کارم گیره.

با حق

ویرایش شده توسط evenger
لینک به دیدگاه

داداش بایوس شما uefi نیست

پس این عادی هستش که بیشتر از این مقدار شناسایی نشه!

همراه هارد به شما کارت PCI-E to SATA ندادن!؟

DSCF3672-728-75.jpg

به لینکی که دادم یه سر بزنید و مطالعه کنید کاملا مطالب رو

ولی بدون اون تبدیل احتمالا نتونید کاری بکنید!

:-?

ویرایش شده توسط amin69r
لینک به دیدگاه

درود

نه دوست عزیز چیزی همراهش نبود.

پس الان یعنی راهی نداره ؟؟؟

من باید چه کارکنم ؟؟؟

یا حق

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بایوس UEFI نداری میتونی این کار رو انجام بدی:

ویندوز 7 نسخه 64 بیتی رو روی یک هارد کوچیک دیگه نصب کن و هارد 3ترابایت رو به عنوان هارد دوم نصب کن فقط کافی هست وقتی میخواهی هارد 3 ترا رو پارتیشن بندی کنی از سیستم GUID Partition Table استفاده کنی.

این نکته رو دوستان انگار در نظر نمیگیرن که شما وقتی بایوس UEFI نداری فقط نمیتونی رو هارد 3 ترا ویندوز بوت کنی ولی میتونی تمام ظرفیت هاردت رو با استفاده از GUID Partition Table داشته باشی در واقع مشکل اصلی این داستان بایوس نیست مشکل خود ویندوز هست من لینوکس رو روی 3 ترا بدون بایوس EFI نصب کردم با ظرفیت کامل.

==

اون یوتیلیتی 3TB+ Unlock رو هم میتونی یکبار روی همین ویندوز امتحان کنی.

ویرایش شده توسط UnforgiveN
لینک به دیدگاه

درود

من 1 هارد 3 ترا وسترن گرفتم که توی سیستمم 2050 گیگ نشون میده.

دوستان گفتند که مادربردت قدیمیه و به همین دلیل بایوس ساپورتش نمیکنه.

مادربرد بنده اینه

http://www.asus.com/Motherboards/Int...75/P5KPLC1600/

الان روی یک جعبه مادربرد گیگا دیدم یک چیزی نوشته که دوال بایوس هست و 3TB + HDD رو ساپورت میکنه.

میخواستم نظر شمارو در مورد این مادربرد بدونم.

G41MT-S2P

و

GA-EP43T-USB3

و

Gigabyte EP45T-UD3LR

و

GA-P41T-D3

نظرتون روی کدام هست.

و آیا حل مشکل هارد با تعویض مادربرد عملی هست ؟؟؟

منتظر نظراتتون هستم

یا حق

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
الان روی یک جعبه مادربرد گیگا دیدم یک چیزی نوشته که دوال بایوس هست و 3TB + HDD رو ساپورت میکنه.

مادربرد شما مشخصا 3TB رو ساپورت میکنه تو تصویری هم که از دیسک منیجمنت گذاشتی مشخص هست.

اما برای داشتن ظرفیت کل هارد و نصب کردن ویندوز روی همون هارد باید از فرمت پارتیشن GPD استفاده کنی و ویندوز هم از روی پارتیشن های GPD فقط با مادر برد های UEFI بوت میشه که سیستم شما UEFI نیست.

دقت کن بایوس شما هارد رو ساپورت میکنه ولی UEFI نیست الان هم اگر ویندوز روش نصب کردی به دلیل این هست که از سیستم MBR استفاده کردی و بخاطر همین هم فقط 2 ترا رو داری پس:

راه کار شما رو یک بار دیگه واضح بنویسم:

یه هارد 3 ترابایت داری با یک بایوس که 3 ترا رو ساپورت میکنه ولی UEFI نیست :

1- اگر میخواهید از روی این هارد ویندوز بوت کنید باید یک مادر برد UEFI دار یا سری سندی بریج (بایوس های UEFI) تهیه کنید و این یعنی تعویض مین بورد و CPU

2- اگر میخواهید از هارد به عنوان آرشیو استفاده کنید یعنی روی سیستم 2 تا هارد داشته باشید واز هارد 3 ترابایت به عنوان آرشیو و از هارد دیگه فقط برای ویندوز استفاده کنید:

ویندوز 7 نسخه 64 بیتی رو روی یک هارد کوچیک دیگه نصب کن و هارد 3ترابایت رو به عنوان هارد دوم نصب کن فقط کافی هست وقتی میخواهی هارد 3 ترا رو پارتیشن بندی کنی از سیستم GUID Partition Table استفاده کنی ( وقتی میخواهی پارتیشن بندی کنی بجای MBR از GPD استفاده کن).

هیچ کدوم از مین بورد هایی که نوشتی EFI نیستن به نظر تو سری سوکت 775 من فقط Asus P5Q DELUX رو میدونم که یه بایوس ویژه EFI براش اومد که انگار مشکل هم داشت.

لینک به دیدگاه

آقای unforgiven

ای مادر برد چطور ؟ میتونه ساپورت کنه یا نه. الته در مشخصات نوشته شده که ساپ.ردت میکنه ولی در فروم های خوندم که مصرف کننده ها باز هم مشکل دارند.

http://www.microdirect.co.uk/home/product/52045/gigabyte-motherboard-ga-g41mt-d3v-intel-lga775

:confused:

لینک به دیدگاه

درود

من 1 هارد 3 ترا وسترن گرفتم که توی سیستمم 2050 گیگ نشون میده.

دوستان گفتند که مادربردت قدیمیه و به همین دلیل بایوس ساپورتش نمیکنه.

مادربرد بنده اینه

http://www.asus.com/Motherboards/Int...75/P5KPLC1600/

میخواستم نظر شمارو در مورد این مادربرد بدونم.

G41MT-S2P

و

GA-EP43T-USB3

و

Gigabyte EP45T-UD3LR

و

GA-P41T-D3

نظرتون روی کدام هست.

و آیا حل مشکل هارد با تعویض مادربرد عملی هست ؟؟؟

منتظر نظراتتون هستم

یا حق

دوست عزیزم هیچ کدوم از این برد ها این توانایی رو ندارن جز برد هایی که گیگا با تکنولوژی Hybrid EFI Technology

ارائه میشن که یک مورد رو دوست عزیز،maxel134 تو لینک معرفیشو گذاشتن

و عملا شما برای این چیپ ست نمیتونید بوردی با بایوس uefi پیدا کنید(حداقل تا جایی که من اطلاع دارم)

آقای unforgiven

ای مادر برد چطور ؟ میتونه ساپورت کنه یا نه. الته در مشخصات نوشته شده که ساپ.ردت میکنه ولی در فروم های خوندم که مصرف کننده ها باز هم مشکل دارند.

http://www.microdire...3v-intel-lga775

:confused:

بله این بورد ها به صورت کامل شناسایی میکنن ولی کاری که میکنن دقیقا مثل همون تبدیل هست که همراه هارد ها هست و فقط تحت 7 ي64

این اجازرو به شما میدن

http://techreport.com/discussions.x/20941

اینجا توضیحات کاملتری هست،که من وقت نکردم همشو بخونم،اگه اشکالی هم بود به بزرگی خودتون ببخشید.

یا حق.

لینک به دیدگاه

من فکر کنم بهترین راه حل استفاده از تبدیل pci به sata باشه. البته قطها باید کارت با کیفیتی باشه که در سرعت read/write تاثیر منفی نگذاره. نظر شما دوستان عزیز چیه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...