رفتن به مطلب

مشکل هارد 3 ترابایت وسترن

evenger
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

تو بازار تبدیل pci to sata موجوده اکثرا که سرعت هاشون خیلی پایین هست و مشکل دوستمون رو هم حل نمیکنن!

ایشون باید دنبال همون تبدیل های PCI-E to SATA که رو هاردا میدن باشن که برای حل همین مشکل ساخته شدن و باعث کاهش سرعت نمیشن(هرچند سی پی یو رو بیشتر درگیر میکنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقای unforgiven

ای مادر برد چطور ؟ میتونه ساپورت کنه یا نه. الته در مشخصات نوشته شده که ساپ.ردت میکنه ولی در فروم های خوندم که مصرف کننده ها باز هم مشکل دارند.

http://www.microdire...3v-intel-lga775

:confused:

wow چه شاهکاری از طرف گیگا ! اگر این چیزی که تو تئوری گفته عملی باشه صد درصد ساپورت میکنه یعنی میتونه ویندوز بوت کنه با ظرفیت کامل 3 ترا .

در واقع این هیبرید EFI یه بوت لودر EFI هست چون فول EFI نیاز به تغییرات سخت افزاری داره .

اگر مین برد تو دسترسش هست میتونه تست کنه.

فقط ایشون باید به جای MBR از فرمت پارتیشن GPD استفاده کنه.

======

این مدل که تو لیست ایشون هم بود رو هم نوشته هیبرید EFI هست:

G41MT-S2P

ویرایش شده توسط UnforgiveN
لینک به دیدگاه

درود

ممنون از دوستان عزیز دیروز مادربرد گیگا GIGABYTE g41T-D3 گرفتم.فقط میتونم بگم محشره.

EFI ساپرت میکنه ویندوز 7 64 بیتی رو راحت بوت می کنه و از تمام ظرفیت 3 ترا دارم با نهایت سرعت استفاده می کنم.

واقعا که گیگا برای تمامی سطح ها راه حل داره.

از راهنمایی همگی ممنونم.

یا حق

لینک به دیدگاه

خوب خدا را شکر که مشکلتون حل شد.

درود

ممنون از شما که کمک بسیار زیادی کردید.

البته از دوستان دیگه هم کمال تشکر رو دارم.

یا حق

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام و عرض خسته نباشید

من حدود ۱ سال پیش یک هارد ۳ ترا بایتی وسترن گرین اودنهود کردم. از اونجایی که مادربردم ساپورتش نمیکرد تصمیم گرفتما یه سیستم جدید ببندم

در حال حاضر مشخصات سیستم من به این صورت هستش

Motherboard: ASUS P8 H61-M LX R2.0 SERIES

CPU: Intel G630 2.7

ویندوز فعلی: Windows 8 x64

من هنوز موفق نشدم که هارد ۳ ترابیتی رو به مرحلهٔ استفاده برسونم

اینجا یک تصویر از نرم‌افزار Disk Management قرار دادم که نشون میده هارد ۳ ترابایتی به چه شکل نمایش داده می‌شه و چه گزینه های برای انتخاب فعال شده

جاهایی که با خط قرمز براتون‌ های لایت کردم همون گزینه‌های فعال برای انتخاب هستند

برای بهتر متوجه شدن این عکس باید خدمتتون عرض کنم که من بر روی هر 3 پارتیشن موجود روی دیسک 3 ترابایتی راست کیلیک کردم و اینجا قرار دادم

27027676417926193343.jpg

از DISKUTILITY برای تبدیل از MBR به GPT استفاده کردم ولی‌ با یک پیغام خطا مواجه شدم که تصویر اون رو هم براتون اینجا قرار دادم

64568361285133367693.jpg

از اساتیدی که در این زمینه تجربه دارند خواهش میکنم هرچه سریعتر به من تو حل این موضوع کمک کنن

ممنونم

لینک به دیدگاه

عزیز ببین مادربوردت چیه بعضی شرکتها برای هارهای 3 ترایی یک نرم افزار به نام آنلوکر دارند مثلا یسری از مین های ایسوز آنلوکر برای هاردهای 3 ترایی دارند

برو تو سایت مادربوردت ببین همچین چیزی داره

ویندوز اونم ایکسپی یکمی بد قلقی می کنه با هاردهای بالا

فقط میتونم این اطمینان رو بهت بدم که مشکل از هاردت نیست و مشکل نرم افزاری و قابل حله

لینک به دیدگاه

داداش منظورت با من بود؟ من ویندوز ایکسپی ندارم ویندوز 8 نصب کردم

در مورد اون آنلوکر که میگی تو سایت چیزی پیدا نکردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

karimi_4u گرامی، مادربورد شما UEFI هست و کاملا 3 ترابایت رو پشتیبانی میکنه و از نظر شناسایی و بوت کردن مشکلی ندارید، سایز هارد هم تو دیسک منیجمنت نمایش داده شده.

قبلا توسط چه برنامه ایی پارتیشن بندی کردید ؟ آیا اطلاعات روش دارید ؟

در حالت عادی نباید این مشکل رو داشته باشید.

اول اینکه توجه داشته باشید وقتی MBR رو به GPT تبدیل میکنید تمام اطلاعات روی اون پارتیشن حذف خواهد شد.

پیشنهاد من ابتدا استفاده از asus Disk Unlocker هست.

برای مین بورد شما تو لیست دانلود ها تو قسمت Utilities این ابزار وجود داره

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H61M_LX_R20/#download

در قدم بعد اگر مشکل برطرف نشد استفاده از نرم افزار paragon Hard Disk Manage هست.

توجه داشته باشید که هرنوع تغییرات در فرمت پارتیشن ها بسته به نرم افزار مورد استفاده احتمال حذف شدن اطلاعات رو به همراه دارد. از اطلاعات پشتیبان تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام

دقیقا  منم این مشکل ودارم  یه هارد نوسه ترا وسترن سبزخریدم که دوترا قابل استفاده هست حجم باقی مانده که 746.52 GB هست زده unallocated باپارتیشن مجیک ،ازطریق ویندوز اکس پی وسون، Disk Management ،ازطریق مراحل نصب هردو ویندوز،اخرین راه هم بابرنامه Acronis Disk Director 11 Home انجام دادم که بازم نشد،هارد خالی بدون دیتا ست فعلن،قبلا ازدوستان عزیزی که راهنمائی میکنندتشکرمیکنم Motherboard Gigabyte GA-EX58-Extreme وسی پی یوIntel Core i7 920 اگرممکنه رهنمائی بفرمائیدواسه استفاده بی دردسرازهارد۳ نیازبه تعویض مادربوردوسی پی یودارم؟ معمولا سیستم روهارد ۸۰ مکستورنصبه ممنون

لینک به دیدگاه

البته من دوراه دیگه هم تست کردم که نشد، نصب ویندوزسون نسخه ۶۴ بیتی روهارد سه وهمچنین نصب ویندوزسون نسخه ۶۴ بیتی روی هارد ۸۰ازاونجا هم نشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه برنامه است به اسم دیسک انلاکر disk unlocker تو ایسوس خوندم که این برنامه واسه هارد های بالای 2 ترابایت . اینو تست کنید شاید جواب داد

لینک به دیدگاه

این برنامه روازسایت ایسوس دانلو ونصب کردم ، گفت مادربوردشما ایسوس نیست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...