رفتن به مطلب

مشکل تصویر ندادن سیستم روی کارت گرافیک!

Sohrab1369
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان گل لیون کامپیوتر

امروز به یه مشکلی برخوردم که خیلی غیر منتظره بود

مادربورد رو خاموش کردم تا سوکت سی پی یو رو تمیز کنم  این کارو انجام دادم ولی بعدش که سی پی یو رو جا زدم و سیستمو روشن کردم تصویر نداد 

اولش فکر کردم از سی پی یو هست یعنی فکر کردم سی پی یو رو بد جازدم ولی وقتی دوباره سی پی یو رو در اوردم و جا زدم اینبار اصلا مادربورد برق نداد !!

یعنی کلا چراغ مادربورد هم روشن نشد .

دفعه بعد کل قطعات و کابلهارو در اوردم و جا زدم اوکی شد و برق اومد اما دیگه رو کارت گرافیک تصویر نمیده و فقط رو انبورد تصویر میده .

تعدادی از راه حلهای اینترنت رو هم انجام دادم ولی بازم اوکی نشد .

اگر کسی کمکم کنه در این مورد ممنون میشم..

لینک به دیدگاه

درود

سی پی یو رو دوباره در بیار و با یک چراغ قوه خوب از تمام زوایا به زیف یا خار یا همون سوزن مانندهای سوکت سی پی یو نگاه کن همشون باید دقیق همطراز و در یک ردیف باشن یه عکسم ازش بگیر معلوم باشه ایا کج شده دارن یا نه.

کارت گرافیک رو هم دربیار و دوباره جا بزن و بایوس رو هم ریست کن

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

کارت گرافیک و در آوردم و جا زدم بایوس رست کردم

و سوکت رو چک کردم سوزن کج داره ولی از قبلم این مشکلو داشت اما گرافیک تصویر میداد 

واینکه این موضوع چه ربطی به تصویر دادن یا ندادن گرافیک داره آخه رو انبورد تصویر دارم

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Sohrab1369 گفته است :

کارت گرافیک و در آوردم و جا زدم بایوس رست کردم

و سوکت رو چک کردم سوزن کج داره ولی از قبلم این مشکلو داشت اما گرافیک تصویر میداد 

واینکه این موضوع چه ربطی به تصویر دادن یا ندادن گرافیک داره آخه رو انبورد تصویر دارم

دوست عزیز خیلی هم ربط داره،منم مشکل شما رو داشتم و فقط از آنبرد تصویر میگرفتم چون یکی از پین ها ی سی پی یو کج شده بود، هر کدوم از این پین ها یه کاری رو انجام میدن و شما باید حتما اون پین هایی که کج شدن رو خودتون درست کنید یا بدین یه تعمیر کار وارد براتون درست کنه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز پس کار سی پی یو چیه؟؟ پردازندست دیگه یه بخشش برا رمه یبخشش برای اسلات گرافیکه یه بخشش برا هارده یبخشش برا ......

لینک به دیدگاه

با تشکر از اساتید محترم سوکت رو چک کردم چنتا کجی داشت و یه خار هم با خار دیگه اتصال داشت که اونم درست کردم الان نه تنها تصویر دارم بلکه دمای سی پی یو هم حداقل 5 درجه اومده پایین و تو فول لود بالای 50 نمیره!!!!! 

در صورتی که قبلا تا 65  70 میرفت . 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sohrab1369 گفته است :

با تشکر از اساتید محترم سوکت رو چک کردم چنتا کجی داشت و یه خار هم با خار دیگه اتصال داشت که اونم درست کردم الان نه تنها تصویر دارم بلکه دمای سی پی یو هم حداقل 5 درجه اومده پایین و تو فول لود بالای 50 نمیره!!!!! 

در صورتی که قبلا تا 65  70 میرفت . 

بنده هم قبلا برام این مشکل پیش اومده بود راه حلش همینه 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، mehdi over گفته است :

بنده هم قبلا برام این مشکل پیش اومده بود راه حلش همینه 

یه مشکل جدید پیش اومده الان :)))) 

گرافیکم الان بجای اینکه رو PCI 2 عمل کنه رو PCI 1.1 داره کار میکنه و تو گیم و عملکرد FPS خیلی کمی داره میده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...