رفتن به مطلب

خاموش شدن ناگهانی و روشن نشدن سیستم!

AlirezaGT86
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

سیستم روشن بود و داشتم کانتر بازی میکردم ‌، دمای سی پی یو هم حدودا 50 تا 55 بوده احتمالا.

یهو سیستم خاموش شد ‌ ، قبلا شده بود که وقتی میخوام سیستم رو روشن کنم یه لحظه میخواست روشن شه ولی خاموش میشد ، که با سفت کردن کابل برق پاور توی جاش حل میشد و روشن میشد.

واسه ی همین بعد از این اتفاق کابل رو چک بعدش عوض کردم ، تغییری نکرد ، سیم سیار رو هم عوض کردم ، خلاصه هر کاری کردم ‌، همه چی رو جدا کردم ، بازم نشد.

صبر کردم تا دمای قطعات کاملا کم شد بازم نشد.

هیچ خازنی روی مادربرد و پاور باد نکرده یا مشکلی نداره.

پاور رو باز کردم خاک داره ولی همه چی عادیه و نه بوی سوختگی میده نه چیزی.

مشکل کجاست؟ 

در ضمن سیستم هیچ علامتی از روشن شدن نمیده ، یعنی حتی ضعیف فنی یا چراغی روشن نمیشه.

پاورم فکر میکنم یه 4-5 سالی کار کرده باشه.

Green 530ab

Msi 970a-g46

باتشکر

لینک به دیدگاه

سلام

با یه پاور دیگه تست کن ...

بعد ببین بوی سوختگی نمیده پاور ...

و بعد سوکت برق پاور رو چک کن و دکمه قطع و وصل پاور گاه اینا به دلیل فشار امکان سوختن و از کار افتادنش هست

لینک به دیدگاه

سلام. پاور دیگه ندارم دردسترس.

نه بویی نمیده.

دکمه قطع و وصل رو زیاد استفاده میکنم ، ولی خب وسط کار با سیستم که یهو عمل نمیکنه!

سوکت هم ظاهرش سالمه.

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، AlirezaGT86 گفته است :

سلام. پاور دیگه ندارم دردسترس.

نه بویی نمیده.

دکمه قطع و وصل رو زیاد استفاده میکنم ، ولی خب وسط کار با سیستم که یهو عمل نمیکنه!

سوکت هم ظاهرش سالمه.

چرا برا منم شده بود

پاورم ضعیف شده بود روشن شد کار کرد خاموش شد

ظاهر سالم ولی تموم.

احتمال سوختن پاور خیلی زیاده. باید با پاور دیگه ای تست کنی.

ببرش بیرون ،با پاور مغازه ای چک کن.

لینک به دیدگاه

اوکی ، پول اصلا ندارم رشته تحصیلیمم کامپیوتره خیلی لازمش داره اونم چند ساعت در روز!

در بدترین موقع ممکن سوخت!

دلایل سوختنش چیه؟ چون نه توی فشار بوده نه خیلی زیاد عمر کرده.

لینک به دیدگاه

درود

اول کامل پاور رو از برد جدا کن  هم سوکت سی پی یو رو و هم سوکت 24 یا 20 پین و همینطور سوکت گرافیک رو اگه که گرافیک برق خور داری...یه تیکه سیم تک رشته مفتولی پیدا کن و خم کن و از سوکت 24 پین سیم سبز رو با سیم مشکی اتصال بده و دگکمه پاور رو بزن اگه پاور روشن شد تا اینجا میدونی که پاور فعلا مشکل تغذیه نداره و روشن میشه .بعد رم ها را در بیار فن هارا اکه با سوکته سوکتش در بیار کلیه هاردا و ... از مادربرد جدا کن فقط یه سی پی یو باشه و چراغ ال ای دی و بازر مادر برد .وصل کن ببین ایا روشن میشه یا نه...البته این تست اولی فقط برق اومدن پاور رو نشون میده ممکنه این عمل کنه ولی پاور قدرت جریان دهی نداشته باشه و باز کار نکنه بردت ولی خوب اینم یه تست ساده هست امتحان کن امیدوارم جوا ب بگیری.

لینک به دیدگاه

سلام و درود دوست عزیز. راستش رو بخواید من تجربیاتی دارم که ترجیح میدم ریسک نکنم و ببرم تعمیر کار تست کنه !

ولی به هر صورت ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...