رفتن به مطلب

کابل HDMI

The Demon
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه دوستان عزیز من امروز داخل یوتیوب بودم و داشتم فیلم اسمبل نگاه میکردم که یه سوال برام پیش اومد

.

.
اگر ما کابل HDMI رو به مادربورد بزنیم تصویر میگیرم یا نمیگیرم در صورت وجود کارت گرافیک(یعنی کارت به مادربورد متصل باشه)
من این فیلمی که دیدم تصویر نداد میخواستم ببین ایا برای همه نوع مادربورد ها یکسانه یا تو بعضی بورد ها تصویر میده و تو بعضی ها نمیده
مدل مادربورد:z370 asrock taichi

ویرایش شده توسط mohammadhosein80
غلط املایی
لینک به دیدگاه

هنگام بوت شدن از هر دو درگاه تصویری میگیرید، یعنی هم از iGPU و هم از VGA به صورت همزمان

اما پس از خوانده شدن اطلاعات روی دستگاه، بستگی به تنظیم شما در بایوس دارد، اگر در در بایوس iGPU فعال باشد، از HDMI متصل به مادربردهم تصویر میگیرید، اما اگر فعال نباشد، پس از آغاز خوانش از درایو ذخیره سازی HDMI متصل به مادربرد قطع می شود و دیگر تصویر نخواهید داشت. تنها از کارت گرافیک تصویر پخش می شود.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است :

هنگام بوت شدن از هر دو درگاه تصویری میگیرید، یعنی هم از iGPU و هم از VGA به صورت همزمان

اما پس از خوانده شدن اطلاعات روی دستگاه، بستگی به تنظیم شما در بایوس دارد، اگر در در بایوس iGPU فعال باشد، از HDMI متصل به مادربردهم تصویر میگیرید، اما اگر فعال نباشد، پس از آغاز خوانش از درایو ذخیره سازی HDMI متصل به مادربرد قطع می شود و دیگر تصویر نخواهید داشت. تنها از کارت گرافیک تصویر پخش می شود.

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...