رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید رم

Recommended Posts

مشاوره برای خرید رم ?

سلام دوستان  من یک کیت رم ۴ گیگ kingston hyperx  4gb  ddr4 c15 2400 mhz    دارم . میخوام یکی  دیگه هم کنارش بخرم که بشه دوکاناله = 8 گیگ  ینی مایلم بشه دو عدد  رم ۴ گیگ  . خب قیمت رم برخلاف   بقیه قطعات ارزون شده اونم به دلیل قیمت جهانیش . یعنی  پارسال  گفته بودن که تا اخر سال ۲۰۱۸ قیمت  جهانی رم صعودی خواهد  که با شروع شدن ۲۰۱۹ یکم اومد پایین قیمتش . (یعنی واقعا این خارجیا به حرفی که میزنن عمل میکنن دقیقا برعکس کشور ما که همشون دروغگو بیش نیستند فقط وعده وعید میدن ولی قیمتها هم هی میره بالا . متاسفم توی یه همچین جهنمی زندگی میکنم ). بگذریم

میخوام یه کینگستون دیگه دقیقا با هعمین مشخصات بگیرم ولی میترسم . تو دیجی کالا ? قیمتشو بدون هیچ تخفیفی  زده ۳۱۵ تومن  بعد توی مقداد ای تی زده ۳۹۰ بعد خط زده روش نوشته با تخفیف ۳۵۰ تومن ?

بعد یکی دو نفر از دوستان اونجاها  تو قسمت نظرات نوشتن که اره من قبلا این رم  رو استفاده میکردم و عالی بود ولی الان جدیدا که خریدم مشکل داره رمش چمیدونم صفحه ابی  نشون میده سیستمم هنگ میکنه . یکی دیگه هم نوشته که اره من این رمو خریدم اسمش کینگستونه ولی توی مشخصات مینویسه سامسونگه ? مگه میشه مگه داریم والا بخدا ? میگه فرکانسش عوض اینکه ۲۴۰۰ باشه زده ۱۲۰۰ خیلی عجیبه . ینی با این تفاسیر باید رمش تقلبی باشه ؟  الان من اینو میخوام بخرم میترسم رمش خراب باشه یا مثل همین گفته اون دستمون توی نظرات ۱۲۰۰ باشه فرکانسش یا تقلبی باشه؟  ینی توی این تکنولوژی قطعات هم توش تقلب میکنن . من موندم برای چی؟ . والا بدجور تو شک فرو رفتم میخوام بخرم میترسم پولم به فنا بره توی این اوضاع احوال . (ینی واقعا ۶ ماه  هر روز قیمت رمهارو چک کردم تا ارزون ترین موقع ممکن بخرمشون و فک  میکنم الان وقتشه  نمیخوام این موقعیتو از دست بدم حتما هم میخوام رمی که بخرم دقیقا مدل رم قبلیم باشه )  دوستان لطف کنن  منو راهنمایی کنن 

ویرایش شده توسط Ali EDGE
لینک به دیدگاه

سلام

مموری کلاک رم در نرم افزار ها نصف نشون داده میشن

1008612117_Annotation2019-01-14143649.jpg.a590ab55f63be6a76c57441581413d3b.jpg

دیجی کالا هم کلا ب کسی دیگه پیشنهاد نمیکنم خرید کنه مگر این ک فروشندش هم خود دیجیکالا باشه

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ در 11:08، ODIIISE گفته است:

سلام

مموری کلاک رم در نرم افزار ها نصف نشون داده میشن

1008612117_Annotation2019-01-14143649.jpg.a590ab55f63be6a76c57441581413d3b.jpg

دیجی کالا هم کلا ب کسی دیگه پیشنهاد نمیکنم خرید کنه مگر این ک فروشندش هم خود دیجیکالا باشه

نمایش  

مرسی  اره شک برانگیزه با این قیمتی که گذاشته رو رمش 

Screenshot (45).png

لینک به دیدگاه

دوستان جریان چیه وقتی رم رو میذارم روی اسلات A سیستمم تصویر نمیده ولی میذارمش رو اسلات B راحت بالا میاد ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...