رفتن به مطلب

سوال درمورد coolermaster

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من میخواستم یک عدد ست کیبورد و موس masterkeys lite L بخرم ودوتا سوال  دارم

۱. rgb موس و کیبورد رو میشه با برنامه تنظیم کرد

۲. آیا این کیبرد مکانیکی هست و کسانی که دارند آیا تاییدش میکنن

مرسی از کسانی که نظر میدهند و فورم خوب لیون

لینک به دیدگاه

یعنی هیشکی درباره ی کیبورد اطلاعاتی نداره

لینک به دیدگاه

سلام 

1-اگه برنامه داشته باشه میشه تنظیم کرد اما با دکمه مخصوص خودش هم میشه

2-کیبورد شبه مکانیکیه

یه سرچ بزنید نقد و بررسی کیبورد هست

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

سلام 

1-اگه برنامه داشته باشه میشه تنظیم کرد اما با دکمه مخصوص خودش هم میشه

2-کیبورد شبه مکانیکیه

یه سرچ بزنید نقد و بررسی کیبورد هست

اسم برنامه اش چیه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Deadgamer گفته است :

سلام دوستان من میخواستم یک عدد ست کیبورد و موس masterkeys lite L بخرم ودوتا سوال  دارم

۱. rgb موس و کیبورد رو میشه با برنامه تنظیم کرد

۲. آیا این کیبرد مکانیکی هست و کسانی که دارند آیا تاییدش میکنن

مرسی از کسانی که نظر میدهند و فورم خوب لیون

سلام دادا من یک سالی میشه ازاین ست استفاده میکنم.کیبوردش خیلی عالیه و با کیفیته

جواب سوال 1 = خیر! با برنامه نمیشه کنترل کرد.باید از طریق خود کیبورد  تنظیم کنی ! از کلید fn+f5 برای تغییر افکت های نور پردازی استفاده میشه

جواب سوال 2 = خیر ! مکانیکی نیس ! ولی طراحی کلید ها جوریه که حس مکانیکی رو میده !

من به شخصه ازاین ست راضیم!! ولی موسش یکم ضد حاله و بی کیفیت !واسه من بعد چند ماه غلطکش به صدا در اومد. ولی خداروشکر درست شد

و وقتی چپ کلیک و راست کلیک رو با هم نگه داری وسطش گیر میکنه به هم و یکم اذیت میکنه ! که این مورد هم بعد یه مدت برام خود به خود حل شد

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

سلام دادا من یک سالی میشه ازاین ست استفاده میکنم.کیبوردش خیلی عالیه و با کیفیته

جواب سوال 1 = خیر! با برنامه نمیشه کنترل کرد.باید از طریق خود کیبورد  تنظیم کنی ! از کلید fn+f5 برای تغییر افکت های نور پردازی استفاده میشه

جواب سوال 2 = خیر ! مکانیکی نیس ! ولی طراحی کلید ها جوریه که حس مکانیکی رو میده !

من به شخصه ازاین ست راضیم!! ولی موسش یکم ضد حاله و بی کیفیت !واسه من بعد چند ماه غلطکش به صدا در اومد. ولی خداروشکر درست شد

و وقتی چپ کلیک و راست کلیک رو با هم نگه داری وسطش گیر میکنه به هم و یکم اذیت میکنه ! که این مورد هم بعد یه مدت برام خود به خود حل شد

خودمم از موسش خوشم نیومد میخوام بفروشمش رپو v280 بگیرم

آیا اشباهتی که گفتید در بازی ها هم تاثیر داره؟

لینک به دیدگاه

سلام ، توصیه میکنم از برندای صاحب سبک مثل msi تهیه کنید ، کیفیت و پولی ک در مقابلش پرداخت میکنید همخانی کامل داره.  البته شایدم کمی گرون باشه ولی از بقیه برندا ارزونتره و حتی کیفیت و تجربه بهتر! 

ویرایش شده توسط frzm2014
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است :

سلام ، توصیه میکنم از برندای صاحب سبک مثل msi تهیه کنید ، کیفیت و پولی ک در مقابلش پرداخت میکنید همخانی کامل داره.  البته شایدم کمی گرون باشه ولی از بقیه برندا ارزونتره و حتی کیفیت و تجربه بهتر! 

داداش مشکل همه پول هست وگرنه asus rog کنار دستمه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Deadgamer گفته است :

خودمم از موسش خوشم نیومد میخوام بفروشمش رپو v280 بگیرم

آیا اشباهتی که گفتید در بازی ها هم تاثیر داره؟

به نظر من موس v280 ارزش خرید نداره ! اگه موس گیمینگ میخوای کمتر از logitech g402 نگیر!

اگه منظورت از اشتباه موس ساییده شدن وسط کلیک ها به هم هستش که کوچولو اذیت میکنه ولی به مرور زمان واسه من ک درست شد !

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

به نظر من موس v280 ارزش خرید نداره ! اگه موس گیمینگ میخوای کمتر از logitech g402 نگیر!

اگه منظورت از اشتباه موس ساییده شدن وسط کلیک ها به هم هستش که کوچولو اذیت میکنه ولی به مرور زمان واسه من ک درست شد !

a4tech هم محصولات خوش قیمت و بسیار با کیفیتی داره

لینک به دیدگاه

سوال اول بله دوسته عزیز با نرم افزار میشه کنترلش کرد ک میتونید از سایتش تهیه کنید
سوال دومم شبه هست ولی خیلی کیفیت بالایی داره بنده ب شخص دارم وبسیار راضی هستم هم داخل بازی و هم برایه تایپ خیلی دستمو جلو انداخته 

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

سوال اول بله دوسته عزیز با نرم افزار میشه کنترلش کرد ک میتونید از سایتش تهیه کنید
سوال دومم شبه هست ولی خیلی کیفیت بالایی داره بنده ب شخص دارم وبسیار راضی هستم هم داخل بازی و هم برایه تایپ خیلی دستمو جلو انداخته 

ببخشید میشه آدرس برنامه رو بدید

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Deadgamer گفته است :

ببخشید میشه آدرس برنامه رو بدید

متاسفانه نتونستم لینک دانلودش رو قرار بدم هر کاری کردم دان نمیشه  شما خودت ی سر ب سایت کولر مستر بزن بعدش اونجا کیبورد رو پیدا کن  چنتا تب داره گزینه دانلود رو بزن اونجا باز سافور داره ک باید دانلود کنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...