رفتن به مطلب

کارت Radeon VII فاقد بخش محاسباتی FP64 است ؛ دسترسی تنها در کارت Instinct MI60

Recommended Posts

• کاربر ویژه

5bc293e81cc48df72166dfd366e8c06a.jpg

طبق گزارشات رسیده ، مشخص شد که نسخه گیمینگ پرچمدار جدید AMD یعنی Radeon VII به صورت کامل از پردازش محاسباتی FP64 ، پشتیبانی نخواهد کرد.گفته شده هدف AMD از این کار، در انحصار ماندن این بخش از بازاربرای محصولاتی مانند کارت محاسباتی Radeon Instinct MI60 است. عملکرد پردازشی کارت Radeon VII  در محاسبات FP32 در حالت تک رقم اعشاربه حدود 13.8 ترافلاپس میرسد.با توجه به منابع سخت افزاری این کارت ، پیش بینی میشود که در حالت دقت دو رقم اعشاری به حدود 6.7 ترافلاپس برسد.با این حال با غیر فعال شدن بخش پردازش FP64 برای کارت Radeon VII  ، قدرت این کارت حدود 860 گیگافلاپس تخمین زده میشود.غیر فعال سازی قابلیت های محاسباتی در کارتهای گرافیکی بخش مشتری ، معمولا در بین دو شرکت NVIDIA و AMD رایج است.

برای گیمرها ، علاقه مندان به سخت افزار PC ، و حتی متخصصان خلاق ،  معمولا عملکرد  محاسبه دو رقم اعشاری در کارتهای گرافیک ، کاملا بی معنی است.غیر فعال شدن این قابلیت ها ، این امکان را به گیمرها میدهد تا کارت Radeon VII را با قیمت پایین تر 699 دلار تهیه کنند.با این حال این کارت با عملکرد 6.7 ترافلاپسی بین 10 تا 15 درصد در بخش شتابدهی ، سریعتر عمل خواهد کرد.کارت Radeon VII اولین تراشه گرافیکی 7 نانومتری دنیا را در دل خود جای داده است.AMD  وعده داده که از لحاظ عملکرد این کارت جهت رقابت با کارت RTX 2080 انویدیا ، ساخته شده است.این کارت از هفتم ماه فوریه در بازار جهانی عرضه خواهد شد.

منبع : Techpowerup

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

پس بدرد نمی خوره... قادر به محاسبه کامل FP64 نیست. معلوم نیست چند وقت هم باهاش ماین کردن... من 199 دلار بیشتر نمی دم :34_rolling_eyes:

عای عَم بُز خر :1_grinning::108_metal:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگه حراجیه؟؟؟ من 199+1 ادلار خریدارم... نخواستینم

اقا یه 480 دارم نو نو دست یه خانم دکتر بوده صبحا میرفته باهاش مطب میومده بدون خط و خش و ماین عوض می کنم ?????

لینک به دیدگاه

اینم گیمرا استفاده نمی کنن باش ماین می شه نهایتا اگه کسی بصرفه براش xD  کلا اینقد کارت تو بازار زیاده کسی دیگه اینارو نمی خره ماشاالله تهران هرکی میری می گه یه 300 400 تا کارت ای ام دی داره همه مدل ! نمی دونم نگه داشتن چی کارکنن!!!!  از همین دوستان همین فروم هم هستن کسایی که بالای 400 تا کارت دارن نگه داشتن نمی دونم چرا

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

درود

پیشگویی من درست بود هرچند انگ متعصب یا فن انویدیارو زدن ولی ای ام دی قشنگ عقب موند

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

پیشگویی من درست بود هرچند انگ متعصب یا فن انویدیارو زدن ولی ای ام دی قشنگ عقب موند

سلام

کدوم پیشگویی؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

سلام

کدوم پیشگویی؟

نوستراداموس رو میشناسی ؟!

این فرهادداموسه :D 

الکی

ولی جدا ازاین بحثا.من یکی از amd بخاطر افتضاح سری وگا دیگه سمتش نمیرم

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

نوستراداموس رو میشناسی ؟!

این فرهادداموسه :D 

الکی

ولی جدا ازاین بحثا.من یکی از amd بخاطر افتضاح سری وگا دیگه سمتش نمیرم

?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...