رفتن به مطلب

درخواست کمک ( تصویر ندادن سیستم )

Beni_Lx
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه دوستان 

وقت بخیر

امیدوارم حال همه دوستان خوب و خوش باشه .

من متاسفانه از دیروز با سیستم به مشکلی برخوردم که با هیچ ترفندی نتونستم حلش کنم .

سیستم بدون هیچ مشکلی کار میکرد اما از دیروز LED قرمز دیباگر مادربورد که دوستان میدونن مربوط به پردازنده هست روشن شده و هیچ تصویری از سیستم ندارم . چه از مادربورد و چه از گراف .

سیستم به هیچ وجه زیر فشار نبوده . ماین و موارد دیگه که بماند که اصلا رنگ این سیستم رو ندیدن . حتی رمها رو هم روی فرکانس  ۲۴۰۰ گذاشتم . 

کولر رو باز کردم از نظر ظاهری هیچ مشکلی توی سوکت دیده نمیشه . خمیر رو عوض کردم اما باز هم هیچی .

من خودم به دو قسمت شک دارم یکی پاور هست و دیگری مادربورد . 

یکی از دوستان بنده قرار هست برام یه پاور بفرسته تا سیستم رو یه بار با یه پاور دیگه تست کنم .

از دوستان خواهش دارم اگه تجربه مشابه دارین یا راه حلی به ذهنتون میرسه لطف کنین و بنده رو راهنمایی کنین . 

با تشکر پیشاپیش

Ps : فراموش کردم عرض کنم که قطعات سیستم به این شرح هستن :

msi pro gaming ac

i7 8700k

corsair 750

Trident Z 2x4 3200

Asus gtx 1080 rog strix

Ssd 512 samsung

Wd 1tb

coolermaster master liquid 240

لینک به دیدگاه

درود 

چند مورد میتونه این مشکل رو ایجاد کنه :

1- سوختن cpu (که خدا نکنه?)

2- وصل نشدن برق cpu که معمولا هشت پینه و شمال مادربورده که یا پاوره هست و در موارد کمی مین برد (خرابی سوکت ، سوختن قطعه ای در مدار رگولاتور ولتاژ cpu)

3-کج شدن یا کنده شدن پینها (زیف) سوکت

4-خرابی و مشکل در بایوس

شما در ابتدا از محکمی اتصال برق cpu مطمئن شید . اگر مولتی متر دارید سیم اتصال برق cpu به مین رو با مولتی متر تست کنید ببنید برق داره یا نه (در زمان روشنی کامپیوتر یعنی همچی رو وصل کنید غیر از اون)

مولتی متر در برق dc و پراب منفی به ground و پراب مثبت به +12V مثل تصویر زیر (cpu power connector 8 pin)

download.png.f6ce1fb259f28ed988cd03f27bc1f6a3.png

با یکدونه رم هم تست کنید ضرر نداره .

Cpu رو باز کنید و اطمینان کنید که هیچ پینی یا زیفی کج یا کنده نشده(سوکت cpu) یه عکس با کیفیتم اینجا بذارین تا من و دوستان هم بینیم.

در آخر بایوسم کلیر کنید(clear cmos ) بزنید .

امیدوارم مشکلتون حل شه .

برای راهنمایی بیشتر هم ساپورت msi رو احضار میکنم?

@MSI Support

لینک به دیدگاه

ممنونم از پاسختون 

بعضی از مواردی که اشاره کرده بودین رو انجام دادم قبلا اما بعضی موارد مثل بررسی ریل ۱۲ ولت رو حتما انجام میدم . خیلی لطف کردین بابت ساپورت msi. 

حقیقتش دروغ چرا ،  من همیشه سری روژ استریکس Asus داشتم حالا نه حتما رده بالا و گرون قیمت همین وسطا . اما این یه بار که msi  گرفتم به مشکل خوردم  ?

لینک به دیدگاه

در در 1397/10/26, 12:48:09، Beni_Lx گفته است :

سلام خدمت همه دوستان 

وقت بخیر

امیدوارم حال همه دوستان خوب و خوش باشه .

من متاسفانه از دیروز با سیستم به مشکلی برخوردم که با هیچ ترفندی نتونستم حلش کنم .

سیستم بدون هیچ مشکلی کار میکرد اما از دیروز LED قرمز دیباگر مادربورد که دوستان میدونن مربوط به پردازنده هست روشن شده و هیچ تصویری از سیستم ندارم . چه از مادربورد و چه از گراف .

سیستم به هیچ وجه زیر فشار نبوده . ماین و موارد دیگه که بماند که اصلا رنگ این سیستم رو ندیدن . حتی رمها رو هم روی فرکانس  ۲۴۰۰ گذاشتم . 

کولر رو باز کردم از نظر ظاهری هیچ مشکلی توی سوکت دیده نمیشه . خمیر رو عوض کردم اما باز هم هیچی .

من خودم به دو قسمت شک دارم یکی پاور هست و دیگری مادربورد . 

یکی از دوستان بنده قرار هست برام یه پاور بفرسته تا سیستم رو یه بار با یه پاور دیگه تست کنم .

از دوستان خواهش دارم اگه تجربه مشابه دارین یا راه حلی به ذهنتون میرسه لطف کنین و بنده رو راهنمایی کنین . 

با تشکر پیشاپیش

Ps : فراموش کردم عرض کنم که قطعات سیستم به این شرح هستن :

msi pro gaming ac

i7 8700k

corsair 750

Trident Z 2x4 3200

Asus gtx 1080 rog strix

Ssd 512 samsung

Wd 1tb

coolermaster master liquid 240

سلام دوست عزیز 

1-ابتدا clear cmos  کنید 

2-با پاور مطمئن و سالم دیگر تست کنید (این مورد پاور را بارها مشاهده کردم)

وقتی سیستم دیباگر مادربرد کار میکنه احتمال خرابی مادربرد بسیار پایین است .

پ.ن :هر قطعه ایی احتمال خرابی دارد . ابتدا قطعه مشکل دار را پیدا کنید . شاید پاور یا خود پردازنده باشه . از طرف MSI  اگر مشکلی باشه از طریق گارانتی مشکل شما را حل خواهیم کرد 

با تشکر 

ویرایش شده توسط MSI Support
لینک به دیدگاه

در در 1397/10/26, 20:58:33، Amir.s.b گفته است :

درود 

چند مورد میتونه این مشکل رو ایجاد کنه :

1- سوختن cpu (که خدا نکنه1f601.png)

2- وصل نشدن برق cpu که معمولا هشت پینه و شمال مادربورده که یا پاوره هست و در موارد کمی مین برد (خرابی سوکت ، سوختن قطعه ای در مدار رگولاتور ولتاژ cpu)

3-کج شدن یا کنده شدن پینها (زیف) سوکت

4-خرابی و مشکل در بایوس

شما در ابتدا از محکمی اتصال برق cpu مطمئن شید . اگر مولتی متر دارید سیم اتصال برق cpu به مین رو با مولتی متر تست کنید ببنید برق داره یا نه (در زمان روشنی کامپیوتر یعنی همچی رو وصل کنید غیر از اون)

مولتی متر در برق dc و پراب منفی به ground و پراب مثبت به +12V مثل تصویر زیر (cpu power connector 8 pin)

download.png.f6ce1fb259f28ed988cd03f27bc1f6a3.png

با یکدونه رم هم تست کنید ضرر نداره .

Cpu رو باز کنید و اطمینان کنید که هیچ پینی یا زیفی کج یا کنده نشده(سوکت cpu) یه عکس با کیفیتم اینجا بذارین تا من و دوستان هم بینیم.

در آخر بایوسم کلیر کنید(clear cmos ) بزنید .

امیدوارم مشکلتون حل شه .

برای راهنمایی بیشتر هم ساپورت msi رو احضار میکنم1f601.png

@MSI Support

خیلی خیلی ممنونم . مشکل دقیقا از کابل پاور سی پی یو بود ! شل شده بود ?

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام دوست عزیز 

1-ابتدا clear cmos  کنید 

2-با پاور مطمئن و سالم دیگر تست کنید (این مورد پاور را بارها مشاهده کردم)

وقتی سیستم دیباگر مادربرد کار میکنه احتمال خرابی مادربرد بسیار پایین است .

پ.ن :هر قطعه ایی احتمال خرابی دارد . ابتدا قطعه مشکل دار را پیدا کنید . شاید پاور یا خود پردازنده باشه . از طرف MSI  اگر مشکلی باشه از طریق گارانتی مشکل شما را حل خواهیم کرد 

با تشکر 

سلام وقت بخیر

خیلی ممنونم از پاسخ و راهنمایی شما .

بله دقیقا مشکل از کابل پاور سی پی یو بود و یه مقدار از محل اتصال به پاور شل شده بود .

من از کیس green z2+ hero استفاده میکنم کیس خوبیه اما پشت سینی مادربورد متاسفانه فضای کمی برای مدیریت کابل  هست . به تازگی پاور corsair 750 گرفتم و چون نسبت به پاور قبلی ام یه خورده طول بیشتری داره و کابلهاش هم فلت نیستن این مسئله پیش اومده بود . 

البته این رو هم عرض کنم که از نظر سخت افزاری هم اگر برای مادربورد مشکلی پیش اومده بود این واقعیت رو نباید فراموش کرد که ایراد و مشکل برای هر برند و قطعه ای ممکنه پیش بیاد این رو عرض کردم که احتمالا سو تفاهم نشه که بنده چون ام اس آی گرفتم این مشکل پیش اومده و مثلا اگه فلان برند رو داشتم همه چی اوکی بود .

به هر حال ممنونم .

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Beni_Lx گفته است :

خیلی خیلی ممنونم . مشکل دقیقا از کابل پاور سی پی یو بود ! شل شده بود 1f605.png

درود عزیز

اتفاقا همین برام چند بار پیش اومده بود ?  سیستم رو که اسمبل کردم عجله داشتم و کار داشتم باهاش واسه همین زیاد رو منیج کابلها کار نکردم بعدا وقتی حوصلم شد   منیج کردم و بستم دیدم کد دیباگر  00 داد(مرگ cpu) دفترچه ی مادربردم که ماشالله فقط گفته بود یعنی cpu مرده . منم سکته ی ناقص کردم کلی چیز خوندم توی سایتها مشکلم رو نفهمیدم  یعنی نبود آخر گفتم پسر بیا یه بار همه چی رو تست کن شاید یه جای کارت لنگیده منم همه جارو تست کردم دیدم اینو  نزدم جا?

هیچی  زدمش جا  و از مرگ حتمی نجات پیدا کردم?

دیگه برام درس عبرت شد هر وقت سوکتی زدم جا مطمئن شم صدا تاقش رو بشنوم و بعد برم سراغ یه چیز دیگه چون اگر هم اتصال بده و روشن بشه سیستم بعد از مدتی سوکت اتصال و کانکتور ذوب میشن?

یه بار دیگه هم پاور گرینم روی سیستم یه هفته کار کرد و بعد مشکل پیدا کرد سیستم روشن نشد فرستادمش گارانتی وقتی اومد همین ارور رو داد میخواستم برم پاور رو بزنم تو سر گرین بگم این پاورت cpu ام رو به فنا فرستاد ??. قبل از اینکه برم و چک کردم دیدم این نصف و نیمه رفته . خلاصه هر دفعه با این ارور مسخره مواجه شدم مشکل از اتصال برق cpu بوده و خوشبختانه cpu نسوخته بوده?

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

درود بر همه

من سوالی برما پیش امده با اجازه از صاحب تایپیک من الان دیباگر روی مینم رو که نگاه میکنم 00 زده در ویندوز 10  چطوریه یعنی الان پردازنده مشکل داره  مدل مین هم ایسوس z97 deluxe هست البته من هیچ مشکلی ندیدم اما برام سوال شده پس این 00 روی دیباگر چیه (البته وقتی توی ویندوز 10 میره این 00 میاد) با تشکر

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ali2424 گفته است :

درود بر همه

من سوالی برما پیش امده با اجازه از صاحب تایپیک من الان دیباگر روی مینم رو که نگاه میکنم 00 زده در ویندوز 10  چطوریه یعنی الان پردازنده مشکل داره  مدل مین هم ایسوس z97 deluxe هست البته من هیچ مشکلی ندیدم اما برام سوال شده پس این 00 روی دیباگر چیه (البته وقتی توی ویندوز 10 میره این 00 میاد) با تشکر

وقتی 00 میاد و بوت میشه؟!!کارم میکنه?

این وقتی بوت میشه باید دما سیپیو رو نشون بده . بایوس رو یه کلیر بزنید و اگر نشد مشکل از بایوسه به احتمال زیاد .

لینک به دیدگاه

درود مجددا

بله عرض کردم مشکلی نداره و ویندوز   براحتی بالا میادو  مثل ساعت کار میکنه و هیچ مشکلی در بازیها ونرم افزارها ندارم فقط نمیدونم چرا 00 نشون میده

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، ali2424 گفته است :

درود مجددا

بله عرض کردم مشکلی نداره و ویندوز   براحتی بالا میادو  مثل ساعت کار میکنه و هیچ مشکلی در بازیها ونرم افزارها ندارم فقط نمیدونم چرا 00 نشون میده

سلام 

خواهش میکنم عزیز صاحب اختیار هستین 

منم مثل دوست گلم آقا امیر فکر میکنم از بایوس باشه . شاید با آپگرید حل بشه . البته من باشم دست نمیزنم . از این جهت  عرض میکنم که نکنه خدای نکرده قطعی ناگهانی برق یا یه همچین چیزی باعث دردسر بیشتر بشه .

البته پیشنهاد میکنم شما هم کابل ۸ پین رو از پاور تا بورد چک کنین حتی اگه شد یه بار پردازنده رو دی اسمبل و اسمبل مجدد کنین چون اگه اشتباه نکنم 00 روی دیباگر مشکل پردازنده رو نشون میده درسته ؟ 

در در 1397/10/28, 20:46:10، Amir.s.b گفته است :

هیچی  زدمش جا  و از مرگ حتمی نجات پیدا کردم1f602.png

دور از جون شما ? 

ولی واقعا ممنونم از کمکتون . من حقیقتش از اتصالش خیالم راحت بود اما این پاور رو به تازگی خریدم و متاسفانه کابلهای اصلی فلت نیستن و کیسم هم جا کم داره برای مدیریت کابل درب پشت رو تقریبا با فشار بستم ? تقریبا مطمئنم  همین مسئله باعث شده به مرور کابل توی فشار از سر جاش در اومده . فکر کنم باید به فکر یه کیس جادار باشم .

ویرایش شده توسط Beni_Lx
لینک به دیدگاه

در در 1397/10/28, 19:42:23، Beni_Lx گفته است :

سلام وقت بخیر

خیلی ممنونم از پاسخ و راهنمایی شما .

بله دقیقا مشکل از کابل پاور سی پی یو بود و یه مقدار از محل اتصال به پاور شل شده بود .

من از کیس green z2+ hero استفاده میکنم کیس خوبیه اما پشت سینی مادربورد متاسفانه فضای کمی برای مدیریت کابل  هست . به تازگی پاور corsair 750 گرفتم و چون نسبت به پاور قبلی ام یه خورده طول بیشتری داره و کابلهاش هم فلت نیستن این مسئله پیش اومده بود . 

البته این رو هم عرض کنم که از نظر سخت افزاری هم اگر برای مادربورد مشکلی پیش اومده بود این واقعیت رو نباید فراموش کرد که ایراد و مشکل برای هر برند و قطعه ای ممکنه پیش بیاد این رو عرض کردم که احتمالا سو تفاهم نشه که بنده چون ام اس آی گرفتم این مشکل پیش اومده و مثلا اگه فلان برند رو داشتم همه چی اوکی بود .

به هر حال ممنونم .

درود خیلی خوشحالم مشکل شما حل شد. موفق باشید 

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

درود خیلی خوشحالم مشکل شما حل شد. موفق باشید 

سلام جناب بنده کارت گرافیک 1070ti gaming  روبه اسلات اولی مادربرد x370gaming proمیزنم  صحفه سیاه میشه چه راه حلی پشنهاد میدید؟ 

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Reza_vns گفته است :

سلام جناب بنده کارت گرافیک 1070ti gaming  روبه اسلات اولی مادربرد x370gaming proمیزنم  صحفه سیاه میشه چه راه حلی پشنهاد میدید؟ 

باید چک بشه هم مادربرد و هم کارت گرافیک به صورت جداگانه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...