رفتن به مطلب

پاور مورد نیاز کارت گرافیک 1060 سه گیگ

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. دوستان بنده یه دوستی دارم که سیستم جدید بستن. بنا به بودجه مجبور شدن پاور 430 گرین بگیرن (gp430a-esd) ایشون امروز هم یه کارت گرافیک  (سه گیگ) 1060 ایسوس تهیه کردن. رو کارت نوشتن پاور مورد نیاز حداقل 500 وات با شاخه 12 وات 42 آمپر. حالا ایشون پاورشون شاخه 12 واتش (ولت؟) 35.8 آمپر هست. ایشون اگه استفاده کنن از کارت به مشکل میخورن؟ سیستم به مشکل جدی برمیخوره یا نه.

photo_2019-01-16_13-38-18.jpg

photo_2019-01-16_16-21-46.jpg

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

سلام. دوستان بنده یه دوستی دارم که سیستم جدید بستن. بنا به بودجه مجبور شدن پاور 430 گرین بگیرن (gp430a-esd) ایشون امروز هم یه کارت گرافیک 1060 ایسوس تهیه کردن. رو کارت نوشتن پاور مورد نیاز حداقل 500 وات با شاخه 12 وات 42 آمپر. حالا ایشون پاورشون شاخه 12 واتش (ولت؟) 35.8 آمپر هست. ایشون اگه استفاده کنن از کارت به مشکل میخورن؟ سیستم به مشکل جدی برمیخوره یا نه.

430 خیلی کم هست حداقل 530 یا 580 به نظرم لازم هست روی کارت هم قید شده کمتر نباشه به نظرم مشکل ایجاد میشه براشون 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، naderblue گفته است :

430 خیلی کم هست حداقل 530 یا 580 به نظرم لازم هست روی کارت هم قید شده کمتر نباشه به نظرم مشکل ایجاد میشه براشون 

اخه جالبه همین کارتو گیگابایت زده مینیموم 400 وات! نمیدونم این ایسوس چی داره که 500 میخاد.

درضمن چه خبره rx580 براش 500 وات کافیه مگه 1060 سه گیگ مصرفش چقدره.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

اخه جالبه همین کارتو گیگابایت زده مینیموم 400 وات! نمیدونم این ایسوس چی داره که 500 میخاد.

درضمن چه خبره rx580 براش 500 وات کافیه مگه 1060 سه گیگ مصرفش چقدره.

کم نمیاره بابا چقد مگه مصرف داره

مگه اینکه مدار برقش نیاز به برق بیشتر داشته باشه ...

ولی اگه کمم بیاد مشکل خاصی ایجاد نمیشه فقط به حداکثر قدرت نمیرسه

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، memex گفته است :

کم نمیاره بابا چقد مگه مصرف داره

مگه اینکه مدار برقش نیاز به برق بیشتر داشته باشه ...

ولی اگه کمم بیاد مشکل خاصی ایجاد نمیشه فقط به حداکثر قدرت نمیرسه

منم سوالم همینه. بنده 580 دارم 500 وات نیاز داره برای 1060 سه گیگ! هم 500 وات؟ ایسوس چه کارا که نمیکنه.

واسه کارت گرافیک مهم شاخه 12 ولته که 42 آمپر جریان میخاد مال این دوستمون 35.8 جریان داره.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

سلام من 960 با شش پین برق

از گرین 430 استفاده کردم ، مشکلی نداره بیشتر موقع ها هم لود صد درصد بود ، مصرف 960 اندازه 1060 یا یک مقدار کمتر بود ، یه چک کنید

فکر کنم 1060 مصرفش 120 وات هست کلا تو سایت gpu z چک کنید

لینک به دیدگاه

430 هم که یه هشت پین گرافیک همراهش هست

6+2

لینک به دیدگاه

فقط گرافیک که مهم نیست

مشخصات سیستم رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد

ولی یکی دیگه از کاربران چند روز پیش درخواست راهنمایی داشت برای کارت 1060

که 375 وات لود بود و به پاور 425 احتیاج داشت که ایشان 530 داشتند

430 خیلی لب به لب هست و برای پاور هیچ وقت نباید لب به لب استفاده کنید از  سیستم.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Ehsan.K گفته است :

فقط گرافیک که مهم نیست

430 خیلی لب به لب هست و برای پاور هیچ وقت نباید لب به لب استفاده کنید از  سیستم.

6400 / 8gb/1t/1060

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 57 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

6400 / 8gb/1t/1060

مشکلی ندارن  ولی واسه استفاده طولانی مدت توصیه نمیشه و حداکثر پاور تا زمانی که گارانتی داره استفاده کنن بعدش احتمالا نیاز به تعویض میشه به خاطر اینکه توان پاور به مرور زمان کمتر میشه

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

مشکلی ندارن  ولی واسه استفاده طولانی مدت توصیه نمیشه و حداکثر پاور تا زمانی که گارانتی داره استفاده کنن بعدش احتمالا نیاز به تعویض میشه به خاطر اینکه توان پاور به مرور زمان کمتر میشه

ممنون حسن جان بنده هم نظرم همینه.

در 2 ساعت قبل، Ehsan.K گفته است :

فقط گرافیک که مهم نیست

در 2 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

430 هم که یه هشت پین گرافیک همراهش هست

6+2

ممنون از بقیه دوستان. قرار بر این شد ایشون پاور 530 بخرن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 21 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

ممنون حسن جان بنده هم نظرم همینه.

ممنون از بقیه دوستان. قرار بر این شد ایشون پاور 530 بخرن.

بهتره 580 بخره که دوتا 8 پین داره و اختلاف قیمتی هم نداره 

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

بهتره 580 بخره که دوتا 8 پین داره و اختلاف قیمتی هم نداره 

گفتنشو من قبلا گفتم. بودجش تا هرکجا اجازه بده انتخاب با خودشه.

لینک به دیدگاه

سلام همون 580 بهتره ، خیالشم راحت می شه

لینک به دیدگاه

سلام

داداش حسین این پاور خیلی خیلی لب مرزه 

حتما حداقل یه 550 تهیه کنه بهتره 

من پاورم 535 بود وقتی 1060 گرفتم یجورایی حس میکردم تمام توان گرافیک در اختیارم نمیزاره  بعد عوضش کردم یه 750 انداختم واقعا تاثیرش رو به چشم دیدم 

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام

داداش حسین این پاور خیلی خیلی لب مرزه 

حتما حداقل یه 550 تهیه کنه بهتره 

من پاورم 535 بود وقتی 1060 گرفتم یجورایی حس میکردم تمام توان گرافیک در اختیارم نمیزاره  بعد عوضش کردم یه 750 انداختم واقعا تاثیرش رو به چشم دیدم 

? کارتو عوض کردی؟ والا دست من نیس. ایشون هستنو بودجشون.

لینک به دیدگاه

سلام منم یه 1060 gaming x دارم داخل هم سایت گرین هم کولر مستر چک کردم نهایتا 470 وات نیاز سیستمم میشه(ryzen 5 1600x /16gb/1060 6gb)  یک دور ار جی بی 5050 هم دور کیس چرخوندم وقتی توی یه شبیه ساز که سنگینه میرم ارجی بی هام تیک میزنن(فرکانس از 60 هرتز میاد پایین تر و خیلی سریع چراغ کم نو و پرنور میشه و باید خیلی دقت کرد تا متوجه شد وگرنه معلوم نمیشه  و وقتی از اون شبیه ساز خارج میشم مشکل رفع میشه توی بازی ها هم سنگین باشه رخ میده ولی خیلی نامحسوس تر .

ضمن اینکه گراف در بدو خرید  اکبند کویل واین داشت ارسال شد گارانتی گفت صدایی نداشته و شاید پاور شما اینجوریه(کویل واین برای گرافه مشخصه) و گفت با تعویض پاور امکان رفع کویل واین هست 

پاورمم coleer master b500 ver2 هستش ایا این دو مشکل (چشمک زدن چراغ و کویل واین )میتونه از ضغیف بودن پاور برای این گراف باشه؟

کارت قبلیم 1050ti این مشکل و چشمک زدن ار جی بی ها رو نداشتم 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

1f636.png کارتو عوض کردی؟ والا دست من نیس. ایشون هستنو بودجشون.

نه داشی اول یه 1060 6 گیگ آکبند گرفتم

بعد چندماه عوضش کردم همین amd که دارم گرفتم 

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، mohammadhossein گفته است :

سلام منم یه 1060 gaming x دارم داخل هم سایت گرین هم کولر مستر چک کردم نهایتا 470 وات نیاز سیستمم میشه(ryzen 5 1600x /16gb/1060 6gb)  یک دور ار جی بی 5050 هم دور کیس چرخوندم وقتی توی یه شبیه ساز که سنگینه میرم ارجی بی هام تیک میزنن(فرکانس از 60 هرتز میاد پایین تر و خیلی سریع چراغ کم نو و پرنور میشه و باید خیلی دقت کرد تا متوجه شد وگرنه معلوم نمیشه  و وقتی از اون شبیه ساز خارج میشم مشکل رفع میشه توی بازی ها هم سنگین باشه رخ میده ولی خیلی نامحسوس تر .

ضمن اینکه گراف در بدو خرید  اکبند کویل واین داشت ارسال شد گارانتی گفت صدایی نداشته و شاید پاور شما اینجوریه(کویل واین برای گرافه مشخصه) و گفت با تعویض پاور امکان رفع کویل واین هست 

پاورمم coleer master b500 ver2 هستش ایا این دو مشکل (چشمک زدن چراغ و کویل واین )میتونه از ضغیف بودن پاور برای این گراف باشه؟

به احتمال 90 درصد واسه پاورت 500 لب مرزه اونم برای این سیستم شما

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، mohammadhossein گفته است :

داداش فک کنم پاورت ضعیفه برای 1060 شش گیگ. اینجا بحث سه گیگه. مطمعنن این پاور برای شش گیگ کمه. بهتره پاور 550 بخرین. شما وقتی افت کارایی رو تو جاهای سنگین حس میکنین مشخصه مشکل از پاوره من باشم زیاد استفاده نمیکنم سریع پاور بهتر تهیه میکنم.

لینک به دیدگاه

,ولی خب نکته ی جالب اینه تو خود سایت ام اس ای نوشته پاور مورد نیاز 400 وات! شما rgb هارو جدا کن ببین مشکل حل میشه یا نه. ولی در کل پیشنهادم خرید پاور جدیده

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

,ولی خب نکته ی جالب اینه تو خود سایت ام اس ای نوشته پاور مورد نیاز 400 وات! شما rgb هارو جدا کن ببین مشکل حل میشه یا نه. ولی در کل پیشنهادم خرید پاور جدیده

کلا همه ۱۰۶۰ ها چه ۳ چه۶ گیگ مصرفش ۱۲۰ واته و پاور هاشون همگی بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هست ولی ۵۰۰ وات فقط تو مدل استریکس ایسوس اورکلاک هستش چون بخاطر سه فن بودن و پتانسیل اورکلاک بیشتره مدل های دوال و... بعید میدونم اون چیزی که نوشته باشه درست باشه چون دوال هم فرکانس گیمینگ ایکسه و فقط فرقش با گیمینگ ایکس در نداشتن بک پلیت و کمی هم حرارت بیشتر دواله 

سایر موارد عین همه 

ولی اینکه میگید ۵۰۰ کمه شایدم همینه چون قبلا من چنین مشکل ار جی بی و کویل واین کارت قبلیم نداشتم اون 1050ti g1 بود 

احتمالا باید پاور ۵۵۰ بخرم 

ولی بنظرم جدای از وات استاندارد هم مهم باشه مثلا برنز گلد و...

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است :

میتونی از سایت گرین استفاده کنی

دقیق نیس نمیشه روش حساب باز کرد.

در 18 دقیقه قبل، mohammadhossein گفته است :

کلا همه ۱۰۶۰ ها چه ۳ چه۶ گیگ مصرفش ۱۲۰ واته و پاور هاشون همگی بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ هست ولی ۵۰۰ وات فقط تو مدل استریکس ایسوس اورکلاک هستش چون بخاطر سه فن بودن و پتانسیل اورکلاک بیشتره مدل های دوال و... بعید میدونم اون چیزی که نوشته باشه درست باشه چون دوال هم فرکانس گیمینگ ایکسه و فقط فرقش با گیمینگ ایکس در نداشتن بک پلیت و کمی هم حرارت بیشتر دواله 

سایر موارد عین همه 

ولی اینکه میگید ۵۰۰ کمه شایدم همینه چون قبلا من چنین مشکل ار جی بی و کویل واین کارت قبلیم نداشتم اون 1050ti g1 بود 

احتمالا باید پاور ۵۵۰ بخرم 

ولی بنظرم جدای از وات استاندارد هم مهم باشه مثلا برنز گلد و...

والا روی خود کارتن کارت ایسوس زده بالا هم عکسشو گذاشتم. ار دقیقا مهم یکی استانداردشه یکی هم جریان شاخه ی 12 ولتش. یعنی کارت فقط با همین 12 ولتش کار داره.

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

سلام. دوستان بنده یه دوستی دارم که سیستم جدید بستن. بنا به بودجه مجبور شدن پاور 430 گرین بگیرن (gp430a-esd) ایشون امروز هم یه کارت گرافیک  (سه گیگ) 1060 ایسوس تهیه کردن. رو کارت نوشتن پاور مورد نیاز حداقل 500 وات با شاخه 12 وات 42 آمپر. حالا ایشون پاورشون شاخه 12 واتش (ولت؟) 35.8 آمپر هست. ایشون اگه استفاده کنن از کارت به مشکل میخورن؟ سیستم به مشکل جدی برمیخوره یا نه.

photo_2019-01-16_13-38-18.jpg

photo_2019-01-16_16-21-46.jpg

سلام. پاورهای جدید سری ESD و EUD گرین به مبدل هایDC-DC در بخش خروجی مجهز شده اند. یکی از مزایای پاورهایی که دارای این مبدل ها هستند اینه که پاور می تونه تمام توان نامی خودش رو در شاخه 12V+ ارائه بده.

برای مثال به جدول مشخصات فنی مربوط به جریان شاخه های پاور GP430A-ESD گرین توجه کنید: 

ESD.thumb.png.4dc052289b338a8347711850fe01d6e0.png

می بینید که پاور می تونه تمامی  توان نامی خودش رو (430W) رو به تنهایی در شاخه 12V+ ارائه بده. در این نوع پاورها ترانسفورماتور مرکزی تنها یک خروجی 12V+ داره و ولتاژ های شاخه های 5V+ و 3.3V+ به واسطه مدار مبدل DC-DC  که PWM Controller و سوئیچ های اختصاصی خودش رو داره از همین ولتاژ 12V+ منشعب می شوند.

حال به مشخصات فنی توزیع جریان شاخه های مختلف پاور Thermaltake Smart RGB 500W دقت کنید: 

ttsm500w.png.5aaa114ce84ff3f989e3b24b353f7899.png

ملاحظه می فرمایید علیرغم اینکه پاور مورد نظر 500W هستش به دلیل عدم برخورداری از مبدل های DC-DC  تنها قادر به ارائه حداکثر 85% توان نامی (420W) در شاخه 12V+ هستش. یعنی حتی 10W کمتر از پاور GP430A-ESD گرین.در واقع در سیستم های مدرن گیمینگ کنونی که به دلیل برخورداری از کارت های گرافیک پرمصرف نیاز به جریان بالا در شاخه  12V+ دارند پاورهای مجهز به توپولوژی های قدیمی مثل  Group Regulation در خروجی  چه در بحث ارائه جریان، چه در بحث رگولاسیون ولتاژ در حالت عادی و Cross Load و .... عملکرد جالبی نخواهند داشت.

در واقع کمپانی سازنده کارت گرافیک در بخش حداقل پاور مورد نیاز،  همواره بدترین شرایط ممکن  رو در نظر می گیرند.

=============================================================

تمامی توضیحات بالا رو برای این عرض کردم خدمتتون که تضمین کنیم پاوری که تهیه کردید به راحتی از پس تامین انرژی مورد نیاز سیستم شما (بدون اورکلاک) برخواهد اومد. شک نکنید این پاور اینقدر از نظر عملکرد پروتکشن های ایمنی دقیق عمل میکنه که در صورت خارج شدن هر یک پارامترهای خروجی از مقادیر ایمن و استاندارد تعیین شده بلافاصله خاموش خواهد شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...