رفتن به مطلب

پاور مورد نیاز کارت گرافیک 1060 سه گیگ

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 42 دقیقه قبل، GREEN Support گفته است :

سلام. پاورهای جدید سری ESD و EUD گرین به مبدل هایDC-DC در بخش خروجی مجهز شده اند. یکی از مزایای پاورهایی که دارای این مبدل ها هستند اینه که پاور می تونه تمام توان نامی خودش رو در شاخه 12V+ ارائه بده.

برای مثال به جدول مشخصات فنی مربوط به جریان شاخه های پاور GP430A-ESD گرین توجه کنید: 

ESD.thumb.png.4dc052289b338a8347711850fe01d6e0.png

می بینید که پاور می تونه تمامی  توان نامی خودش رو (430W) رو به تنهایی در شاخه 12V+ ارائه بده. در این نوع پاورها ترانسفورماتور مرکزی تنها یک خروجی 12V+ داره و ولتاژ های شاخه های 5V+ و 3.3V+ به واسطه مدار مبدل DC-DC  که PWM Controller و سوئیچ های اختصاصی خودش رو داره از همین ولتاژ 12V+ منشعب می شوند.

حال به مشخصات فنی توزیع جریان شاخه های مختلف پاور Thermaltake Smart RGB 500W دقت کنید: 

ttsm500w.png.5aaa114ce84ff3f989e3b24b353f7899.png

ملاحظه می فرمایید علیرغم اینکه پاور مورد نظر 500W هستش به دلیل عدم برخورداری از مبدل های DC-DC  تنها قادر به ارائه حداکثر 85% توان نامی (420W) در شاخه 12V+ هستش. یعنی حتی 10W کمتر از پاور GP430A-ESD گرین.در واقع در سیستم های مدرن گیمینگ کنونی که به دلیل برخورداری از کارت های گرافیک پرمصرف نیاز به جریان بالا در شاخه  12V+ دارند پاورهای مجهز به توپولوژی های قدیمی مثل  Group Regulation در خروجی  چه در بحث ارائه جریان، چه در بحث رگولاسیون ولتاژ در حالت عادی و Cross Load و .... عملکرد جالبی نخواهند داشت.

در واقع کمپانی سازنده کارت گرافیک در بخش حداقل پاور مورد نیاز،  همواره بدترین شرایط ممکن  رو در نظر می گیرند.

=============================================================

تمامی توضیحات بالا رو برای این عرض کردم خدمتتون که تضمین کنیم پاوری که تهیه کردید به راحتی از پس تامین انرژی مورد نیاز سیستم شما (بدون اورکلاک) برخواهد اومد. شک نکنید این پاور اینقدر از نظر عملکرد پروتکشن های ایمنی دقیق عمل میکنه که در صورت خارج شدن هر یک پارامترهای خروجی از مقادیر ایمن و استاندارد تعیین شده بلافاصله خاموش خواهد شد.

با تشکر از توضیحات کامل

ولی دوست عزیز اگه مشکلی برای سیستم از سمت پاور بیاد رو گرین قبول میکنه؟ مشخصا نه.

لینک به دیدگاه

من خودم پاور گرین استفاده میکنم و منکر کیفیتش نمیشم. ولی خب به نظرتون ارزش ریسکو داره؟ در ضمن میزان جریان پاور هم کمتر از اون میزانیه که کارت میخاد.

همه حرفم اینه اگه از همین پاور استفاده بشه و خدای نکرده مشکلی برای سیستم پیش بیاد کی جوابگو خواهد بود. برا همین پیشنهاد میدیم 580 بخرن.

لینک به دیدگاه

من خودم 530 دارم ولی هم موضوع ارتقا رو در نظر بگیر و هم اینکه راندمان پاور کم میشه در طول زمان.

430 هم میتونه جواب بده اگه نو باشه ولی ارتقا به 580 منطقی تره

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

با تشکر از توضیحات کامل

ولی دوست عزیز اگه مشکلی برای سیستم از سمت پاور بیاد رو گرین قبول میکنه؟ مشخصا نه.

شک نکنید گارانتی گرین پاسخگو خواهد بود.  بنده عرض کردم خدمتتون اگر پارامترهای خروجی از محدوده تعیین شده خارج شوند قبل از بروز مشکل پاور خاموش خواهد شد. تصور میکنم زحمت نکشیدید و عرایض قبلی بنده رو با دقت مطالعه نکردید.

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

من خودم پاور گرین استفاده میکنم و منکر کیفیتش نمیشم. ولی خب به نظرتون ارزش ریسکو داره؟ در ضمن میزان جریان پاور هم کمتر از اون میزانیه که کارت میخاد.

همه حرفم اینه اگه از همین پاور استفاده بشه و خدای نکرده مشکلی برای سیستم پیش بیاد کی جوابگو خواهد بود. برا همین پیشنهاد میدیم 580 بخرن.

برای انتخاب پاور با توان بالاتر مختارید. ولی اگر با محاسبه گرهای مختلف پاور از وب سایت های مختلف هم تست کنید متوجه این موضوع میشید که پاور کنونی ایشون برای سیستمی که اشاره کردید کافیه.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، GREEN Support گفته است :

شک نکنید گارانتی گرین پاسخگو خواهد بود.  بنده عرض کردم خدمتتون اگر پارامترهای خروجی از محدوده تعیین شده خارج شوند قبل از بروز مشکل پاور خاموش خواهد شد. تصور میکنم زحمت نکشیدید و عرایض قبلی بنده رو با دقت مطالعه نکردید.

برای انتخاب پاور با توان بالاتر مختارید. ولی اگر با محاسبه گرهای مختلف پاور از وب سایت های مختلف هم تست کنید متوجه این موضوع میشید که پاور کنونی ایشون برای سیستمی که اشاره کردید کافیه.

موفق باشید.

❤️

تا جایی که تونستم با دقت خوندم ولی همیشه بازمونده ای هست. ممنون.

لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، memilad گفته است :

حتما خبرش رو بذار که پاور 530 پاسخگو بود یا خیر متشکرم

ریسک نکرد 580 سفارش داد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...