رفتن به مطلب

خرابی cpu لبتاپ

sajjadgm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

cpu یک لبتاپ بخاطر قرار دادن اشتباهی شارژر به پورت usb سوخت

و بعد از بردن برای تعمیرکار گفت باید cpu یا مادربورد رو عوض کنید که برای اطمینان بیشتر مادربورد را عوض کنیم

حالا سوال بنده اینست آیا با تعویض مادربورد cpu لبتاپ هم تغییر میکند و cpu رو مستقیم همراه مادربورد عوض میشود؟ و اگر مادربورد تعویض شود قطعات دیگر غیر سی پیو هم باید تعویض شود؟

و نظر دوستان اصلا در مورد این خرابی چیه؟

لینک به دیدگاه

درود

لپ تاپ های 5-6 سال اخیر cpu با مین بورده و باید با دستگاه BGA دمونتاژ و cpu جدید نصب  بشه که کار سختیه و اکثرا خودشونو راحت میکنن میگن باید مادربورد عوض بشه که البته این نوع cpu ها هم گیر نمیاد 

لپ تاپهای قدیمی سوکت CPU دارند و بای یک پیچ گوشتی دو پخ و در آوردن از حالت قفل به آزاد باز میشن

شما میتونید مدل لپ تاپو بگید واستون ببینم

ولی چون سارژر رفته تو پورت usb حتما پورت شارژر usb هست و از نوع اولیه که ذکر کردم و cpu با مین بورده و با تعویض مین بورد cpu هم عوض میشه

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود

لپ تاپ های 5-6 سال اخیر cpu با مین بورده و باید با دستگاه BGA دمونتاژ و cpu جدید نصب  بشه که کار سختیه و اکثرا خودشونو راحت میکنن میگن باید مادربورد عوض بشه که البته این نوع cpu ها هم گیر نمیاد 

لپ تاپهای قدیمی سوکت CPU دارند و بای یک پیچ گوشتی دو پخ و در آوردن از حالت قفل به آزاد باز میشن

شما میتونید مدل لپ تاپو بگید واستون ببینم

ولی چون سارژر رفته تو پورت usb حتما پورت شارژر usb هست و از نوع اولیه که ذکر کردم و cpu با مین بورده و با تعویض مین بورد cpu هم عوض میشه

سلام تشکر از پاسخ گوییتون

پورت usb باز شده بود و شاخه هاش معلوم بود و غیر قابل استفاده بود قبلا بار ها اشتباهی داخل پورت usb میرفت ولی مشکلی پیش نیومد که همین چند روز پیش بخاطر یک علت دیگه پیش تعمیرکار بردیم چشمش به اینجا خورد گفت چطور نسوخت این و اینو دستکاری کرد و بعد از اون باز اشتباهی زده شد به اون و ایندفعه لبتاپ روشن نمیشد

مدل لبتاپ g500 هست ولی چون از این مدل مختلفی داریم سی پی یو core i7 و کارت گرافیک amd بود و تنها این مدل با این مشخصات هست و که فکر میکنم همین مدل دقیقا باشه

https://www.digikala.com/product/dkp-22737/لپ-تاپ-لنوو-اسنشال-g500

حالا بنظرتون مشکل از همین سی پی یو هست؟ و اگر هست کدام مورد رو تغییر بدم سی پی یو یا مادربورد؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، sajjadgm گفته است :

سلام تشکر از پاسخ گوییتون

پورت usb باز شده بود و شاخه هاش معلوم بود و غیر قابل استفاده بود قبلا بار ها اشتباهی داخل پورت usb میرفت ولی مشکلی پیش نیومد که همین چند روز پیش بخاطر یک علت دیگه پیش تعمیرکار بردیم چشمش به اینجا خورد گفت چطور نسوخت این و اینو دستکاری کرد و بعد از اون باز اشتباهی زده شد به اون و ایندفعه لبتاپ روشن نمیشد

مدل لبتاپ g500 هست ولی چون از این مدل مختلفی داریم سی پی یو core i7 و کارت گرافیک amd بود و تنها این مدل با این مشخصات هست و که فکر میکنم همین مدل دقیقا باشه

https://www.digikala.com/product/dkp-22737/لپ-تاپ-لنوو-اسنشال-g500

حالا بنظرتون مشکل از همین سی پی یو هست؟ و اگر هست کدام مورد رو تغییر بدم سی پی یو یا مادربورد؟

درود

خوشبختانه سوکتی هست و cpu بدون تعویض برد قابل تعویضه

راستش من احتمال کمی میدم که cpu سوخته باشه ولی خیلی دور از انتظارم نیست 

من پیشنهاد میدم مادربورد رو عوض کنید چون در اتصالی حداقل چیپ کنترلر usb بورد و قطعات smd دور ور بر از شوک سوختن و برد کلا به  مشکل خورده . اول و آخر باید تعویض بشه

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درود

خوشبختانه سوکتی هست و cpu بدون تعویض برد قابل تعویضه

راستش من احتمال کمی میدم که cpu سوخته باشه ولی خیلی دور از انتظارم نیست 

من پیشنهاد میدم مادربورد رو عوض کنید

آها تشکر میکنم

الان این حرف رو زدید پیش تعمیرکار دیگر هم میبرم که مطمئن بشم مشکل از cpu هست

و نکته دیگه اگر مادربورد رو عوض کنم به قول شما تو این مدل همراهش cpu هست؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، sajjadgm گفته است :

آها تشکر میکنم

الان این حرف رو زدید پیش تعمیرکار دیگر هم میبرم که مطمئن بشم مشکل از cpu هست

و نکته دیگه اگر مادربورد رو عوض کنم به قول شما تو این مدل همراهش cpu هست؟

خیر cpu همراه مادربرد نیستش در اکثرا اوقات

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

خیر cpu همراه مادربرد نیستش در اکثرا اوقات

ببخشید بازم سوال میکنم مادربورد و سی پی یو دقیقا همین مدل لبتاپو باید بگیرم؟ البته سی پی یو احتمالا مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، sajjadgm گفته است :

ببخشید بازم سوال میکنم مادربورد و سی پی یو دقیقا همین مدل لبتاپو باید بگیرم؟ البته سی پی یو احتمالا مشکلی نداره

درود خواهش میکنم مشکلی نیست

Cpu های زیادی رو مادربوردتون پشتیبانی میکنه . اگه تو پشتیبانی مادربوردتون باشه ایرادی نداره

بله دقیقا همون مدل مادربرد لپ تاپتون رو باید بگیرید حتما هم ببرید پیش تعمیر کاری که وارد و کارش تمیز باشه (90% تعمیرکار ها لپ تاپ که باز و بسته میکنن به اندازه ی یه مشت پیچ اضافه میارن?دیدم که میگم)

بهتره ببرید به مرکز خدماتی گارانتی لپ تاپتون که اونجا معمولا تعمیرکار های خوبی دارن

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...