رفتن به مطلب

تعمیر مادربرد ایا بصرفه هست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام بر اساتید

میخواستم یک لپ تاب بخرم دیدم خیلی گران هست بیخیال شدم !

من  یک مادربرد قدیمی داشتم که خراب شده(p5kpl se )  یعنی اصلا روشن نمیشه ! بوق بایوس نمیزنه !! بنظر شما ایا مادربرد برود  زیر دست تعمیرکار درست میشه یعنی ارزش تعمیر کردن دارد؟ چون اگر چیپست اش خراب شده باشد قطعات که گیر نمیاد باید بره از یک مادربرد خراب مثلا چیپست  اش را در بیاره و تعویض کنه! بنظر شما مادربرد دست دوم بخرم یا مادربرد ام را تعمیر کنم؟

سپاس

لینک به دیدگاه

تعمیر مادربرد قدیمی اصلا به صرفه نیست پیشنهاد می کنم دست دوم تهیه کنید یا به فکر ارتقا باشید

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، AORUS.Zz گفته است :

تعمیر مادربرد قدیمی اصلا به صرفه نیست پیشنهاد می کنم دست دوم تهیه کنید یا به فکر ارتقا باشید

ممنونم: علت اش چی هست که بصرفه نیست؟ ایا مادربرد را بدتر خراب می کنند یا ..............؟

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

دوست عزیز تعمیر زمانی با صرفه میشه که قیمت مادربردت بالا باشه و هزینه ای که قراره صرف تعمیر شه مثلا لاقل 1 سوم قیمت مادربرد بشه و این تعمیر بله ارزش داره - اما  وگر نه قرار باشه هزینه تعمیر با مادربرد حتا دست دوم سالم بدون تعمیر نزدیک در بیاد - کارکرده سالم گرفتم بهتر و عاقلانه تر هست

شب خوش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...