رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب کانفیگ مناسب! ✌

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت اساتید.

بنده یه کیس دارم به این مشخصات:

Fx 4320 (حدود یکماهه خریداری شده با فاکتور طبعا تمام لوازم و گارانتی هم داره)

Msi 970a-g46

Geil 4gb ddr3 1600 cl9 (هدسینک دار)

Xfx R hd 5750 1gb ddr5

WD 1T blue 7200rpm

Dvd samsung

Green 530ab

Case mingo (دوتا فن 80mm چراغ دار دیپ کول نصب شده)

تمامی قطعات سالم ، همگی دارای کارتن (حتی رایتر)

چیپ گرافیک ریبال شده (قصد دارم به خریدار بگم)

میخوام بدونم این کیس حدودا چقدر میارزه برای فروش؟

و اینکه بنده محدودیت شدید مالی دارم ، میخوام بدونم نظرتون درباره ی کانفیگ با cpu سری A سوکت am 4 چیه؟ ارزش خرید دارن؟ مدل a10-9700 توی مقداد 720 بود ، که با رایزن 1200 حدود 300 تومان تفاوت دارن ،اما خب ظاهرا برای رایزن رم هایی باید بگیرم که نگاه کردم حدود 200 تومن دوتا ماژول گرونتر در میان. (این محدودیت رم مال مادربرده یا سی پی یو؟ یعنی برای اینکه سری a ببندم هم باید از همون رم گرونترا استفاده کنم؟)

استفاده ـم از سیستم در حدیه که فعلا همون سیستم هم کارم رو انجام میداد و نیازی نیست که اونقدرا قویتر باشه .

سوال بعدیم هم اینه که مادربرد های چیپ a320 که دوتا اسلات رم دارن ، چینش دوکاناله رو پشتیبانی میکنن؟ یا تک کاناله هستن؟ مثلا a320m-k.

سوال بعدی اینکه روی این چیپ هم میشه رایزن هارو اورکلاک کرد؟

از اونجایی که سری a ضریبشون ظاهرا بسته ـست ، پس اورکلاک نمیشن؟؟

سعی دارم قطعات رو نو بخرم.

برای هارد و پاور و کیس حدود 900 تخمین زدم.

کارت گرافیک دارم.

رم 4 گیگ فعلا میتونه کافی باشه.

اگه بخوام رایزن بگیرم با توجه به اختلاف کم 1200 و 2200g ترجیح میدم گرافیک داخلی رو داشته باشم.

بودجه ـم برای اضافه کردن به قیمت کیس حداکثر 1 میلیونه!

کمه ولی حساب کردم میشه یه کاریش کرد.

اگه باندل یا کیس مناسب دست دوم که کمتر از یکسال کارکرده باشه و سالم و تمیز باشه و گارانتی هم داشته باشه میشناسید معرفی کنید لطفا.

سعی کنید هر سوالی که اطلاع دارید رو پاسخ بدید ممنون میشم.

ببخشید طولانی شد.

پیشنهاداتتون رو پذیرا هستم.

باتشکر از دوستان گرامی ❤

ویرایش شده توسط AlirezaGT86
لینک به دیدگاه

با سلام نهایت قیمت قطعات سیستم شما

220 cpu

رم 230 

مادربرد 550 تا 600

گرافیک 200 تومن اگه ریبال و تعمیری نبود تا 300.

به بقیه قطعات دست نزن باشه فقط همن چهار قطعه را بفروش من سی پی یو اکبند a10 9700 دارم بهت میدم 660 تومن.

یه مادربرد a320 هم بگیر این مادربرد رم را به صورت دوکاناله ساپورت میکنه. 740 تومن

یه دونه رم 8 گیگ  باس 3000 هم به صورت کارکرده بخر. بعد خواستی ارتقا بدی مشکلی نباشه.  

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز و ممنون از پاسختون.

حقیقتش من حداقل سه سال میخوام با خیال راحت از این قطعات استفاده کنم و تجربیات بدی دارم از قطعه دست دوم. برای مثال همین گرافیک ککه یکسال بعد از خریدش به صورت دست دوم قلع مردگی پیدا کرد. واسه همین ترجیح میدم همه قطعات رو نو خریداری کنم. حالا اگه رم دست دوم مناسب پیدا کردم چون ریسکش کمتره میگیرم اما بقیه رو نه .

مادربرد های a320 یه نوعش هست که چهارتا اسلاتدره و دوکاناله هست. مطمئن هستید که اونایی که دوتا اسلات دارن هم دوکاناله میشن؟

سی پی یویی که فرمودید گارانتی هم داره؟

باتشکر

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، AlirezaGT86 گفته است :

سلام دوست عزیز و ممنون از پاسختون.

حقیقتش من حداقل سه سال میخوام با خیال راحت از این قطعات استفاده کنم و تجربیات بدی دارم از قطعه دست دوم. برای مثال همین گرافیک ککه یکسال بعد از خریدش به صورت دست دوم قلع مردگی پیدا کرد. واسه همین ترجیح میدم همه قطعات رو نو خریداری کنم. حالا اگه رم دست دوم مناسب پیدا کردم چون ریسکش کمتره میگیرم اما بقیه رو نه .

مادربرد های a320 یه نوعش هست که چهارتا اسلاتدره و دوکاناله هست. مطمئن هستید که اونایی که دوتا اسلات دارن هم دوکاناله میشن؟

سی پی یویی که فرمودید گارانتی هم داره؟

باتشکر

بله گارانتی داره. مادربرد هم اکبند بخرید رم هم دسته دو تهيه کنيد. مادربرد بله دو کاناله ساپورت ميکنه

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

ممنونم دوست عزیز.

انشاالله پولش جور بشه مزاحمتون میشم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...