رفتن به مطلب

OC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت دوستان بخیر

با مادربورد B360 Hd3 که برای اینتل هست و با یه پاور 680وات میتونم کارت گرافیکمو اورکلاک کنم؟کارک گرافیکم msi 1060 6gb هس

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، H.Salimi96 گفته است :

سلام وقت دوستان بخیر

با مادربورد B360 Hd3 که برای اینتل هست و با یه پاور 680وات میتونم کارت گرافیکمو اورکلاک کنم؟کارک گرافیکم msi 1060 6gb هس

سلام شما می تونید روی هر بردی کارت گرافیک اورکلاک کنید ولی  پیشنهاد نمیشه همیشه اورکلاک باعث افزایش فریم نمیشه اگر هم بشه نهایت 5/6 %  قدرت کارت زیاد میشه با توجه یه قیمت کارت گرافیک کار عاقلانه ای نیست

لینک به دیدگاه

سلام. داداش تو این اشفته بازار چه کاریه! موندی دست پولت. همونطور که دوستمون گفتن اورکلاک گرافیک برخلاف پردازنده و رم روی هر بردی ممکنه.

لینک به دیدگاه

در در 1397/10/27, 20:00:30، AORUS.Zz گفته است :

سلام شما می تونید روی هر بردی کارت گرافیک اورکلاک کنید ولی  پیشنهاد نمیشه همیشه اورکلاک باعث افزایش فریم نمیشه اگر هم بشه نهایت 5/6 %  قدرت کارت زیاد میشه با توجه یه قیمت کارت گرافیک کار عاقلانه ای نیست

در در 1397/10/27, 21:36:11، ho3einsa گفته است :

سلام. داداش تو این اشفته بازار چه کاریه! موندی دست پولت. همونطور که دوستمون گفتن اورکلاک گرافیک برخلاف پردازنده و رم روی هر بردی ممکنه.

یعنی اورکلاک به کارت گرافیک صدمه میزنه؟دیشب یه اورکلاک جزئی کردم ...تو Heaven Benchmark 4.0 امتیاز کارت از 4702 شد 5326

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، H.Salimi96 گفته است :

یعنی اورکلاک به کارت گرافیک صدمه میزنه؟دیشب یه اورکلاک جزئی کردم ...تو Heaven Benchmark 4.0 امتیاز کارت از 4702 شد 5326

والا بستگی به میزانش داره. اگه از توان کارت خارج باشه در طولانی مدت بله. شما بهتره به دمای کارت توجه کنین چون اور باعث میشه کارت داغتر بشه اگه کارت توان خنک نگه داشتنشو نداشته باشه برگردونین به حالت دیفالت.

لینک به دیدگاه

در در 1397/10/28, 21:44:59، ho3einsa گفته است :

والا بستگی به میزانش داره. اگه از توان کارت خارج باشه در طولانی مدت بله. شما بهتره به دمای کارت توجه کنین چون اور باعث میشه کارت داغتر بشه اگه کارت توان خنک نگه داشتنشو نداشته باشه برگردونین به حالت دیفالت.

دمای کارتم از 60 بالاتر نمیره..وقتایی که نیاز باشه رو حالت اورکلاک بذارم؟
راستش بابت دمای کارتم خیلی تعجب کردم..چون حتی تو فیلم آموزشی اورکلاک خود لیون  دما بالای 70 میرفت ولی مال من تو حالت اورکلاک حدود 55 هس

ویرایش شده توسط H.Salimi96
لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، H.Salimi96 گفته است :

دمای کارتم از 60 بالاتر نمیره..وقتایی که نیاز باشه رو حالت اورکلاک بذارم؟
راستش بابت دمای کارتم خیلی تعجب کردم..چون حتی تو فیلم آموزشی اورکلاک خود لیون  دما بالای 70 میرفت ولی مال من تو حالت اورکلاک حدود 55 هس

دماش که خوبه سرعت فن روی چند درصده رو فول لود؟ و بعد چقد استفاده به این دما میرسه؟ چون ممکنه هرچی استفاده طولانی تر بشه دما بالاتر بره. اره بهتره تو یه پروفایل ذخیره کنین و وقتی لازمه اعمال کنین اورکلاکو. همیشه نباشه خیلی بهتره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارتهای انویدیا خودشون بوست خوبی دارن نیازی به اور نیست

حتی 750ti داشتم که فرکانس بوست خودش 1137 بود که خود کارت تا 1215 بوست میشد یعنی اورکلاک اتوماتیک

سری 1000 هم بیشتر اور میشن بصورت اتوماتیک

میتونید اورکلاک کنید ولی حواستون به دما باشه وتا زمانی که تست ها و تو بازی کرش نکنه میتونید استفاده کنید که بهتره از مدل کارتتون سرچ کنید ببینید توی سایتهای review چقدر اور میکنن به همون اندازه اور کنید 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

دماش که خوبه سرعت فن روی چند درصده رو فول لود؟ و بعد چقد استفاده به این دما میرسه؟ چون ممکنه هرچی استفاده طولانی تر بشه دما بالاتر بره. اره بهتره تو یه پروفایل ذخیره کنین و وقتی لازمه اعمال کنین اورکلاکو. همیشه نباشه خیلی بهتره.

تو برنامه MSI Afterburner فن رو رو 90 درصد لاک کردم..برا امنتحان بیشتر از نیم ساعت رو فول لو گذاشتم دما از 54 بالاتر نرفت...

کلاک کور رو 156 و مموری کلاک رو 500

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

حتی 750ti داشتم که فرکانس بوست خودش 1137 بود که خود کارت تا 1215 بوست میشد یعنی اورکلاک اتوماتیک

میتونید اورکلاک کنید ولی حواستون به دما باشه وتا زمانی که تست ها و تو بازی کرش نکنه میتونید استفاده کنید که بهتره از مدل کارتتون سرچ کنید ببینید توی سایتهای review چقدر اور میکنن به همون اندازه اور کنید 

خیلی ممنون?

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، H.Salimi96 گفته است :

تو برنامه MSI Afterburner فن رو رو 90 درصد لاک کردم..برا امنتحان بیشتر از نیم ساعت رو فول لو گذاشتم دما از 54 بالاتر نرفت...

نکن عزیز دمه عیدی دنبال دردسری! اورکلاک گرافیک زمانی خوب بود که ارزونی بود نه العان که ثانیه ای میبرن بالا اما سالیانه میارن پایین...قدرت بیشتر میخوای هزینه کن گرافیک بهتر ببند..منم 1060 oc دارم اما اصلا سمت اورکلاکش نمیرم..یبار داغ گرافیک چشیدم 

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، H.Salimi96 گفته است :

داداش با این اوضاع سر سال نمیرسه کارتت. بیخیال شو. فن 90 درصد فن کارتت خراب میشه

لینک به دیدگاه

من موندم کارت به این خوبی واسه چی اور میکنی. ملت کارت سری 700 دارن قدرشو میدونن اور نمیکنن اونوقت شما.

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، H.Salimi96 گفته است :

دوست عزیز بهتره جوری اور کنی که دما با سرعت فن 60 درصد هم کنترل شده باشه

وگرنه در طولانی مدت خرابی فن ها هم ممکنه

و بنظرم زیاد به برنامه ها اتکا نکنید و با، بازی هایی که گرافیک محور هستند و کاملا گرافیک رو درگیر میکنن هم تست بگیرید. اگر کرش کرد یا بلو اسکرین داد یا تصویر به هم ریخت بدون که ناپایداره

(بنظرم تو این اوضاع دلچسب ارزش نداره اینکارا)

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

نکن عزیز دمه عیدی دنبال دردسری! اورکلاک گرافیک زمانی خوب بود که ارزونی بود نه العان که ثانیه ای میبرن بالا اما سالیانه میارن پایین...قدرت بیشتر میخوای هزینه کن گرافیک بهتر ببند..منم 1060 oc دارم اما اصلا سمت اورکلاکش نمیرم..یبار داغ گرافیک چشیدم 

باشه پس اورکلاکو میذارم کنار..تازه سیستم بستم تجربه زیادی ندارم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

من موندم کارت به این خوبی واسه چی اور میکنی. ملت کارت سری 700 دارن قدرشو میدونن اور نمیکنن اونوقت شما.

یه جورکنجکاوی?ولی جریانو اینطوری نمیدونستم..وگرنه هیچوقت همون چنتا امتحان ساده رو هم نمیکردم..این سیستم رو 6 ماه طول کشید ببندم?بودجم محدود بود بعد این گرونی های بوق شرو شدن..از یه طرفم انقدر از کارتای high end گفتن کع کارتمو ریز میینم!?

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

دوست عزیز بهتره جوری اور کنی که دما با سرعت فن 60 درصد هم کنترل شده باشه

وگرنه در طولانی مدت خرابی فن ها هم ممکنه

و بنظرم زیاد به برنامه ها اتکا نکنید و با، بازی هایی که گرافیک محور هستند و کاملا گرافیک رو درگیر میکنن هم تست بگیرید. اگر کرش کرد یا بلو اسکرین داد یا تصویر به هم ریخت بدون که ناپایداره

(بنظرم تو این اوضاع دلچسب ارزش نداره اینکارا)

من فکر میکردم اورکلاک صدمه ای به قطعه ها نمیرسونه..ولی با این حرفا قیدشو زدم..اورکلاکی هم که کردم بیشتر از سر کنجکاوی بود..وگرنه راضیم از سیستمم..ما از اوناشیم که gta iv رو با کمتر از 3 فریم تو ثانیه بازی میکردن اونم تو کمترین کیفیت ممکن?

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، H.Salimi96 گفته است :

ما از اوناشیم که gta iv رو با کمتر از 3 فریم تو ثانیه بازی میکردن اونم تو کمترین کیفیت ممکن1f602.png

قبولت دارم حاجی❤️

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Tobi گفته است :

قبولت دارم حاجی2764.png

چاکر شما??

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، H.Salimi96 گفته است :

یه جورکنجکاوی1f604.pngولی جریانو اینطوری نمیدونستم..وگرنه هیچوقت همون چنتا امتحان ساده رو هم نمیکردم..این سیستم رو 6 ماه طول کشید ببندم1f602.pngبودجم محدود بود بعد این گرونی های بوق شرو شدن..از یه طرفم انقدر از کارتای high end گفتن کع کارتمو ریز میینم!1f604.png

داداش بعضی وقتا همون امتحانای ساده قطعه رو به ... میدن. اورکلاک دائمی قطعه رو به چیز میده. مگه اینکه تجربه داشته باشیو و همیشه اور نکنی. در کل سعی کن زیاد کنجکاو نباشی ?

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

داداش بعضی وقتا همون امتحانای ساده قطعه رو به ... میدن. اورکلاک دائمی قطعه رو به چیز میده. مگه اینکه تجربه داشته باشیو و همیشه اور نکنی. در کل سعی کن زیاد کنجکاو نباشی ?

باشه??

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...
در در 27 دی 1397 در 20:00، AORUS.Zz گفته است :

به نظرتون اوورکلاک کردن کارتهای گرافیک سری 1000 و 2000 nvidia  میتونه فریم رو 20 تا بالا ببره؟

لینک به دیدگاه

در در 1 بهمن 1397 در 04:58، Hassan.SK گفته است :

فقط اونایی که تو اسمشون حرف   او سی  است اوور کلاک میشن؟

اون هایی که رو کارتونشون نوشته advanced چه جورین؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، AMIR@ گفته است :

فقط اونایی که تو اسمشون حرف   او سی  است اوور کلاک میشن؟

اون هایی که رو کارتونشون نوشته advanced چه جورین؟

بستگی داره. اونایی که OC دارن یعنی برای اورکلاک مناسب هستن. بعضی از اونا حتی چیپش هم متفاوته که اجازه اورکلاک بیشتر می ده. مدل های advanced و معمولی ممکنه بشه اورکلاکشون کردن ولی شانسی هستن و هیچ تضمینی نیست. 

در واقعا مثل این key های شانسی بازی هست که می فروشن (cd-key شانسی) یه مدل هایی گرون تره و توش بازی های گرون پیدا می شه و یه مدل هایی ارزون تره و ممکنه توش بازی گرون باشه ولی احتمالش خیلی کمه. برای قابلیت اورکلاک شدن هم تقریبا همینه. 😎

ویرایش شده توسط amir44
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، amir44 گفته است :

بستگی داره. اونایی که OC دارن یعنی برای اورکلاک مناسب هستن. بعضی از اونا حتی چیپش هم متفاوته که اجازه اورکلاک بیشتر می ده. مدل های advanced و معمولی ممکنه بشه اورکلاکشون کردن ولی شانسی هستن و هیچ تضمینی نیست. 

در واقعا مثل این key های شانسی بازی هست که می فروشن (cd-key شانسی) یه مدل هایی گرون تره و توش بازی های گرون پیدا می شه و یه مدل هایی ارزون تره و ممکنه توش بازی گرون باشه ولی احتمالش خیلی کمه. برای قابلیت اورکلاکش دن هم تقریبا همینه. 1f60e.png

cpu 8700k انتخاب کردم که خوب واقعا پردازنده قوی هست و اوورکلاک میشه.

برای همین میخوام  rtx 2070 OC بگیرم که یه جورایی کاملا در حدو اندازه هم باشن

نظر شما چیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...