رفتن به مطلب

بازی های موبایل، بخشی از زندگی ما

MiladZQ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت تمامی دوستان

همونطور که می دونید، بازی های موبایل بخش زیادی از زندگی ما رو به خودش اختصاص داده... بازی هایی جالب، که وقتی روی آیکون آنها لمس می کنیم، شاید تا ساعاتی مارا درگیر کند و از کار بیکارمان کند! :)

MobileGameApps-56d92ba75f9b5854a9c6cf56.thumb.jpg.429deafdcb28097786d8ea362f468505.jpg

شاید این بازی ها بسیار ساده و گاهی دو بعدی باشند، ولی آنچنان انسان را غرق داستان و زیبایی های خود می کنند که هر ساعت، یک دقیقه یا شاید یک ثانیه می گذرد!

توی تاپیک های بخش موبایل که گشتی زدم، تاپیک های رکورد، معرفی و... تمام بازی های موبایل را دیدم. ولی این تاپیک مخلوطی از همان تاپیک های قدیمی هست...

امیدوارم همه دوستان با این بازی ها بتونن لحظات سختی رو با ارامش و شادی پشت سر بگذارند... 

:) :):):):)

خب اول از همه از دوستان خواهش می کنم که اگر یک بازی در پلت‌فرم اندروید و IOS اونارو به شدت سرگرم کرده، برای ما معرفی کنند تا ما هم بتونیم ساعاتی رو بدون استرس بگذرونیم. (حالا چه قدیمی، چه جدید، چه با کیفیت و چه بی کیفیت!) 

بعد اینکه اگر دوستان در یک بازی رکورد بالا یا لول بالایی دارند، همراه با تصویر برای این تاپیک ارسال کنید :)

و بعد اینکه اگر در یک بازی آنلاین (موبایل) کلن دارند در اینجا معرفی کنند تا در کنار هم خوش باشیم! 

اول از همه، از هم خودم شروع می کنم، خودم با بازی clash of clans تا 2 سال (شایدم بیشتر!) سرگرم شدم. (البته الان دیگه قدیمی شده و شاید خیلیا خوششون نیاد) ولی به تازگی بازی brawl stars از شرکت سوپرسل هم نصب کردم عالیه :)

اگر بازی های آنلاین هم حسابه من در بازی کلش رویال لول و ارنا بالایی دارم. 

IMG_20190118_152130.thumb.png.cb065474da980d771dd6decc8a59dd0b.png

IMG_20190118_152111.thumb.png.96a027e1d4318bfcac49ba86c4bb1375.png

و در آخر بنده در کلن لیون کامپیوتر عضو هستم، یه جمع دوستانه که اگر دوست داشتید میتونید به اون بپیوندید. (اگر تو عکس معلوم نبود بفرمایید که براتون تایپ کنم تگشو) 

IMG_20190118_152416.thumb.png.b3e95441e331b01087f561fa1218bb87.png

امیدوارم همه خوششون بیاد و از این تاپیک استقبال کنن:$

ویرایش شده توسط Only gamer
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Only gamer گفته است :

سلام خب به نظر من بازی پابجی یا همون بتلگراند بازی خیلی خوبی هس من روز ۵ ساعت بازی کنم ازش خسته نمیشم ولی احتمال میدم اکثر شما ها هم بازی کردین اگر کسی هم بازی نکرده من بهش پیشنهاد میکنم که بازی کنه خیلی جذابه و گرافیک خوبی هم داره.

ویرایش شده توسط javad_zhi
لینک به دیدگاه

Football Strike – Multiplayer Soccer

یک بازی ورزشی فوتبال و ضربات ایستگاهی عالی و هیجان انگیز

Football Strike – Multiplayer Soccer بازی محبوب و سرگرم کننده در سبک بازیهای ورزشی فوتبال و ضربات ایستگاهی (شوت) از استودیوی Miniclip برای اندرویداست که به صورت رایگان در گوگل پلی عرضه شده و تا به امروز حدود 50 میلیون بار توسط کاربران اندرویدی سراسر جهان دریافت گردیده است . Football Strike – Multiplayer Soccer از آن بازیهای فوتبال است که شاید کمتر شبیه به آن را دیده باشید، به طوری که با نصب آن برروی تبلت و یا گوشی اندرویدی تان می توانید یک بازی فوتبال جالب با امکان بازی به صورت چند نفره را تجربه کنید که در آن قادرید هم در حالت داستانی بازی کنید و افتخار بیافرینید و هم به صورت آنلاین و در قالب ضربات آزاد به رقابت با دوستان تان بپردازید! با پیروزی های خود می توانید اقدام به افزایش پول و امتیاز بکنید و با کمک آن آیتم ها و لباس های جدید را خریداری نمایید! اگر از علاقه مندان به بازیهای فوتبال و ورزشی هستید همین الان Football Strike – Multiplayer Soccer را برروی اندرویدتان نصب کنید و ثابت کنید که در فوتبال صاحب سبک هستید!

Football-Strike-Multiplayer-Soccer-Cover

از ویژگی های بازی Football Strike – Multiplayer Soccer می توان به مواردی چون گیم پلی ساده اما جذاب و اعتیادآور، انجام بازی تنها با یک انگشت و به صورت لمسی، شامل سه حالت مختلف داستانی، مسابقه شوت و حالت ضربات آزاد، امکان انتخاب تیم از میان گزینه های مختلف  بارسلونا، بورسیا دورتموند، زنیت و … و به طور کلی ساخت عالی اش اشاره کرد! در آخر اینکه، بازی بازی Football Strike – Multiplayer Soccer هم اکنون در گوگل پلی دارای امتیاز خوب 4.6 از 5.0 است .

نکات تکمیلی :

1 – بازی Football Strike – Multiplayer Soccer اینترنتی و آنلاین است
2 – بازی Football Strike – Multiplayer Soccer هک نمیشود و نسخه مود ندارد

منبع

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...