رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید مانیتور و قطعات خنک کننده مایع سیکل باز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان. من قصد خرید سیستم گیمینگ حرفه ای رو دارم. fps شدیدا مهم هست برام. ولی بیشتر از 60 هرتز رو تا به حال تجربه نکردم. میخواستم بدونم 144 هرتز بگیرم یا بالاتر از اون مثل 240 هرتز رو میشه متوجه شد؟ و اینکه قطعات خنک کننده مایع سیکل باز رادیاتور 360 و بلاک cpu am4  رو از کجا میشه با قیمت مناسب گیر اورد؟ چندتا سایت دیدم قیمت ها فضایی بود... و سوال دیگم اینکه میشه رادیاتور سیکل بسته هارو باز کرد و برای سیکل باز استفاده کرد؟ ممنون میشم جواب بدین...و در کل اگر لوازم بالا دست دوم موجود هست ممنون میشم منشن کنید.

لینک به دیدگاه

خمیر سیلیکون هم مهمه.خمیر سیلیکون خوب بزن.خواستی بگو من دارم

لینک به دیدگاه

مانتیور یه توصیه بهت میکنم قطعا بالای 60 بگیر و قطعا زیر 144 نهایتا خود 144 چون نه تنها بالای اون فرقی نداره بلکه فشار زیادی به گرافیک وارد میکنه و مصرف برق رو هم بالا میبره من خودم مانیتور 144 دارم ولی تنظیم کردم روی حداکثر 100 چون واقعا هیچ تفاوتی بینشون حس نمیکنم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، alirezatha گفته است :

مانتیور یه توصیه بهت میکنم قطعا بالای 60 بگیر و قطعا زیر 144 نهایتا خود 144 چون نه تنها بالای اون فرقی نداره بلکه فشار زیادی به گرافیک وارد میکنه و مصرف برق رو هم بالا میبره من خودم مانیتور 144 دارم ولی تنظیم کردم روی حداکثر 100 چون واقعا هیچ تفاوتی بینشون حس نمیکنم

دقیقا به همین فکر میکردم..برای داشتن تجربه خوب با 240هرتز باید به همین اندازه fps  گرفت. الان کمتر بازی پیدا میشه که امکان گرفتن fps بالا144 با گرافیک متوسط باشه.تنها بازی که دیدم اینقدر بشه fps گرفت و مهم باشه CSGO هست.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mhmsanei گفته است :

دقیقا به همین فکر میکردم..برای داشتن تجربه خوب با 240هرتز باید به همین اندازه fps  گرفت. الان کمتر بازی پیدا میشه که امکان گرفتن fps بالا144 با گرافیک متوسط باشه.تنها بازی که دیدم اینقدر بشه fps گرفت و مهم باشه CSGO هست.

اصلا جدا از غیر ممکن بودنش در تنظیمات بالا و رزولوشن بالا توسط چشم قابل احساس هم نیست اصلا خودتون رو درگیر فریم ریت مانیتور نکنید همیکنه بالای 60 باشه کافیه چون چشم انسان تا 60 رو تشخیص میده ولی میگیم بالای 60 که خیالمون راحت باشه

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

اصلا جدا از غیر ممکن بودنش در تنظیمات بالا و رزولوشن بالا توسط چشم قابل احساس هم نیست اصلا خودتون رو درگیر فریم ریت مانیتور نکنید همیکنه بالای 60 باشه کافیه چون چشم انسان تا 60 رو تشخیص میده ولی میگیم بالای 60 که خیالمون راحت باشه

تشکر فراوان. جایی برای خرید قطعات خنک کننده مایع سیکل باز سراغ ندارین؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، mhmsanei گفته است :

تشکر فراوان. جایی برای خرید قطعات خنک کننده مایع سیکل باز سراغ ندارین؟

خیر کلا خودم زیاد سراغش نرفتم و البته با توجه وضعیت بد دلار بعید میدونم بتونید خودتون درست وحسابی تو ایران پیدا کنید و مجبور به خرید از سایت هایی مثل آمازون هستیدالبته بنظرم تمام گرافیک ها الان کولر کاملا مناسب و کافی دارن و کار cpu هم در سنگین ترین شرایط هم با یه واتر کولر معمولی سیکل بسته راه میفته به نظر شخصی بنده سیکل باز جز زیبایی و خرج اضافی هیچی نداره

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، mhmsanei گفته است :

سلام دوستان. من قصد خرید سیستم گیمینگ حرفه ای رو دارم. fps شدیدا مهم هست برام. ولی بیشتر از 60 هرتز رو تا به حال تجربه نکردم. میخواستم بدونم 144 هرتز بگیرم یا بالاتر از اون مثل 240 هرتز رو میشه متوجه شد؟ و اینکه قطعات خنک کننده مایع سیکل باز رادیاتور 360 و بلاک cpu am4  رو از کجا میشه با قیمت مناسب گیر اورد؟ چندتا سایت دیدم قیمت ها فضایی بود... و سوال دیگم اینکه میشه رادیاتور سیکل بسته هارو باز کرد و برای سیکل باز استفاده کرد؟ ممنون میشم جواب بدین...و در کل اگر لوازم بالا دست دوم موجود هست ممنون میشم منشن کنید.

سلام و درود به این انجمن مراجعه کنید  

کارشون حرف نداره قبل از خراب شدن اوضاع دلار چندین سفارش داشتم کارشون عالی بود...میتونید به صورت حرفه ای مشاوره بگیرید

http://notec.ir/forums/

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، mhmsanei گفته است :

با سلام

اول این که اگه قصد خنک کردن پردازنده خالی رو دارید بدون آور و استفاده نرمال نیازی به اوپن لوپ ندارید و می تونید کولر با راد 360 تهیه کنید که تقریبا پرفومنس مشابهی میده اما اگه قصد دارید که الان یا بعدا کارت گرافیکتون هم واتر کنید مجبورید کیت واتر بخرید که الان آریا موجود داره ولی خوب قیمتا ...!!! (بماند هزینه بلاک خود گرافیک فقط حدود 2 تا 3 تومن پاتون میفته البته پشتیبانی لیون گفتن می خوان مثل قبل کیت بستن لوپ بسته روی کارت رو هم دوباره موجود کنن !)

امکان استفاده از راد لوپ بسته برای اوپن هم هست ولی چند تا نکته پیش میاد :

اول اینکه توی لوپ از فلز آلومینیوم با بقیه ی فلزا به هیچ عنوان نباید استفاده کرد خورندگیش با بقیهی فلزا بسیار بالاس و کلا توی لوپ از فلزای مس و نیکل و برنج استفاده میشه که خوردندگی کمی با هم دارن .(میشه گفت تمام راد های لوپ بسته از آلومینیوم هستن چون خیلی ارزون تر از مس هست !و البته پرفومنس کمتری هم میده البته نه خیلی )

دوما اگه بخواید این کار رو بکنید هزینتون به شدت میزنه بالا مثلا الان شما فقط بخواید تیوب یا همون لوله خالی خریداری کنید حدود 500 حداقل پیاده میشید واسه 2 متر لوله دیگه تا تهش رو بخونید که آخر کارم به این نتیجه میرسید همون کیت بخرید به صرفه تره !

بالا ترم دوستان انجمن تخصصی واتر نوتک رو گفتن که می تونید از رئیس سایت آقا رضا هم کمک بگیرید که از حرفه ای های واترکولینگ کشور هستن همچنین پیشنهاد میکنم مقاله هاشون رو از دست ندید بسیار آموزندس

موفق باشید.?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...