رفتن به مطلب

درخواست کمک و راهنمايي براي انتخاب يک چاپگر

sum_yari
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

مبارک باشه و همه شما دوستان زیادی نسبت به بنده لطف دارید .

ارزوی موفقیت برای همتون دارم .

لینک به دیدگاه

• ارسال 193
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

دوستان به نظرتون كدوم يكي از اين پرينتر ها از نظر قيمت و كارايي واسه مصرف خونگي بهتره !! البته بگم من بابام دانشجو هست و نياز داره كه هي پرينت بگيره واسه پايان نامش !!! راستي اگه ميشه قيمتشونو هم بگيد !! اگه هم مدلي ديگه اي پيشنهاد ميشه اون رو هم معرفي كنيد !!!

Hp 1018

Hp 1020

Hp 1022

لینک به دیدگاه

دوستان به نظرتون كدوم يكي از اين پرينتر ها از نظر قيمت و كارايي واسه مصرف خونگي بهتره !! البته بگم من بابام دانشجو هست و نياز داره كه هي پرينت بگيره واسه پايان نامش !!! راستي اگه ميشه قيمتشونو هم بگيد !! اگه هم مدلي ديگه اي پيشنهاد ميشه اون رو هم معرفي كنيد !!!

Hp 1018

Hp 1020

Hp 1022

محمد جان در کل اینها دیگه تولید نمیشه و به جای اینها :

1018 به جاش 1005

1020 هم به جاش 1006 اومده . حالا اگر حدود 100 تومان خواستید هزینه کنید همینها هستن و اگر حدود 180 تومان میتونید 2014 بردارید که پرینتز پر سرعت و خوبیه

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستان عزیز یک پرینتر جوهر افشان به من پیشنهاد کنید برا مصارف اداره تا قیمت 50 تومان!

متشکر از زحمات شما دوستان عزیز مخصوصآ جناب حسینی:::

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

دوستان منتظرم:::: عجله دارم جناب حسینی برا اینه که فردا باید برم بگیرم شرمنده !

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

دوستان منتظرلطف شما هستما فردا مي خوام برم بخرم !!!

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

اگه جوهر افشان میخواید میتونید 3 کاره 2180 بگیرید که حدودا 57 تومانه این هم لینکش :

http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=300

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

ک دستگاه چند کاره میخوام واسه يكي از دوستان ( پرینت ، اسکن ، کپی ، فکس ) با مشخصات زیر :

1 . برای مصرف خونگی . ( شاید یکی دوبار استفاده محدود در هفته . )

2 . سرعتش مهم نیست .

3 . ترجیحا جمع و جور و مشکی .

4 . کیفیت چاپ عکس رنگی خوب .

5 . قیمت زیر150000 تومن .

اگه با این حدود قیمت ( حالا تا 200000 تومن ) چند کاره لیزری وجود داره که کیفیت چاپ عکسش خوب باشه ترجیح میدم لیزری بخرم چون استفادم کم هست و احتمالا جوهر افشان خیلی زود خشک میشه .

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چه مدل و مارکی بخرم .

با تشکر .

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام دوستان . ببخشيد من ميخواستم پرينتر بگيرم . به نظرتون ليزري تك كاره بگيرم يا ليزري سه كاره ؟؟؟ اصلا سه كاره پيشنهاد ميشه يا نه ؟؟؟

من توي تك كاره بين دو مدل گير كردم . يكي Samsung ML-1640 و ديگري HP P1005 .

حالا من توي سه كاره ها يه مدلي رو انتخاب كردم ميخواستم ببينم خوبه يانه ؟؟؟ مدل اينه : Samsung SCX 4300 .

اگه ميشه راهنمايي كنيد و كدوم رو بگيرم . ممنون .

راستي راستي واسه سه كاره تا 160 تومن ميتونم هزينه كنم .

لینک به دیدگاه

محمد جان اول اینکه برای چه کاری میخواید ؟ و تعداد پرینتتون چقدره . رنگی ؟ سیاه و سفید ؟

همه اینها رو اگر مشخص کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

بابام واسه پايان نامه و پرينت تحقيقات و ... ميخواد . پرينتر رو هم صد درصد سياه و سفيد و ليزري ميخوام باشه !!!بين اون مدل ها كه گفتم كدوم خوبه ؟؟؟ اصلا گرفتن سه كاره پيشنهاد ميشه ؟؟؟

لینک به دیدگاه

بابام واسه پايان نامه و پرينت تحقيقات و ... ميخواد . پرينتر رو هم صد درصد سياه و سفيد و ليزري ميخوام باشه !!!بين اون مدل ها كه گفتم كدوم خوبه ؟؟؟ اصلا گرفتن سه كاره پيشنهاد ميشه ؟؟؟

به نظر من اگر احتیاج به اسکنر و کپی دارید این سه کار رو بردارید و تا اونجایی که مشتریهای ما از این استفاده کردن هم کم هزینه هستش هم با کیفیت . و خوش قیمت . .

اصلا کی گفته سه کاره خوب نیست ؟

لینک به دیدگاه

به نظر من اگر احتیاج به اسکنر و کپی دارید این سه کار رو بردارید و تا اونجایی که مشتریهای ما از این استفاده کردن هم کم هزینه هستش هم با کیفیت . و خوش قیمت . .

اصلا کی گفته سه کاره خوب نیست ؟

آقا سعيد ممنون . راستي راسته ميگن كپي بايد هر 6 ماه يه بار سرويس بشه و خيلي هزينش بالائه ؟؟؟

درضمن اگه داريد اين مدل رو بگيد تا ايشالله با بابام مزاحمتون بشيم .

قيمتش رو اگه ميشه بگيد .

لینک به دیدگاه

آقا سعيد ممنون . راستي راسته ميگن كپي بايد هر 6 ماه يه بار سرويس بشه و خيلي هزينش بالائه ؟؟؟

درضمن اگه داريد اين مدل رو بگيد تا ايشالله با بابام مزاحمتون بشيم .

قيمتش رو اگه ميشه بگيد .

خوب محمد جان ه کالایی که مصرفش بالا باشه و ازش زیاد کاربکشه ادم باید خوب ازش نگهداری کنه تا کمتر هزینه بشه و استهلاک کمتر بشه .

این مدل هم موجوده و قیمتش هم حدودی 145 تومانه و ما در خدمتتون هستیم

لینک به دیدگاه

البته آقا سعيد ما بيشتر با اسكن و پرينتش كار داريم و فتوكپي فقط شايد يه شناسنامه باهاش كپي بگيريم .

پس شما اين مدل رو تأييد ميكنيد . ايشالله يا مياييم خدمتتون يا كه ميديم برامون بفرستيد !!! با تشكر .

لینک به دیدگاه

البته آقا سعيد ما بيشتر با اسكن و پرينتش كار داريم و فتوكپي فقط شايد يه شناسنامه باهاش كپي بگيريم .

پس شما اين مدل رو تأييد ميكنيد . ايشالله يا مياييم خدمتتون يا كه ميديم برامون بفرستيد !!! با تشكر .

در کل کسی روی دستگاه کپی اینها حساب نمیکنه فقط بیشتر کار راه اندازه

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

با سلام به نظر دوستان کدوم مدل لز پرینترهای HP all in one رو انتخاب کنم؟

5610__4580__4660

لینک به دیدگاه

با سلام به نظر دوستان کدوم مدل لز پرینترهای hp all in one رو انتخاب کنم؟

5610__4580__4660

شایان جان برای چه کاری میخواید ؟ چقدر میخواید هزینه کنید شاید من بتونم پیشنهادهای خوبی از دید خودم بهتون بدم . یه سری امار جدید دارم

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

یک پرینتر سیاه و سفید می خوام با شرایط زیر

ارزونترین و کار امدترین پرینتر ( نهایت 50 هزار )

دارای کارتریج خیلی ارزون با قابلیت چاپ 2000 تا صفحه با هر کارتریج

مخصوص کپی از صفحات pdf بیشتر نوشتاری و گاهی نوشتاری تصویری .

برای مصرف خونگی

درکنارش یک مدل رنگی معرفی کنید .

ویرایش شده توسط quantum
لینک به دیدگاه

یک پرینتر سیاه و سفید می خوام با شرایط زیر

ارزونترین و کار امدترین پرینتر ( نهایت 50 هزار )

دارای کارتریج خیلی ارزون با قابلیت چاپ 2000 تا صفحه با هر کارتریج

مخصوص کپی از صفحات pdf بیشتر نوشتاری و گاهی نوشتاری تصویری .

برای مصرف خونگی

درکنارش یک مدل رنگی معرفی کنید .

اروزنترین و مطمئنترین سیاه و سفید لیزری که بتونه کار شما رو انجام بده ML1640 samsung هستش حدودا 85 تومان . رنگی هم هستش حدودا 38 تومان جوهر افشان که 150 تا برگ نهایتا بزنه

لینک به دیدگاه

اروزنترین و مطمئنترین سیاه و سفید لیزری که بتونه کار شما رو انجام بده ml1640 samsung هستش حدودا 85 تومان . رنگی هم هستش حدودا 38 تومان جوهر افشان که 150 تا برگ نهایتا بزنه

زیاد تو پرینتر سر رشته ندارم .

کارتریج این مدل چنده ؟ تا اونجایی که میدونم کارتریج برای لیزری کمتر از 55 تومن پیدا نمیشه .

مدل های ارزون جوهر افشان چطور ؟

تونر چیه به چه دردی میخوره ؟ برای چاپ تصویره ؟

لینک به دیدگاه

اروزنترین و مطمئنترین سیاه و سفید لیزری که بتونه کار شما رو انجام بده ml1640 samsung هستش حدودا 85 تومان . رنگی هم هستش حدودا 38 تومان جوهر افشان که 150 تا برگ نهایتا بزنه

آقا سعید من اطلاعات زیادی در رابطه با پرینتر ندارم اما اون طوری که متوجه شدم با این پرینتر نیازی به خریدن کارتریج نیست و وقتی 2000 تا برگ کپی کردم با یه شارژ میتوتنم 1000 تا دیگه بزنم . لطفآ در این مورد راهنمایی کنید

راستی پرینتر hp 1320 پیدا میشه یکی میگفت اگه پیدا کردی 600 تومن ازت میخرم

لینک به دیدگاه

متاسفانه در این ضمینه کسی اطلاعات بالایی نداره و هر کسی برای خودش مشاوره میده .

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...
آقا سعید من اطلاعات زیادی در رابطه با پرینتر ندارم اما اون طوری که متوجه شدم با این پرینتر نیازی به خریدن کارتریج نیست و وقتی 2000 تا برگ کپی کردم با یه شارژ میتوتنم 1000 تا دیگه بزنم . لطفآ در این مورد راهنمایی کنید

راستی پرینتر hp 1320 پیدا میشه یکی میگفت اگه پیدا کردی 600 تومن ازت میخرم

نیازی به خرید نیست .

میتونید شارژ کنید .. ولی لازمه یه دستی هم به چیپ روی خود پرینتر بزنید . (یک eeprom داره که باید از کار بندازیدش )

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام

من می خوام یه پرینتر خونگی بخرم حدود قیمت 100 تا 120 تومان چی پیشنهاد می کنید

لیزری سیاه سفید و تک کاره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...