رفتن به مطلب

AMD محدودیت دسترسی به کارت Radeon VII را تکذیب کرد

Recommended Posts

• کاربر ویژه

f40b11a75a664a282eb451ba4f4ff0be.png

اوایل هفته جاری بود که شایعاتی مبنی بر عرضه محدود 5000 نسخه ای از کارت Radeon VII د رابتدای راه اندازی پخش شد.این شایعات اکنون توسط AMD تکذیب شدند.طبق گفته های این کمپانی موجودی این کارت در روز عرضه با مشکل روبرو نخواهد بود و گیمرهای سراسر دنیا میتوانند به آن دسترسی داشته باشند.شرکای تجاری AIB هم موظف شدند تا همان نسخه مرجع کارت Radeon VII را با مقدار 16 گیگابایت حافظه HBM2 بفروش برسانند.

AMD در اینباره پاسخ داد :

" ما آماری از مقدار تولیدمان را منتشر نمی کینیم . ما این محصول را از طریق شرکای AIB و سایت AMD.com از تاریخ 7 فوریه عرضه خواهیم کرد.ما انتظار داریم کارت Radeon VII به تعداد کافی در اختیار گیمرهای سراسردنیا قرار بگیرد. "

طبق شایعات گفته شده AMD فقط مدل مرجع از این کارت را ارئه میکند، البته این کمپانی هنوز بیانیه رسمی منتشر نکرده است . ممکن است این خبر صحت داشته باشد ، با این حال بازهم میتوانیم امید به مدل های سفارشی داشته باشیم.کارت گرافیک Radeon VII رقیب جدی برای کارت GeForce RTX 2080 خواهد بود.این کارت از هفتم فوریه با قیمت 699 دلار در دسترس خواهد بود.

منبع : Guru3d

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

سلام

این خبر که انویدیا گفته این کارت در حد 2060 هست نه 2080 صحت داره؟

در ضمن ممنون بابت خبر 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام

این خبر که انویدیا گفته این کارت در حد 2060 هست نه 2080 صحت داره؟

در ضمن ممنون بابت خبر 

از قرار معلوم که عمو جن اینقدر داغ کرده بود فک کنم در حد 2080 هست همین الان وگا 64 اندازه 2060 هست که !!!!!

تازه فک کنم با درایوهای بهینه به 2080ti هم بتونه نزدیک بشه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hd5870 گفته است :

از قرار معلوم که عمو جن اینقدر داغ کرده بود فک کنم در حد 2080 هست همین الان وگا 64 اندازه 2060 هست که !!!!!

تازه فک کنم با درایوهای بهینه به 2080ti هم بتونه نزدیک بشه

اون چیزی که توی امارها دیدم وگا 56 حدود 10 درصد از 2060 قویتره

وگا 64 حدود 20 درصد قویتره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...