رفتن به مطلب

برترین سایت فعال در زمینه سخت افزار و تجهیزات دیجیتال

Saeid aZm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

وبسایت رسمی ماهنامه ihardware را می توان جزو تخصصی ترین و برترین وبسیایت ها نهاد های فعال در زمینه سخت افزار و ابزارهای دیجیتال نامید که با بررسی های روزانه و تخصصی خود جایگاهه ویژه ای در بین طرفداران ایارانی در این زمینه کسب کرده است

آدرس:

http://www.ihardware-mag.com

http://www.ihardware-mag.ir

لینک به دیدگاه

درود

من به این سایت جدید تبریک میگم

ولی بدترین جمله ای که میتونستم در مورد تبلیغ یک سایت بشنوم این بود که بگیم " برترین سایت " این خودش منفی ترین تبلیغه . نمیخوام زیاد دلیل برات بیارم ولی بدترین تبلیغی که میتونستی در مورد این سایت کردی عزیز

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و احترام

آقای حسینی عزیز بنده هیچوقت این جمله رو بیان نکردم که تنها سایت و برترین سایت ایران .اگه توجه کرده باشید بیان کردیم که جزو برترین ها بوده .در مورد برتریت این سایت هم یه چند تا جمله بیان کنم این سایت هرماه یکبار یک ماهنامه که شامل جدیدترین بررسی های و اخبار سخت و تجهیزات دیجتیال هست رو منتشر می کنه که نمونش رو می تونید در پایین ببینید.و در زمانی که دیگر مجلات چه رایگان و چه انهایی که خریداری می شوند بیتشر به آلبوم ها و بلیبوردهای تبلیغی شبیه شدند اهنامه این گروه سعی می کنه هر روز نسبت به روز قبل کیفیت محتوا رو ببره بالا.

با عرض تشکر و احترام خدمت آقای حسینی و دوستان عزیز

شماره پنجم ماهنامه iHardware

no.5-fist-page.jpg

شماره ی چهارم ماهنامه iHardware

cfCapture.png

لینک به دیدگاه

ممنونم از توضیحاتتون

در کل خوبه که یک ماهنامه و یا یک ساتی بتونه خوب کار کنه و کاربر جذب کنه ولی نظر اخر رو باید گذاشت بر عهده بیننده و کاربران

در کل براتون ارزوی موفقیت میکنم عزیز

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و احترام

آقای حسینی عزیز بنده هیچوقت این جمله رو بیان نکردم که تنها سایت و برترین سایت ایران .اگه توجه کرده باشید بیان کردیم که جزو برترین ها بوده .در مورد برتریت این سایت هم یه چند تا جمله بیان کنم این سایت هرماه یکبار یک ماهنامه که شامل جدیدترین بررسی های و اخبار سخت و تجهیزات دیجتیال هست رو منتشر می کنه که نمونش رو می تونید در پایین ببینید.و در زمانی که دیگر مجلات چه رایگان و چه انهایی که خریداری می شوند بیتشر به آلبوم ها و بلیبوردهای تبلیغی شبیه شدند اهنامه این گروه سعی می کنه هر روز نسبت به روز قبل کیفیت محتوا رو ببره بالا.

با عرض تشکر و احترام خدمت آقای حسینی و دوستان عزیز

درود.

ابتدا براتون آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم هر روز پیشرفت کنید.

در رابطه با قسمتی که های لایت کردم : عنوان تاپیکی که خودتون زدید رو یک بار دیگه بخونید.

کاری که می کنید و مقاله تهیه می کنید کاملاً ستودنیست و دستتون رو از راه دور به گرمی میفشارم که برای کاربران اطلاع رسانی می کنید. مراقب مطالبی که می نویسید باشید چون یک رسانه هستید و اگر مطالبتون غلط باشه ممکن هستش کاربری رو به اشتباه بیندازید و یا شاید خرید اشتباهی رو انجام بده.

دوستان ، اساتید و کاربران این فروم بنده رو می شناسند و می دونند انسان خیلی رکی هستم ، بنده در جریان نحوه تاسیس فروم و وب سیاتتون هستم. فقط یک جمله می تونم بگم : " وب سایت ها و فروم هایی هستند که از ابتدای تاسیسشون با بدی ، انتقام و قهر کارشون رو شروع کردند و بر پایه دلخوری افتتاح شدند و الان اوضاع خوبی ندارند. همه این ها محکوم به شکست هستند. شما اینگونه نباشید. نداشتن دوست شاید مضر نباشه ولی داشتنش مفیده "

موفق باشید. @};-

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و احترام مجدد.

پویای عزیز در ابتدا به خاطر تبریکتون کمال تشکر رو دارم و امیدوارم که بین ما و گروه لیون یک رابطه دوستی متقابل ایجاد بشه.

شاید شما هم منو بشناسید من سه یا چهار سال برای بک انجمن زحمت کشیدم و می تونم بگم که نیت هم خالصانه و پاک بود نسبت به اون انجمن .اما در ادامه فعالیت به گونه غیر قابل تحمل از طرف مدیریت مواجه با بی اهمیتی به درخواست ها و رفتار ناشایست اونا شدیم.من آرزوم اینکه هیچ وقت غرور منصب و طرفداری از یک گروه بر روابط متقابل بین مدیران و کاربران یک انجمن تاثیر نذاره.

بازم ممنونم از شما و آقای حسینی و دوستان.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...