رفتن به مطلب

چگونه بایوس مادربرد را ریست کنم؟

Ali EDGE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عزیزان من یه رم ۴ گیگ دارم که میخوام یه ۴ گیگ دیگه بذارم کنارش دوکاناله اش کنم ولی ۳ ماه پیش بایوس سیستمو اپدیت کردم الان با مشکلی مواجه شدم که رم رو میذارم تو اسلات A سیستم تصویر نمیده و بالا نمیاد ولی روی اسلات B  میاد بالا . رم دیگه ای هم ندارم که تستش کنم دوکاناله ببینم ایا مشکلی داره یا نه

فک کنم باید بایوسش رو ریست کنم 

چون قبلا رم رو جابجا میکردم هیچ مشکلی نبود الان سیستم بازی در اورده 

MB: ASUS H110M-K DDR4

RAM: KINGSTON HYPERX DDR4  4GB 2400MHZ C15 

میخوام یه رم بخرم دقیقا مثل مدل بالا توش موندم میگن رم کینگستون که جدیدا تو بازار اومده فقط تک کاناله کار میکنهو اینا   که بردشون سبز رنگه

ولی اونایی که قابلیت دوکاناله کردن داره بردشون مشکیه . (مال منم بردش مشکیه ?)

کاشکی یه رم دیگه داشتم تست میکردم ببینم مشکل چیه 

لینک به دیدگاه

سلام.

این مشکل شما ربطی به اپدیت بایوس نداره.  برای ریست به تنظیمات اولیه هم کافیه سیستم رو کامل از برق جدا کنی و باتری روی مادربرد رو برای چند دقیقه بیرون بیاری. بعت باتری رو سر جاش و سیستمو روشن میکنی. 

احیاناً پین های سیپیو کج نشده؟

موقع نصب سیپیو زیر خود سیپیو دست کثیف نکشیدی که باعث عدم اتصال بشه؟

ویرایش شده توسط hamed_crazy
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

سلام.

این مشکل شما ربطی به اپدیت بایوس نداره.  برای ریست به تنظیمات اولیه هم کافیه سیستم رو کامل از برق جدا کنی و باتری روی مادربرد رو برای چند دقیقه بیرون بیاری. بعت باتری رو سر جاش و سیستمو روشن میکنی. 

احیاناً پین های سیپیو کج نشده؟

موقع نصب سیپیو زیر خود سیپیو دست کثیف نکشیدی که باعث عدم اتصال بشه؟

سلام 

نه داداش , من همیشه لبه های سی پی یو رو فقط لمس میکنم داخلشو که هیچوقت دست نزدم 

اینی که شما گفتی انجام دادم   دکمه پاور رو خاموش کردم کابل ها رو هم در اوردم نیم ساعت باتری رو از مادربرد جدا کردم بعد گذاشتم سرجاش فقط ساعت و زمان سیستم برگشته به زمان کارخانه ولی بایوس همون اخرین ورژنی هست که خودم نصب کردم و بایوسش ریست نشده 

مگه بعد از جدا کردن باتری از مادربرد بایوس نباید به حالت کارخانه دربیاد؟ پس چرا نشده؟ عجیب نیست؟ 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Ali EDGE گفته است :

سلام 

نه داداش , من همیشه لبه های سی پی یو رو فقط لمس میکنم داخلشو که هیچوقت دست نزدم 

اینی که شما گفتی انجام دادم   دکمه پاور رو خاموش کردم کابل ها رو هم در اوردم نیم ساعت باتری رو از مادربرد جدا کردم بعد گذاشتم سرجاش فقط ساعت و زمان سیستم برگشته به زمان کارخانه ولی بایوس همون اخرین ورژنی هست که خودم نصب کردم و بایوسش ریست نشده 

مگه بعد از جدا کردن باتری از مادربرد بایوس نباید به حالت کارخانه دربیاد؟ پس چرا نشده؟ عجیب نیست؟ 

شما گوشیتو اپدیت میکنی دیگه دانگرید نمیتونی بکنی. 

بایوس هم به همین صورته. 

باتری بایوس هم در بیارید تنطیمات به حالت اولیه بر میگرده. تو پست قبلی هم گفتم 

لینک به دیدگاه

از اون موقعی که شما اینو گفتی  من تا الان ۳ بار کل قطعات سیستمو بازو بسته کردم هربار هم نیم ساعت باتری رو از برد جدا میکردم 

نتیجه چی شد؟

این شد که ساعت و تاریخ به زمان کارخانه برگشته ولی ورژن بایوس  همونیه که من اخرین ورژنو نصبیدم 

این عدد اخرین ورژنش 3806 که همینه مال من

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...