رفتن به مطلب

یه سوال در مورد اتصال دسته ایکس باکس وان به کامپیوتر

Recommended Posts

سلام دوستان

قصد خرید دسته ایکس باکس وان رو دارم، تا الان فکر میکردم که این دسته ها به راحتی با یه دانگل بلوتوث به کامپیوتر وصل میشن تا اینکه تو این سایت این دانگل مخصوص رو دیدم

https://pspro.ir/microsoft-xbox-wireless-adapter-for-windows

اگه دسته های ایکس باکس وان با هر دانگلی به کاپیوتر وصل میشن، پس این دانگل مخصوص چیه که قیمتش هم خیلی فضاییه؟؟!!

ممنون میشم دوستان اگه راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

سلام ، خودم  دسته ایکس بان وان اس دارم ، این دسته بلوتوث هم داره و با یه دانگل بلوتوث ورژن 4 وصل می شه به کیس و لب تاب یا تبلت و گووشی ورژن بلوتوث چهار رو داشته باشن بدون دانگل وصل می شه . این دانگل که لینک رو گذاشتین با wifi وصل می شه تنها چیزی که فرق داره صدا رو هم انتقال می ده به دسته با هندزفری می تونید صدا رو دریافت کنید همین .

الان من بیشتر با سیم گوشی وصل کردم به کامپیوتر و استفاده می کنم و صدا رو با هندزفری بلوتوث جدا دریافت می کنم

دسته ایکس باکس وان اس بگیر

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

الان من بیشتر با سیم گوشی وصل کردم به کامپیوتر و استفاده می کنم

یعنی میشه حتی این دسته رو از طریق سیم به کامپیوتر وصل کرد، اخه از اونجایی که اتصال سیمی بسیار سریعتر از اتصال بیسیم هستش عرض میکنم

من الان تو انلاین فیفا باتن دیلی دارم ، دسته ام تسکو هستش الان، گاهی اوقات قطع و وصل میشه وسط بازی و ادمو به فنا میده، گاهی اوقات هم حس میکنم دانگل همراه این دسته تسکو خیلی ضعیف هستش و  در انتقال دستورات ضعیف عمل میکنه ، برا همین میخوام دسته ایکس باکس بخرم

در 41 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

دسته ایکس باکس وان اس بگیر

یعنی مدل های پایین تر قابلیت اتصال با بلوتوث رو ندارن؟

کلا دسته های ایکس باکس خیلی گرونن، دنبال خرید کارکردش بودم که مثل اینکه کسی ایکس باکس وان اس کارکرده ندارن و همه ایکس باکس وان کارکرده دارن برای فروش

یکی دو نفر دیگه هم دیدم که اصرار داشتن حتما دسته ایکس باکس وان اس کارکرده بگیرم و نه دسته ایکس باکس وان کارکرده ، چرا؟ مگه خیلی با هم فرق دارن؟

ویرایش شده توسط NerdPatcher
لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام ، خودم  دسته ایکس بان وان اس دارم ، این دسته بلوتوث هم داره و با یه دانگل بلوتوث ورژن 4 وصل می شه به کیس

مدل دانگل بلوتوثی که استفاده کردین رو اینجا ذکر کنید، من با هر دانگلی امتحان کردم دسته xbox1  به ویندوز وصل نشده.

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، NerdPatcher گفته است :

یعنی میشه حتی این دسته رو از طریق سیم به کامپیوتر وصل کرد، اخه از اونجایی که اتصال سیمی بسیار سریعتر از اتصال بیسیم هستش عرض میکنم

من الان تو انلاین فیفا باتن دیلی دارم ، دسته ام تسکو هستش الان، گاهی اوقات قطع و وصل میشه وسط بازی و ادمو به فنا میده، گاهی اوقات هم حس میکنم دانگل همراه این دسته تسکو خیلی ضعیف هستش و  در انتقال دستورات ضعیف عمل میکنه ، برا همین میخوام دسته ایکس باکس بخرم

یعنی مدل های پایین تر قابلیت اتصال با بلوتوث رو ندارن؟

کلا دسته های ایکس باکس خیلی گرونن، دنبال خرید کارکردش بودم که مثل اینکه کسی ایکس باکس وان اس کارکرده ندارن و همه ایکس باکس وان کارکرده دارن برای فروش

یکی دو نفر دیگه هم دیدم که اصرار داشتن حتما دسته ایکس باکس وان اس کارکرده بگیرم و نه دسته ایکس باکس وان کارکرده ، چرا؟ مگه خیلی با هم فرق دارن؟

سری قبل کلا وایرلس هستن ، بلوتوث نداره فقط سری اس داره ، سری قدیمش یه سری جای فیش هندزفری هم پایین ندارن ، همینه فرقش . داخل اس هم دسته سبکتر شده یه خرده و یه کوچولو زبری به وجود اوردن و همین قضیه بلوتوث

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، rambo.2020 گفته است :

مدل دانگل بلوتوثی که استفاده کردین رو اینجا ذکر کنید، من با هر دانگلی امتحان کردم دسته xbox1  به ویندوز وصل نشده.

csr4 هست ، فکر کنم دیجیک داره  . عکس می گیرم می فرستم . ورژن چها باید باشه

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سری قبل کلا وایرلس هستن ، بلوتوث نداره فقط سری اس داره ، سری قدیمش یه سری جای فیش هندزفری هم پایین ندارن ، همینه فرقش . داخل اس هم دسته سبکتر شده یه خرده و یه کوچولو زبری به وجود اوردن و همین قضیه بلوتوث

نگفتی که ایا به صورت سیمی هم وصل میشه یا نه؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، NerdPatcher گفته است :

نگفتی که ایا به صورت سیمی هم وصل میشه یا نه؟

اره با کابل موبایل وصل می شه راحت ، از اون طرف هندزفری سیمی موبایل هم می زنید به دسته و صدا هم انتقال پیدا می کنه .

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، rambo.2020 گفته است :

https://digik.ir/بلوتوث-ورژن-4.0?search=blue

مال من همون گرده هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...