رفتن به مطلب

مشکل اسلیپ و شات دان نشدن با پاور گرین

Recommended Posts

سلام بر همگی
دوستان پاورم خراب شد یه پاور جدید گرفتم ولی یه مقدار باهاش مشکل دارم . رو حالت اسلیپ یا شات دان که میذاریش بلافاصله روشن میشه و حتی با دکمه پاور سیستم هم بیشتر وقت ها همین اتفاق میوفته .

پاور قبلی گرین بود اینم گرین هست میخوام بدونم بخاطر پاور هست یا مین بورد که قدیمیه با هم سازگار نیستند . دیروزم یه پاور دیگه امتحان کردم روش اون مشکلی نداشت

گارانتی هم داره میخوام ببینم اگه مشکل از پاور هست ببرم برای تعویض

لینک به دیدگاه

مادربردت چیه؟

این مشکل  بیشتر برمیگرده به مادربرد. .ولی پاورت رو روی  یک سیستم دیگه تست کن که مطمیئن بشی مشکل از پاورته

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ASHKANbvn گفته است :

سلام بر همگی
دوستان پاورم خراب شد یه پاور جدید گرفتم ولی یه مقدار باهاش مشکل دارم . رو حالت اسلیپ یا شات دان که میذاریش بلافاصله روشن میشه و حتی با دکمه پاور سیستم هم بیشتر وقت ها همین اتفاق میوفته .

پاور قبلی گرین بود اینم گرین هست میخوام بدونم بخاطر پاور هست یا مین بورد که قدیمیه با هم سازگار نیستند . دیروزم یه پاور دیگه امتحان کردم روش اون مشکلی نداشت

گارانتی هم داره میخوام ببینم اگه مشکل از پاور هست ببرم برای تعویض

سلام بنده هم پاور گرین دارم و وینوز 10 یه دو ماهی میشه فقط رو حالت اسلیپ که میزارم کامپیوتر بعد از خاموش شدن خودش روشن میشه 

از اخر هم نفهمیدم چیکار کنم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

مادربردت چیه؟

این مشکل  بیشتر برمیگرده به مادربرد. .ولی پاورت رو روی  یک سیستم دیگه تست کن که مطمیئن بشی مشکل از پاورته

ممنون تست میکنم امروز خبر میدم

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، mojtabapes گفته است :

سلام بنده هم پاور گرین دارم و وینوز 10 یه دو ماهی میشه فقط رو حالت اسلیپ که میزارم کامپیوتر بعد از خاموش شدن خودش روشن میشه 

از اخر هم نفهمیدم چیکار کنم

راه کارهایی تو نت نوشته شده برای شات دان یه گزینه توی تنظیمات ویندوز بود زدم درست شد ولی میخوام بدونم آیا پاور هم مشکل داره یا نه

برای اسلیپ هم دیدم چندتا راهکار

لینک به دیدگاه

سلام. لطفاً مشخصات کامل سیستم + مدل پاور جدید و قدیمی رو ذکر کنید .

پاور به صورت مستقل هیچ اختیاری در Start سیستم نداره و دستور PS _ON منحصراً توسط مادربرد صادر میشه. 

تنظیمات مربوط به Wake UP مادربرد در Bios رو چک کنید. تنظیمات سیستم عامل رو هم همینطور. گاهی اوقات اکسیداسیون پین های مربوط به اتصالات Front Panel و سوئیچ معیوب Power کیس هم ممکنه باعث بروز این مشکل بشه.

لینک به دیدگاه

در در 1397/11/02, 18:29:06، GREEN Support گفته است :

سلام. لطفاً مشخصات کامل سیستم + مدل پاور جدید و قدیمی رو ذکر کنید .

پاور به صورت مستقل هیچ اختیاری در Start سیستم نداره و دستور PS _ON منحصراً توسط مادربرد صادر میشه. 

تنظیمات مربوط به Wake UP مادربرد در Bios رو چک کنید. تنظیمات سیستم عامل رو هم همینطور. گاهی اوقات اکسیداسیون پین های مربوط به اتصالات Front Panel و سوئیچ معیوب Power کیس هم ممکنه باعث بروز این مشکل بشه.

درود

بردم پیش فروشگاهی که ازش خرید کرده بودم روی دوتا سیستم چک کرد و مشکلی نداشت ظاهرا مشکل از مادبرد بنده بود

البته الان داره با پاور گرین 530 eu بدون مشکل کار میکنه

پاوری هم که روی سیستم من مشکل داشت 380 esd بود

ممنون از همگی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...