رفتن به مطلب

مزایده جدید فروش یک عدد کارت گرافیک ASUS STRIX 1060 6G کاهش قیمت به 1800000

Mishpat
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز. یک عدد کارت گرافیک مدل ASUS ROG STRIX GTX 1060 6G با کارتن و تمامی متعلقات موجود می باشد. به این نکته توجه کنید که این کارت مدل OC نمی باشد نمی باشد نمی باشد. گشتم نبود نگرد نیست.

لینک کارت:

https://www.digikala.com/product/dkp-201123/کارت-گرافیک-ایسوس-مدل-rog-strix-gtx1060-6g-gaming#/tab-comments/&page=1&order=buyers

این کارت گرافیک دوسال پیش توسط خود بنده به صورت آک خریداری شده و گارانتی (الماس ایران) آن یک ماه است که به پایان رسیده است. علت فروش هم ارتقا کارت گرافیک می باشد. 

این کارت هرگز ماینینگ و اورکلاک نشده و صرفا جهت وبگردی ازش استفاده شده است. کلا دوست دارم سیستم قوی داشته باشم البته دو هفته ابتدایی خرید باهاش بازی با گرافیک بالا هم کردم :) .

دوستان توجه داشته باشند که بنده این کارت را تعویض نمی کنم. صرفا پولش رو می خوام تا خودم یه کارت مدل بالاتر با گارانتی مثلا سه ساله به صورت آک خریداری کنم. 

قیمت پایه 1800000

گام 25

قیمت فروش فوری 2000000

پایام مزایده 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد

در ضمن اول واریز وجه به حساب بنده و بعد ارسال و یا واسطه لیون. کمیسیون لیون با بنده.

ارسال فقط از طریق پست پیشتاز می باشد. هزینه ارسال با شما.

با تشکر از شما.

10.png

9.png

7.gif

8.gif

5.jpg

6.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

لینک به دیدگاه

سلام. خواهش می کنم. 

https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Cases/Graphite-Series%E2%84%A2-780T-White-Full-Tower-PC-Case/p/CC-9011059-WW

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، yasermohammadi1986 گفته است :

سلام گارانتی داره؟

گارانتی (الماس ایران) آن یک ماه است که به پایان رسیده است.

لینک به دیدگاه

بالا ذکر کردم که "گارانتی (الماس ایران) آن یک ماه است که به پایان رسیده است."

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، amin1911 گفته است :

سلام. 190 دلار؟! :دی
ممنون به هر حال :)

لینک به دیدگاه

سلام. دو سال پیش از تخت جمشید یک تومن خریدمش. یک سال منتظر شدم تا موجود شد. قیمت های اون موقع یادش بخیر ? . خواهش می کنم. ?

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، amin1911 گفته است :

سلام. دو سال پیش از تخت جمشید یک تومن خریدمش. یک سال منتظر شدم تا موجود شد. قیمت های اون موقع یادش بخیر 1f61f.png . خواهش می کنم. 1f603.png

یک میلیون 2 سال پیش هم پول زیادی بود! :دی خوبه باز هم شما انسان صبوری هستید! ما که نه همچین! :دی
هعی هعی ما که آموزشی بودیم اون موقع ?

Case در حد 100-150 که برای همچین گرافیکی مناسب باشه، سراغ دارید؟ (تهویه و کاراییش و امثالهم. کیسم پائینه. روی میز نیست.)

لینک به دیدگاه

نه متاسفانه اطلاعی ندارم. باید از دوستان دیگه در انجمن سراغ بگیرید.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، amin1911 گفته است :

نه متاسفانه اطلاعی ندارم. باید از دوستان دیگه در انجمن سراغ بگیرید.

باشه. ممنون از پاسخگوئیتون و معذرت بابت اسپم

لینک به دیدگاه

کیس جگوار x2 رو یه سرچ بزنید. خواهش می کنم. موفق باشید.

فروش همچنان برقرار است.

لینک به دیدگاه

با تشکر فراوان از این دو دوست بسیار گرامی و محترم کارت گرافیک با قیمت فوری خارج از فروم فروخته شد. ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

سلام داش هنوز این کارت گرافیک داری چطوری باید از شما بخرم ویه چیزه دیگه این کارت گرافیک بهاش ماین نکردی دما این کارت گرافیک در حالت معمولی چقدر هست

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...