رفتن به مطلب

خرید 1060 یا RX580 یا صبر برای RTX 2060؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

عزیز پیشنهادم اینه پولتو برای جنس نو دور نریز ،بودجتو بالا ببر درذحد کمتر از سه میلیون ،کارت 1070 msi گیمینگ یا ارمور یا هرچی بگیر ،این قیمتا حداقل دوسال گارانتی هم گیرت میاد ،از دنیای 1060 و 580 وارد یه کهکشان دیگه میشی ،تفاوت حداقل سی فریم در بازیها،ودر ضمن با اوور کلاک فول این کارت خیلی میتونی به 1080 نزدیک شی و 1070 ti فابریک رو پشت سر بگذاری. دیگه چی میخای! من 1060 داشتم فروختم 2050 با دوسال گاران تازگیا 1070 خریدم از اشنا 2700 با دوسال گارانتی ،البته بدون ماین، یه سیصد تومنی حداقل زیر قیمتش خریدم! شانس! ولی واقعا یه دنیای دیگه هست ،پیشنهادم اینه اصلا نو نگیری ،چون قیمتا دسته دو نصفه! وقتی گارانتی گرین داشته باشه مشکلی بشه یکی نو بت میدن داداش! افت کارت نو خیلی زیاده ممکنه یکسال دیگه یک تومنم ازت نخرن ،و نظرم بین 1060 580 اکه مجبوری یا قیمت حدود دو تومن خاستی بگیری  ک خوبه دسته دو با گارانتی یکسال به بالا 1060 بگیر ،کلا از محصولات افتابه لگن سازی amd استفاده نکن. شما تو هر قطعه ای رو مقایسه کنی اون های اند های محصولا همیشه شش هفت مدل با اختلاف شرکتای اینتل و انویدیا بالاترن،،ولی 1070 اولویت باشه دسه دو ،الان بهترین موقع خریده چون کارت ماینی زیاده ،وگر نه قانونا دسه دوش نباید زیر 3.5 تا3.8 باشه ،چون نوعش 4200 هست 

لینک به دیدگاه

به نظر من هم دوست عزیز کارت نو نگیر .

با توجه به این که یک سری از کاربرهای فروشنده امتیاز بالا و مورد اعتماد قطعات برای فروش می گذارند و حتی ماین شده که حدود 2 تا 2.5 سال هنوز از گارانتیشون مونده

بنده خودم هم از کارت های مایین شده خریداری کردم و واقعا در حد آک هستن کارت ها و با خیال راحت استفاده می کنم .

چرا پول بابت کارتی بدم که احتمال زیادسال دیگه توقف تولید میشه و قیمتش زیاد افت می کنه .

سال دیگه مثلا 2060 قیمتش افت می کنه بلاخره و امید به خریدش هم می تونیم داشته باشیم ./?

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین و بهترین انتخاب

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، REZAALIFAR گفته است :

اونجا ادمین نوشته کارت ها پلمپن.. یعنی دروغ میگن؟ اینجور بشه که نمیشه اصلا 580 خرید. چون همشون بدون گارانتین..

کارت آکبند چرا بدون گارانتی هستش ؟ اونم با اون قیمت فضایی ، حتی به کارتهایی که مقداد تخفیف زده با گارانتیهای یکساله من شک دارم که ماین شده باشن چون قیمتشون پایین بود ، قیمت بالا هم دلیل بر آکبند بودن نیست

ولی کارت بدون مشکل حداقل باید 2 سال گارانتی معتبر داشته باشه حالا فروشنده و واردکننده ای گارانتی نمیکنه یعنی ایرادی دارن که از زیر گارانتیش در میرن 

پارسال هجوم ماینرها به بازار گند زد ( با هر قیمتی میخریدن ، به امید میلیونرشدن یک شبه) الانم همون کارتها برگشت داده میشن به گیمرهای بدبخت که نزدیک 2 ساله بدون کارت موندن از این طرف هم انبار شرکتهای تولیدی پره !

همون msi 1060 بگیر خوبه ، دست دست نکن چون فردا شاید بازم دلار گرون شد قطعات خاک خورده تو انبار فروشنده ها گرون میشه ! از ما گفتن بود 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...