رفتن به مطلب

سوال و مشورت بسیار مهم ؟! چه سایتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد ؟

Ariya2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و احترام و عرض ادب خدمت همه شما دوستان عزیز و گرامی ،

دوستان مختصر و مفید مینویسم که وقت دوستان گرامی بی جهت گرفته نشود !

میخواهم یک سایت اینترنتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد.

چه سایتی بزنم که درآمد بالا در ماه داشته باشد ؟

از میان موارد زیر کدامیک را پیشنهاد میدهید ؟

1. سایت خبری

2. سایت تفریحی

3. سایت آموزشی مانند کامپیوتر و غیره و یا سایت های دیگر ؟

چند نکته بسیار مهم :

1. هزینه برای من اصلا مهم نیست !

2. تو فکر یک افزونه هستم که خبرهای دست اول را از سایت های خبری یا تفریحی و غیره معتبر داخلی دریافت کند و در سایت من آپلود کنم ! اگر افزونه معتبری هم برای اینکار می شناسید پیشنهاد دهید.

دوستان اگر پیشنهاد و یا نظری دارید ، خواهشمندم حتما اینجا بنویسید و توضیح کامل بدهید.

سلامت و شاد و موفق باشید.

یک دنیا ممنونم.

لینک به دیدگاه

سلام

اگر ب صورت انفرادی میخواید سایت بیارید بالا بنظرم هیچ کدوم.

اگر دانش و یا حرفه ای دارید میتونید ب صورت آموزش قرار بدید ولی برای شروع اولیه سایت های داخلی الگو برداری شده از udemy, linda هستند اول از اونجا شروع کنید

ولی اگر صرفا در حد کار راه انداز مثلا وردپرس بلد هستید پیشنهاد نمیکنم مگر اینکه ایده خیلی خوبی دارید.

رشد خیلی از این زمینه ها در اینستا بیشتر از وبسایت هست در حال حاضر. پیشنهاد میکنم حدالاقل در اینستا ب صورت موازی پیش برید

لینک به دیدگاه

درود. داداش اگه بخای با سایت به دارمد برسی به قول دوستمون باید تیم داشته باشی. من قبلا سایت زده بودم نمیشد تنهایی جلو برد. برای تیم هم باید سرمایه داشته باشی تا بتونی بهشون حقوق بدی. در ضمن حداقل یه 6 ماه هم زمان لازمه تا سایتت بیاد بالا. حالا سایتت میتونه یا از طریق اگهی پول دربیاره یا از طریق فروش و این چیزا. دیگه باید تحقیق کنی ببینی سرمایه برا کدومش داری.

لینک به دیدگاه

دوستان دیگر نظر یا پیشنهادی ندارند ؟!

من واقعا دارم برای این انجمن نگران میشوم !

قبلا به محض اینکه تاپیکی میزدی و سوالی میکردی ، چندین نفر می آمدند و به بهترین شکل ممکن جواب میدادند ولی مثل اینکه هر چه زمان جلوتر میرود عمر انجمن کمتر و کمتر میشود و خلوت تر میشود.

با این وضع واقعا آینده خوبی رو برای این مورد نمیبینم.

ممنونم.

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Ariya2015 گفته است :

دوستان دیگر نظر یا پیشنهادی ندارند ؟!

من واقعا دارم برای این انجمن نگران میشوم !

قبلا به محض اینکه تاپیکی میزدی و سوالی میکردی ، چندین نفر می آمدند و به بهترین شکل ممکن جواب میدادند ولی مثل اینکه هر چه زمان جلوتر میرود عمر انجمن کمتر و کمتر میشود و خلوت تر میشود.

با این وضع واقعا آینده خوبی رو برای این مورد نمیبینم.

ممنونم.

بنظرم در این مورد خاص بهتر هستش که به انجمن پرشین تولز و قسمت وب مستریش سر بزنید تا بهتر راهنمایتون کنن......چون اونجا افرادی زیادی هستن که کارشون وب مستری هست و اطلاعات خوبی دارنن.....ولی خب اینجا بیشتر دوستان تو کار سخت افزار و موارد مشابه اش هستن..... 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز نظرت درباره ی فروشگاه چیه یا اینکه مثل این بازارچه بزاری مردم بیان و آگهی چیز های دست دو بزارند و شما هم یک مقدار سهم برداری

همون جورکه دوستان گفتن باید تیم هم داشته باشی

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

توی این زمان بهتره سایتی بزنید که از هزینه های مردم کم کنه

با توجه به کم شدن درامد مردم ، سایت هایی که باری از دوش برمیدارن و کمک میکنن که پول کمتری خرج بشه زودتر از بقیه رتبه میگیرن

نمونه این سایت ها ، نت برگ و تخفیفان که تخفیفات گروهی ارائه میکنن

یا سایت های مقایسه قیمت مثل ترب

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...