رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی برای CPU 7700

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

چنروز پیش یکی از دوستان بنده قصد خرید سیستم DDR4 رو داشتن که از بنده راهنمایی خواستند

بنده هم طبق بودجشون 7700 رو با رم 2400 به ایشون پیشنهاد دادم که کاش نمیدادم و ازونجایی که اصلا اورکلاک نمیکنند سری K رو پیشنهاد ندادم

بنده هم سی پی یو I7 4790 K دارم با  16GB RAM 2400 ADATA متاسفانه بعد از تست ایشون با گرافیک مشابه سیستم  بنده  با کمال ناباوری بدون اور  پرفورمنس بهتری داره که موجب دلخوری ایشون شد?

حالا از دوستانی که این مدل سی پی یو رو دارند سوالم اینه میشه اور کرد این مدل رو؟تنظیمات خواصی نداره؟فقط XMP رو فعال کردیم

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، zaminz گفته است :

با سلام خدمت دوستان عزیز

چنروز پیش یکی از دوستان بنده قصد خرید سیستم DDR4 رو داشتن که از بنده راهنمایی خواستند

بنده هم طبق بودجشون 7700 رو با رم 2400 به ایشون پیشنهاد دادم که کاش نمیدادم و ازونجایی که اصلا اورکلاک نمیکنند سری K رو پیشنهاد ندادم

بنده هم سی پی یو I7 4790 K دارم با  16GB RAM 2400 ADATA متاسفانه بعد از تست ایشون با گرافیک مشابه سیستم  بنده  با کمال ناباوری بدون اور  پرفورمنس بهتری داره که موجب دلخوری ایشون شد1f60a.png

حالا از دوستانی که این مدل سی پی یو رو دارند سوالم اینه میشه اور کرد این مدل رو؟تنظیمات خواصی نداره؟فقط XMP رو فعال کردیم

خیر قابل اورکلاک نیست 

از بایوس گزینه های مربوط به توربو بوست رو فعال کنید

این سیپیو از مال شما در حالت دیفالت هم قویتره (البته شما اور کردید ،خوب چون در 1رده هستن شما با اور پرفورمنس بهتری میگیرید)

احتمالا فاکتور های دیگ باعث برتری سیستم شما شده sdd- مدیریت استارت اپ برنامه ها و..

وگرنه 5تا10درصد قابل حس شدن نیست

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، memex گفته است :

خیر قابل اورکلاک نیست 

از بایوس گزینه های مربوط به توربو بوست رو فعال کنید

این سیپیو از مال شما در حالت دیفالت هم قویتره (البته شما اور کردید ،خوب چون در 1رده هستن شما با اور پرفورمنس بهتری میگیرید)

احتمالا فاکتور های دیگ باعث برتری سیستم شما شده sdd- مدیریت استارت اپ برنامه ها و..

وگرنه 5تا10درصد قابل حس شدن نیست

من اور نکردم فقط XMP فعاله گزینه توربو ایشون هم فعاله بنده ویندوز 7 دارم ایشون ویندوز 10 متاسفانه داخل بازی مثلا فارکرای 5 چند فریم سیستم بنده بالاتر از ایشون میگیره در صورتی که ایشون انتظار داشتن خیلی از سیستم بنده قویتر باشه بخاطر هزینه ایی که کردند

هر دو گرافیک RX 580 8GB

ویرایش شده توسط zaminz
لینک به دیدگاه

داداش cpu رو بزار رو حالت عادی بعد بنچ مارک بگیر نشونش بده 

شاید راضی شد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است :

داداش cpu رو بزار رو حالت عادی بعد بنچ مارک بگیر نشونش بده 

شاید راضی شد

اصلا راه اور نداره؟ربطی به رم نداره؟فقط XMP فعاله

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

از هر سی پی یو یه تست Cinebench بگیرید لطفا. اون موقع بهتر میشه مقایسه کرد.

لینک به دیدگاه

CPU ایشون به هیچ عنوان امکان اورکلاک نداره تلاش نکنید.

CPU شما هم جز هیولا های زمان خودش بوده چندان عجیب نیست این قدرت  فعلیش

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Sir MehDi گفته است :

درود

از هر سی پی یو یه تست Cinebench بگیرید لطفا. اون موقع بهتر میشه مقایسه کرد.

برا بدبختی ایشون برا گیم خریده اصلا حرف بنده هم قبول نمیکنه گفتم شاید مثلا ی مقدار کم بشه اور کرد تغییری توی گیم ایجاد کنه.واقعا مسخرس این سی پی یو دو نسل از 4790K جدید تره این پرفورمنس حتی مشابه عجیبه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 47 دقیقه قبل، zaminz گفته است :

برا بدبختی ایشون برا گیم خریده اصلا حرف بنده هم قبول نمیکنه گفتم شاید مثلا ی مقدار کم بشه اور کرد تغییری توی گیم ایجاد کنه.واقعا مسخرس این سی پی یو دو نسل از 4790K جدید تره این پرفورمنس حتی مشابه عجیبه

شما یه تست cinebench بگیرید از سی پی یو ایشون و با نتایج مشابه همون سی پی یو مقایسه کنید. اگر تفاوت امتیاز زیاد بود مشخصه که یه جای کار میلنگه.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

شما یه تست cinebench بگیرید از سی پی یو ایشون و با نتایج مشابه همون سی پی یو مقایسه کنید. اگر تفاوت امتیاز زیاد بود مشخصه که یه جای کار میلنگه.

تست 3DMARK 11 گرفتم فیزیکس اسکور شد 12423

برا بنده 12461

یکم فورسه اگر کسی راهی بلده ممنون میشم راهنماییم کنید

من همش میگم خوبه ایشون میگه بردار سیستم خودتو بده با مابتفاوت?

ویرایش شده توسط zaminz
لینک به دیدگاه

خب دوست عزیز کارتا یکیه چجور انتظار دارن تفاوت باشه؟ شما بهتره روی بازی سی پی یو محور تست کنین فک کنم نتیجه بهتر میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کاری که نمیشه کرد

حداقل رم فرکانس 3000 میگرفتی واسش چرا 2400

اصلا خرید سی پی یو های 1151 نسل یک و دو به صورت اکبند اشتباه هست مخصوصا i7

چرا واسش 8500 یا 8600 نگرفتی

یا رایزن 2600x

و اینطور میتونستی یک گرافیک بهتر بگیری حداقل 1070

لینک به دیدگاه

داداش اگه برات مقدوره سیستمشو بردار مابه تفاوتشو پرداخت کن خودتو خلاص کن. والا عاخه.

لینک به دیدگاه

سرشو شیره بمال.

با برنامه cpu z دو تا cpu رو بزار برا مقایسه.

تو اون قدرت اونو کمی بالاتر نشون میده .

بعد مثلا صفحاتی مثل این بزار جلوش

https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-Core-i7-4790-vs-Intel-Core-i7-7700/2226vs2905

بگو ،ببین .برا شما قویتره.بخاطر تفاوت ویندوزمون و مثلا برنامه هایی که برای تو در پس زمینه ویندوز فعالن.نتیجه شما کمی ضعیفتره. چون cpu ت داره هم زمان به اونا میرسه.

ولی cpu من سرش خلوته.

بعد vsync رو روشن کن تا رو 60 قفل بشه و بگو اصل فریم تا اینجاست چون مانیتور ما 60 هرتز هست ،بیش از این داره برا خودش چرت و پرت میزنه.

cpu محورترین بازی میشه گفت اودیسه و اورجین از سری اساسین هستند که بیشتر از سی پی یو گرافیک میخورند و هیچ کدومشون فکر نکنم بتونن cpu ت رو تو full hd به 60-70 برسونن

xeon 5650 رو نتونستن به 70 برسونن

ویرایش شده توسط rahyarpaul
لینک به دیدگاه

ایشون خودش اینتل میخواست اونم حتما i7 فکر نمیکردم اینقدر نزدیک به هم باشن

ببینم چیکار میکنم گیر افتادیم بخدا?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، zaminz گفته است :

متاسفانه بعد از تست ایشون با گرافیک مشابه سیستم  بنده  با کمال ناباوری بدون اور  پرفورمنس بهتری داره که موجب دلخوری ایشون شد1f60a.png

میشه دقیقا بفرمایید چه تستی گرفتین ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، zaminz گفته است :

ایشون خودش اینتل میخواست اونم حتما i7 فکر نمیکردم اینقدر نزدیک به هم باشن

ببینم چیکار میکنم گیر افتادیم بخدا1f615.png

پس تنها انتخاب ایشون بوده و ناراحتیشون بی مورده .

پردازنده i7 قویتر از پردازنده 7700 میشه 8700 و 9700 . که گرونتر هستند .

پردازنده 4790 و ... هم که آک پیدا نمیشن 6700 هم که ضعیفتره !

........................

برتری پردازنده ای مثل 7700 به 4790 و همرده هاش در نسل های قبل میشه مصرف کمتر ، دمای کمتر ، ساپورت مموری های جدیدتر ، گرافیک سرخود قوی تر و مواردی از این دست . چندان تفاوتی در فریم یا قدرت کلی وجود نداره .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

میشه دقیقا بفرمایید چه تستی گرفتین ؟؟؟

تست داخل چند بازی گرفتم

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، zaminz گفته است :

تست داخل چند بازی گرفتم

داداش مشکل اینه بازی هایی که شما تست کردی جی پی یو محور بوده. دو سه تا بازی سنگین سی پی یو محور تست کن.

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، zaminz گفته است :

تست داخل چند بازی گرفتم

به رم هم مرتبط میشه چون وقتی فرکانس رو میبری بالا پهنای باندم میره بالا ولی نهایت بترکونه5 فریم 

سیپیو شما قویه به علت k بودنش ولی خوب مصرفشم بیشتره ....

اگه رایزن مینداخت بدتر میشد چون بازیا با رایزن مچ نیستن رو مولتی کور...

بگو مرد حسابی بچه شدی؟ سر  چند فریم فقط؟ همونقدر پول دادی منم همونقدر اش ریختم برات 

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

حالا چه حساسه این ادم?

چهار پنج فریم بالا پایین چی میشه مگه

حالا شاید بعدا استفاده ای داشت که این یکم تفاوت راندمان کاری بدردش خورد

یه سری وسواسای عجیبی دارن 

لینک به دیدگاه

رم رو اوور کلاک کنید فک کنم تا ششصد مگاهرتز توانش بیشتر بشه ،مارک اداتا ک اینجوریاس ،یعنی میتونی بزاری رو 3000 و یه سه الی چهار فریم بیشتر بگیری تو بازیا،ضمنا ssd حتما داشته باشه و درایو بازی ها با درایو ویندوز جدا باشه ،حداقل هارد برای بازیا هم 7200 rpm و 64 مگابایت کش باشه

لینک به دیدگاه

تموم اینا رو رعایت کردم مشکل اینه ایشون فکر میکنه چون 7700 باید چند برابر از 4790 قویترباشه متاسفانه بنده هم خودم این مدل رو نداشتم حتی فکرشم نمیکردم عملکرد مشابهی با سی پی یو خودم داشته باشه?

لینک به دیدگاه

خب بگو ناراحته باید حداقل دو میلیون دیگه هزینه مادربرد و سی پیو میکرد ک سری k بگیره! دومیلیون ارزش چشم پوشی چند فریم رو داره. ضمنا فک کنم فک میکنه هرچی ک نسل جدیده از نسل قبل حتی مدل بالاهاش هم قویتره! مثلا 8600 براش بگیری میگه از 7700  چرا ضعیفتره! 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است :

خب بگو ناراحته باید حداقل دو میلیون دیگه هزینه مادربرد و سی پیو میکرد ک سری k بگیره! دومیلیون ارزش چشم پوشی چند فریم رو داره. ضمنا فک کنم فک میکنه هرچی ک نسل جدیده از نسل قبل حتی مدل بالاهاش هم قویتره! مثلا 8600 براش بگیری میگه از 7700  چرا ضعیفتره! 

بخدا من شدم تجربه برا دوستان اومدم ثواب کنم کباب شدم

ایشون گیر داده بود i7 میخوام منم اینو پیشنهاد دادم واقعا سیاست اینتل هم خیلی عجیبه به قول دوستان هر سال فقط خنک تر و کم مصرف تر شده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...