رفتن به مطلب

فروش یک عدد کارت گرافیک MSI GTX 1060 Gaming X Plus | کاهش قیمت

Ruby
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیزم :x

همونطور که از عنوان تاپیک پیداست قصد فروش یک عدد کارت گرافیک MSI GTX 1060 Gaming X Plus  رو دارم. همونطور که در جریان هستید Memory Speed این کارت با نسخه های معمولی متفاوت هست و بر خلاف کارت های معمولی در حالت Gaming / Silent بر روی 9026 مگاهرتز و در حالت OC بر روی 9126 مگاهرتز قرار داره. این کارت مربوط به سیستم شخصی خودم هست و دوستانی که بنده رو میشناسن میدونن اصلا اهل ماینینگ نیستم و دانش مورد نیازش رو هم ندارم، استفاده کارت صرفا گیمینگ / مدیا / وب بوده، کارت بسیار تمیز هست و هیچ مشکل فنی و ظاهری ندارد. دلیلم برای فروش این کارت صرفا ارتقا سیستم هست و قصد تهیه کارت GTX 1070 رو دارم چون بالاتر از این مدل رو نمیتونم تهیه کنم به دلیل بوجود آمدن باتل نک با پردازنده فعلی سیستمم.

در مورد قیمت مورد نظرم هم باید بگم طبعاً این مدل نسبت به مدل معمولی از قیمت بالاتری برخوردار هست اما از اونجایی که قیمت مدل آکبند در بازار امروز در دسترس نیست من قیمت مدل معمولی رو مد نظرم قرار میدم و امیدوارم دوستان هم این قیمت رو منصفانه بدونن.

کارت تا تاریخ 1399/06/07 دارای گارانتی می باشد.

لینک مشخصات محصول: https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1060-GAMING-X-Plus-6G

قیمت روز مدل معمولی: https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/msi-gtx-1060-gaming-x-6gb-gddr5-3.html

فروخته شد.

05.thumb.jpg.1fd59b3d10d7d8813e1675ca3380c32a.jpg04.thumb.jpg.a08df617fbcc20bd8f8f8bab8adf404b.jpg

06.thumb.jpg.015a661bba46711a08eb8028ae483917.jpg

نکات کلی:

1-محصول از همه لحاظ چه فنی چه ظاهری سالم می باشد و بدون مشکل است.

2- تمامی متعلقات  محصول درون باکس  قرار دارد، تنها دیسک درایور کارت موجود نمی باشد که در زمان خرید از خریدار قبلی برای بنده هم ارسال نشده بود.

3- دوستان قیمت های پایین تر از قیمت درج شده رو لطفا در پیام خصوصی ذکر و در صورت هماهنگی در تاپیک اعلام کنند.

4- تاپیک فقط بصورت فروش هست و کالا به اولین پیشنهاد فروخته خواهند شد.

5- هزینه ارسال به عهده خریدار عزیز می باشد.

6- وضعیت فروش کالا بصورت واریز و سپس ارسال می باشد، برای دوستان باتجربه انجمن امکان ارسال کالا، تست و سپس دریافت وجه مقدور می باشد.

7-مطمئنا محصول ذکر شده امکان 24 ساعت تست خواهد داشت، که خریدار محترم از سالم بودن و نبود ایرادی در آن اطمینان حاصل را داشته باشد.

ویرایش شده توسط Ruby
لینک به دیدگاه

سلام. در پیام خصوصی با فروشندۀ بزرگوار به توافق رسیدیم که توسط سیستم واسطۀ لیون، کارت خریداری شود. إن شاء الله شنبه معامله انجام خواهد شد. :)

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Rasoul.A گفته است :

سلام. در پیام خصوصی با فروشندۀ بزرگوار به توافق رسیدیم که توسط سیستم واسطۀ لیون، کارت خریداری شود. إن شاء الله شنبه معامله انجام خواهد شد. :)

سلام خدمت دوست عزیزم

تایید میشه، کارت به دوست خوب ـمون فروخته شد / شنبه، بسته بندی و خدمت حضورـشون ارسال خواهد شد.

ختم تاپیک :D

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...