رفتن به مطلب

دوستان یه سوال داشتم لطفا...

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان من انشاالله اگه جناب حسینی 4850 رو وارد کنند قراره که برمم بگیرم و در کنار اون دوتا رم 1 گیگ باس 1066 بگیرم سوالم اینه که من العا در حال حاضر دو تا رم 1گیگ باس 1066 دارم و توی خیلی از تستها 800 میشناسه میشه راهنماییم کنید که دلیلش چیه البته از یکی از دوستان پرسیدم و میگفت که از cpu میتونه باشه آیا درسته و در حال حاضر cpu من pentium 3.6 2mg cach هستش من اگه رم رو بگیرم 4 گیگ رو 800 میشناسه:confused::confused::eek:

لینک به دیدگاه

عزیز

نه باید داخل بایوس تنظیمات را انجام بدهید، چون اکثر مادربورد ها وقتی به فرز باس سیپی یو 800 باشد از روی جدول

Sd رم آنرا حداکثر 800 تنظیم میکنند و تا زمانیکه میزان باسی که Cpu فراهم میکند بیش از 1066 نباشد نمیتوانید از

1066 رم خود استفاده کنید.

شما Cpu و مادربوردی را که تهیه کردید باید وارد بایوس شوید و از آنجا تنظیمات لازم را انجام بدهید.

اگر Cpu شما از سری 1333باس باشد، فکر میکنم خود سیستم اتوماتیک رم شما را 1066 تنظیم نماید و گرنه باید

دستی انجام دهید.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان من انشاالله اگه جناب حسینی 4850 رو وارد کنند قراره که برمم بگیرم و در کنار اون دوتا رم 1 گیگ باس 1066 بگیرم سوالم اینه که من العا در حال حاضر دو تا رم 1گیگ باس 1066 دارم و توی خیلی از تستها 800 میشناسه میشه راهنماییم کنید که دلیلش چیه البته از یکی از دوستان پرسیدم و میگفت که از cpu میتونه باشه آیا درسته و در حال حاضر cpu من pentium 3.6 2mg cach هستش من اگه رم رو بگیرم 4 گیگ رو 800 میشناسه:confused::confused::eek:

با سلام

رضا جان به مدل مادروبردت بتسگی داره .چون اگر 1066 ساپورت نکنه تا جایی که ساپورت میکنه میشناسه عزیز.البته گفته ناظر فروم هم کاملا درسته و یک بار مراحلی که ایشون فرمودن انجام بدید

لینک به دیدگاه

با سلام

رضا جان به مدل مادروبردت بتسگی داره .چون اگر 1066 ساپورت نکنه تا جایی که ساپورت میکنه میشناسه عزیز.البته گفته ناظر فروم هم کاملا درسته و یک بار مراحلی که ایشون فرمودن انجام بدید

با سلام

آقای حسینی ممنونم ولی مادر بردم 1066 ساپورت میکنه main p5kc هستش ولی فکر میکنم از همون سی پی یو باشه باسش 800 فکر کنم حالا اگه خدا بخواد همون کارت و رم رو میگیرم و به زودی زود سی پی یو رو عوض میکنم و اینکه اگه خواستم سی پی یو بگیرم باید باس 1066 بگیرم تا رم بطور کامل ساپورت بشه درسته و اینکه از 4850 خبری نشد .

با تشکر.

لینک به دیدگاه

آره باید باس Cpu از مقدار 1066 به بالا باشد، توصیه من سری جدید 45 است که باس 1333 دارند.

لینک به دیدگاه

آره باید باس Cpu از مقدار 1066 به بالا باشد، توصیه من سری جدید 45 است که باس 1333 دارند.

با سلام

علیرضا جان از شما هم ممنونم دوست عزیز العا مثلا من خودم e8400 رو انتخاب کردم میشه بگید چه باسی هستش .

با تشکر.

لینک به دیدگاه

1333MHz باس E8400 است

پس در این صوررت همین مناسبه و اینکه در حال حاضر که باس رمهای من 800 میشناسه روی کارایی و سرعت رم من هم تاثیر بسزایی داره دیگه درسه :confused:

لینک به دیدگاه

رضا جان پدر ما در اومد تا این کارتها رو از اون ور دنیا حرکتش بدیم طرف ایران . هنوز که نیموده .

لینک به دیدگاه

رضا جان پدر ما در اومد تا این کارتها رو از اون ور دنیا حرکتش بدیم طرف ایران . هنوز که نیموده .

با سلام

جناب حسینی عزیز یه وقت از دست ما ناراحت نشیدا که این همه سوال میکنم که این کارت اومد یا نه باورتون نمیشه من العا دارم از کارت pci استفاده میکنم چون کارت گرافیکم رو فروختم و فقط منتظرم که این کارت بیاد اگه تا آخر هفته نیاد با هواپیما شخصی خودم میرم میارمشون و کار شما رو هم راحت میکنم.

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب حسینی عزیز یه وقت از دست ما ناراحت نشیدا که این همه سوال میکنم که این کارت اومد یا نه باورتون نمیشه من العا دارم از کارت pci استفاده میکنم چون کارت گرافیکم رو فروختم و فقط منتظرم که این کارت بیاد اگه تا آخر هفته نیاد با هواپیما شخصی خودم میرم میارمشون و کار شما رو هم راحت میکنم.

درود

رضا جان خدا نکنه از دست شما ناراحت بشم . شما تا به حال دیدید از سوال کردن تا به حال من ناراحت بشم . نه عزیز من از خدامه که جنسهام زودتر بیاد تا سرمایمون نخوابه . در ضمن باعث افتخاره که یکیشو بدم به شما .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...