رفتن به مطلب

Glary Utilities : نرم افزاری برای بهینه سازی و پاک سازی ویندوز

maxel134
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

Glary Utilities

درود

دوستان عزیز.

این نرم افزار هم مشابه با بسیاری از برنامه های طراحی شده مشابه ، قابلیت پاک سازی و بهینه سازی ویندوز را دارد. اگر چه از این دست نرم افزار ها زیاد است ، اما این نرم افزار علی رقم مجانی بودن ، قالبیت های بسیار خوبی دارد به نحوی که در بررسی های انجام شده در سایت cnet ، امتیاز بسیار خوبی دریافت کرده است.

post-7143-0-88255500-1321271310_thumb.jpg

محیط برنامه:

gu_large.gif

برخی از ویژگیها

arrow_small.gif Optimize, clean and boost the speed of your Windows. arrow_small.gif Protect your privacy and security. arrow_small.gif Block spyware, trojans, adware, etc. arrow_small.gif Fix certain application errors. arrow_small.gif Simple, fast and User friendly interface arrow_small.gif For only private use

لینک به دیدگاه

• 11 ماه بعد...

دانلود ورژن Glary utilities 2.49.0.1600

http://www.glarysoft.com/products/utilities/glary-utilities/

:D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

واقعا عالی هست.

من چند وقت ویندوزم یجوری شده بود و سرعتش کم شده بود هم بوت هم داخل محیط ویندوز.دیگه یجورایی داشتم مجبو میشدم ویندوز عوض کنم.برنامه ها هم با کمی تاخیر ران میشدند ولی اینو استفاده کردم واقعا مفید واقع شد.البته بعدا هروقت حوصله داشته باشم ویندوز عوض میکنم ولی این برنامه باعث شده احساس کنم ویندوزم فرش هست و تازه نصب شده.

هومن جان دستت درد نکنه. @};-

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم معین جان.

این نرم افزار در مقایسه با دیگر برنامه ها ، خیلی خوب و قوی عمل میکنه. اما حسن بزرگش این هست که تاثیرات منفی نداره یا خیلی کمه. اکثر برنامه های این مدلی باعث می شوند که رجیستری ویندوز به هم بریزه ولی من تا حالا این مشکل رو با این برنامه نداشنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خواهش می کنم معین جان.

این نرم افزار در مقایسه با دیگر برنامه ها ، خیلی خوب و قوی عمل میکنه. اما حسن بزرگش این هست که تاثیرات منفی نداره یا خیلی کمه. اکثر برنامه های این مدلی باعث می شوند که رجیستری ویندوز به هم بریزه ولی من تا حالا این مشکل رو با این برنامه نداشنم.

درود

دقیقا...

من ویندوزم کامل سرحال شده.ویندوز مرده زنده شده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...