رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد برق کارت گرافیکgigabyte

ultragame888
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

بنده یه کارت گرافیکgigabyte rx580 aorus 8gb دارم و از اونجایی که مطلع هستید گرافیک های گیگابایت یه نمایشگر ال ای دی بالای سوکت برق گرافیک داره که به گفته خودشون در صورتی که برق کلا به گرافیک نرسه اون داءم روشن میشه و در صورتی که ولتاژ متغیر باشه چشمک میزنه 

حالا مشکل من آینه که مواقعی دارم با سیستم فیلم میبینم یا کاری عادی میکنم حدودا شاید در 1 ساعت حدود 1یا2 بار اون ال ای دی چشمک میزنه 

ولی زمانی که گیم میزنم و گرافیک و سیستم کاملا زیر لود میره حتی چندین ساعت متوالی هیچ مشکلی نداره و اصلا اون چراغ روشن یا چشمک نمیزنه 

از دوستان با تجربه کسی میدونه این مشکل به حساب میاد یا نه؟

پاور هم  Cooler master GX750W boronze  هست و نمیدونم چند سال داره کار میکنه ولی به گفته صاحب قبلی روی سیستم بسیار ضعیف و قدیمی بوده که اصلا بهش فشار نمیامده 

پیشاپیش ممنون از کمکتون 

لینک به دیدگاه

مشکل شما فقط چشمک زدنش هست یا در کاراییش هم مشکل ایجاد میشه ؟

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Royal گفته است :

مشکل شما فقط چشمک زدنش هست یا در کاراییش هم مشکل ایجاد میشه ؟

کارایی اصلا مشکلی نداره میگم که حالت فول لود و در حال گیم اصلا چشمک نمیزنه و هیچ مشکلی هم نداره

فقط اوقات کارهایی معمولی و بیکاری ساعتی یکی دوبار چشمک میزنه 

اون میخواستم بدونم که نکنه مشکلی باشه یا آسیبی ببینه 

ویرایش شده توسط ultragame888
لینک به دیدگاه

سلام

اون LED تنها نشون میده که برق گرافیک شما متصله یا نه. اگر درست خاطرم باشه زمانیکه برق متصل نباشه LED به رنگ قرمز درمیاد یا خاموش میشه. اینکه بعضی وقتا یکی دو بار چشمک میزنه جای هیچ گونه نگرانی نداره و میتونه به دلیل نوسانات برق باشه. توصیه میکنم حتما از محافظ برق استفاده کنید. مدل های دیجیتالی میزان ولتاژ رو به به صورت لحظه ای نشون میدن. 

مشکل شمارو کاربران خارجی هم داشتند البته به صورت خیلی محسوس تر که ظاهرا به خاطر عدم متصل بودن 100 درصد کابل برق به گرافیک بوده:

http://www.tomshardware.com/answers/id-3240061/gtx-1080-blinking-white-light.html

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Mehdi_FXX گفته است :

سلام

اون LED تنها نشون میده که برق گرافیک شما متصله یا نه. اگر درست خاطرم باشه زمانیکه برق متصل نباشه LED به رنگ قرمز درمیاد یا خاموش میشه. اینکه بعضی وقتا یکی دو بار چشمک میزنه جای هیچ گونه نگرانی نداره و میتونه به دلیل نوسانات برق باشه. توصیه میکنم حتما از محافظ برق استفاده کنید. مدل های دیجیتالی میزان ولتاژ رو به به صورت لحظه ای نشون میدن. 

مشکل شمارو کاربران خارجی هم داشتند البته به صورت خیلی محسوس تر که ظاهرا به خاطر عدم متصل بودن 100 درصد کابل برق به گرافیک بوده:

http://www.tomshardware.com/answers/id-3240061/gtx-1080-blinking-white-light.html

سلام داداش گلم

درسته ولی واسه من طبق گفته گیگابایت فقط رنگ سفید داره که اونم اگه برق گرافیک قطع بشه و نرسه چراغ داءم روشن میمونه 

و اگه ولتاژ ورودی متغیر باشه اون چراغ چشمک میزنه 

واسه من وقتی فول لود و حداکثر استفاده میکنم ازش اصلا هیچ چراغی روشن نمیشه 

فقط اوقات بیکاری اینطوری میشه اونم ساعتی یکی دوبار 

در ضمن محافظ هم دارم

پس به نظر شما هیچ مشکل خاصی نیست ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

پاور سری GX اول حداقل 5 ساله داره کار می کنه، ضرری نداره ارتقای بعدی سیستمت پاور باشه.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام داداش گلم

درسته ولی واسه من طبق گفته گیگابایت فقط رنگ سفید داره که اونم اگه برق گرافیک قطع بشه و نرسه چراغ داءم روشن میمونه 

و اگه ولتاژ ورودی متغیر باشه اون چراغ چشمک میزنه 

واسه من وقتی فول لود و حداکثر استفاده میکنم ازش اصلا هیچ چراغی روشن نمیشه 

فقط اوقات بیکاری اینطوری میشه اونم ساعتی یکی دوبار 

در ضمن محافظ هم دارم

پس به نظر شما هیچ مشکل خاصی نیست ؟؟؟؟

اگر گیگابایت این موضوع رو گفته، خیر هیچ مشکلی نیست و طبیعیه.

مهم اینه زمانی که استفاده میکنید و گرافیک زیر لود کامل قرار ، با مشکلی از بابت تامین توان مواجه نشه.

لینک به دیدگاه

در ضمن پاورم 4 تا کابل 6+2 پین گرافیک داره تا به حال حدودا با 2تاشون تست کردم و عوض کردم .یعنی امکان داره واسه کابل باشه؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

پاور سری GX اول حداقل 5 ساله داره کار می کنه، ضرری نداره ارتقای بعدی سیستمت پاور باشه.

ممنونم حتما به فکرش هستم 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Mehdi_FXX گفته است :

اگر گیگابایت این موضوع رو گفته، خیر هیچ مشکلی نیست و طبیعیه.

مهم اینه زمانی که استفاده میکنید و گرافیک زیر لود کامل قرار ، با مشکلی از بابت تامین توان مواجه نشه.

نه اصلا زمان فول لود و گیم هیچ گونه ضعف و مشکلی نداره و اصلا چراغی روشن نمیشه

فقط فقط اوقات بیکاری هست  

خیلی خیلی ممنونم از نظرات مفیدتون 

لینک به دیدگاه

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1070G1-GAMING-8GD-rev-10#kf

قسمتی که مربوط میشه به این led رو مطالعه بفرمایید 

لینک به دیدگاه

داداش گلم اگه مشکلیم باشه از سمت پاورته ولی خب ازونجایی که تو فول لود مشکلی نداری جای نگرانی نیس. ولی حتما یه دستی سر پاورت بکش.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

داداش گلم اگه مشکلیم باشه از سمت پاورته ولی خب ازونجایی که تو فول لود مشکلی نداری جای نگرانی نیس. ولی حتما یه دستی سر پاورت بکش.

یعنی بدم سرویس کنن پاور رو کفایت میکنه؟

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1070G1-GAMING-8GD-rev-10#kf

قسمتی که مربوط میشه به این led رو مطالعه بفرمایید 

خواهش میکنم

تو سایت سازنده نوشته اگر برق شما ناپایدار باشه LED شروع به چشمک زدن میکنه. با توجه به اینکه میگید در زمان لود هیچ مشکلی وجودنداره، به نظر من خیالتون راحت. ناپایداری لحظه ای و بسیار کوتاه مدت قابل چشم پوشیه اما به صورت مدوام خیر. پس فعلا مشکلی وجود نداره.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

یعنی بدم سرویس کنن پاور رو کفایت میکنه؟

نه منظورم اینه یه پاور جدید بخر. پاور خیلی حساسه اگه بلنگه کل سیستمت میلنگه و بعدش ممکنه دیگه کلا نلنگه ?

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Mehdi_FXX گفته است :

خواهش میکنم

تو سایت سازنده نوشته اگر برق شما ناپایدار باشه LED شروع به چشمک زدن میکنه. با توجه به اینکه میگید در زمان لود هیچ مشکلی وجودنداره، به نظر من خیالتون راحت. ناپایداری لحظه ای و بسیار کوتاه مدت قابل چشم پوشیه اما به صورت مدوام خیر. پس فعلا مشکلی وجود نداره.

ممنونم داداش 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

نه منظورم اینه یه پاور جدید بخر. پاور خیلی حساسه اگه بلنگه کل سیستمت میلنگه و بعدش ممکنه دیگه کلا نلنگه 1f601.png

فعلا که به گفته خودت و دوستان مشکل حاد نیست و قابل چشم پوشیه 

ولی اولین فرصت که پول دستم بیاد این کار میکنم

آخه پاور خودم خیلی خیلی کم کار و تمیز ه

در هر صورت اوامر داش حسین به دیده منت?

لینک به دیدگاه

درود بر همه

با اجازه از صاحب تایپیک بنده نیز ایسوس  rog 580 strix   رو دارم 3 فنه و وقتی که برق 8 پین وصله اون ال ای دی سفید بالای  سوکت 8 پین  روشنه  یعنی طبیعیه

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Royal گفته است :

گرافیک را اکبند خریدی ؟ پاور چطور ؟

نه آکبند نخریدم 

ولی در حد آک هست کلا 5 ماه خریده بود طرف که من ازش خریدم و ماین و اوور این جور چیزها هم نشده 

ولی پاور از مغازه دار خریدم و به گفته طرف رو یه سیستم بوده که مصرفش خیلی خیلی کم بوده واین پاور یه جورایی بیکار بوده?(ولی حرف طرف پاور گرفتم 100درصد ازش مطمان نیستم )

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، ali2424 گفته است :

درود بر همه

با اجازه از صاحب تایپیک بنده نیز ایسوس  rog 580 strix   رو دارم 3 فنه و وقتی که برق 8 پین وصله اون ال ای دی سفید بالای  سوکت 8 پین  روشنه  یعنی طبیعیه

درود

اختیار دارید داداش گلم

باید اول تو سایت ایسوز ببینی در مورد کارکرد اون ال ای دی چی نوشته 

تو سایت گیگابایت که نوشته وقتی چراغ داءم روشنه یعنی کلا برق به گرافیک نمیرسه 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ali2424 گفته است :

درود بر همه

سلام

کارتای ایسوس فرق میکنند. در حالت عادی اگه برق متصل نباشه LED به رنگ قرمز درمیاد. اگر وصل باشه رنگ سفید داره

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

نه آکبند نخریدم 

ولی در حد آک هست کلا 5 ماه خریده بود طرف که من ازش خریدم و ماین و اوور این جور چیزها هم نشده 

ولی پاور از مغازه دار خریدم و به گفته طرف رو یه سیستم بوده که مصرفش خیلی خیلی کم بوده واین پاور یه جورایی بیکار بوده?(ولی حرف طرف پاور گرفتم 100درصد ازش مطمان نیستم )

خوب اینجاست که آدم توی شک میفته

اول اگر میتونی با یه پاور دیگه تشت کن یا با تستر پاور پاور را تست کن ببین 12 ولت سیستم درست کار میکنه یا ولتاژش کم و زیاد میشه اگر درست بود شکت میره برای گرافیک که شاید ماین شده باشه

جنس دست دوم را باید خیلی دقت کنی موقع خرید

چند وقت هست که خریدی ؟ از کی این مورد را متوجه شدی ؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Royal گفته است :

خوب اینجاست که آدم توی شک میفته

اول اگر میتونی با یه پاور دیگه تشت کن یا با تستر پاور پاور را تست کن ببین 12 ولت سیستم درست کار میکنه یا ولتاژش کم و زیاد میشه اگر درست بود شکت میره برای گرافیک که شاید ماین شده باشه

جنس دست دوم را باید خیلی دقت کنی موقع خرید

چند وقت هست که خریدی ؟ از کی این مورد را متوجه شدی ؟

از گرافیک 100 درصد خیالم راحت که ماین شده نیست 

ولی پاور قول شما باید یه تستی بزنم. 

الان حدود 3 ماه خریدم هم گرافیک و هم پاور

آخه شک برانگیزترین مساله اینه که اگه پاور و یا گرافیک مشکل داشتن خوب باید تو لود کامل که پدره جفتشون درمیاد کم بیارن یا مشکل ایجاد بشه واسشون. ولی اصلا اینطور نیست و فقط اوقات بیکاری اینطور هست! !!!!!!!!

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

در هر صورت اوامر داش حسین به دیده منت1f603.png

تاج سری

در 8 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

والا من که شکم سمت پاور میره در هر صورت ریسک نکن داداش. هرچی زودتر به فکر پاور باش. به قول دوستمونم یه پاور قرض بگیر از یه اشنا با اونم تست بزن. فدایی داری.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...