رفتن به مطلب

شکایت از نحوه ارسال بار توسط باربری ترمینال (اتوبوس)

mnaderi45
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود 

در خواست کمک برای شکایت  از باربری ترمینال  شیراز وکرج وقزوین

موضوع از این قرار هست که اواخر آذر ماه با دوست گرامی nimaba14277  یک معامله کرده ایم

متاسفانه مین مشکل داربود که بنده مین جایگزین برای ایشون فرستادم وایشون در مورخه 3-10-97 مین بنده را که مشکل داشت پس فرستادن ازاین تاریخ تا مورخه  11 همان ماه  منتظر ماندم بلکه تماسی بگیرند خبر نشد بعد کلی مکالمه تلفنی اول گفتن هم چنین باری نیست بعداش گفتن بارنامه جدید پس از طواف در کرج به قزوین ارسال شده

هزینه دوبرابر می گیرند وزمان تحویل که اینطور وبی شرمانه به دروغ مدعی دوبار تماس هستندبرای تحویل باری که بنده منتظر ارسال آن جهت ارسال به گارانتی بوده ام 

وبا توجه به بحث  وجدال بر سر این شیوه ارسال بار  و ....بنده در خواست برگشت جنس به مبدا  داشتم تا از طریق دیگری ارسال شود

جنس الان بلا تکلیف مانده هم قزوین وهم شیراز منکر وجود جنس هستند

موضوعات شکایت

1- تنظیم سند بارنامه بانام  فرددیگری  که بنده قانونا نمی توانم آن را تحویل بگیرم.

2- مدت زمان ارسال پس 8 روز 

3- ادعا دروغ  مبنی بردوبار تماس برای تحویل 

4- درخواست دوبرابر وجه بارنامه بخاطر طواف کالا در کرج ( در صورت نداشتن سرویس مستقیم نباید بار قبول می کردند)

5- عدم تحویل بار به فرستنده برای تعیین تکلیف

تشکر از کلیه دوستان منتظر راهنمایی هستم

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

باربری یه روش ارسال کاملا مزخرفه

تنها پست و تیپاکس یه مقدار کارشون اصولی هست

لینک به دیدگاه

جسارتا بنظرم اخرین گزینه برای ارسال باید باربری میبود..اونم برای مینبرد..راستش یبار تجربش رو دارم فقط،که اونم دردسر شد و یه هزینه اضافه هم پرداخت کردم.

فرستنده رسید ارسال با توضیحات داره؟ بگمونم خودشون بخش یا سامانه رسیدگی به شکایات داشته باشن..خصوصا تو مراکز استانها.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، omidvar777 گفته است :

باربری یه روش ارسال کاملا مزخرفه

تنها پست و تیپاکس یه مقدار کارشون اصولی هست

در 7 دقیقه قبل، amin110 گفته است :

جسارتا بنظرم اخرین گزینه برای ارسال باید باربری میبود..اونم برای مینبرد..راستش یبار تجربش رو دارم فقط،که اونم دردسر شد و یه هزینه اضافه هم پرداخت کردم.

فرستنده رسید ارسال با توضیحات داره؟ بگمونم خودشون بخش یا سامانه رسیدگی به شکایات داشته باشن..خصوصا تو مراکز استانها.

در 2 دقیقه قبل، WeirdChamp گفته است :

good luck 1f602.png

تشکر  از تمام دوستان

لینک به دیدگاه

روش کاملا منسوخ شده یی هست به شخصه از 92 به این طرف با باربری جنس ارسال نمیکنم چون از تیپاکس هم گرونتر میگیره!

شرکت های باربری هستم الان با نازلترین قیمت بسته رو هوایی و یک روزه تحویل میگیرن به اکثر مراکز استان ها هم ارسال دارن.

ان شا الله به حقتون برسید.?

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، saeed0c گفته است :

روش کاملا منسوخ شده یی هست به شخصه از 92 به این طرف با باربری جنس ارسال نمیکنم چون از تیپاکس هم گرونتر میگیره!

شرکت های باربری هستم الان با نازلترین قیمت بسته رو هوایی و یک روزه تحویل میگیرن به اکثر مراکز استان ها هم ارسال دارن.

ان شا الله به حقتون برسید.?

سلام مهندس خوبی؟
چه شرکتایی بگو ماهم بدونیم.

لینک به دیدگاه

درود

داداش مگه خونه خاله هست بار رو ببره جای دیگه ؟!

راننده اصلا کی بوده؟!به کدوم اتوبوس بارتون رو داده طرف؟!

راننده ای که بار رو دادتش رو زنگ بزن بیچاره کن ، معلوم هم مقصد و هم مبدا میگه جنسی نیست اون راننده بی همه چیز معلوم نیست بار رو چیکار کرده اینام زیره بار نمیرن !

بابا ما جنس میدیم اتوبوس تا مسافر طرفم رسید و امضای مستقیمم  میگیریم اون رفیقتون بار  رو داده به کی ؟! ما اتوبوس هنوز راه نیفتاده زنگ میزنیم میگیم کجایی ترمینال منتظریم ! ?

از شیراز تا تهران 12 تا 14 ساعته میرسهاونوقت این 8 روز !

خلاصه باس دنبال راننده باشی ، کفش آهنیم فراموش نشه ایشالا حل بشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، abidi گفته است :

از شیراز تا تهران 12 تا 14 ساعته میرسهاونوقت این 8 روز !

درود 

بدبختی این بعد سی و پنج روز حداقل به مبدا هم بر نمی گردانند تا فرستنده تکلیف اش بدانند

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...