رفتن به مطلب

فیلم چی ببینم؟

Alirezatha
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

این فیلمهارو اگر ندیدی یه نگاه بنداز تو این سبک ها خواستی بگو تا بیشتر معرفی کنم . 

اسم ایرانیشونو میزارم خودت یه سرچ بزن 

به نام پدر .            دانیل دی لوئیس 

افسانه خزان          برد پیت 

شهر فرشتگان       نیکلاس کیج 

عطر خوش زن         آلپاچینو 

مارویک                     مل گیبسون 

12 سال بردگی 

Changeling        آنجلینا جولی 

Seven Pounds   ویل اسمیت 

نوامبر شیرین                   کیانا ریوز . شارلیز ترون 

هیولا 2003                    شارلیز ترون 

پیانیست                      آدرین برودی 

هفت                 برد پیت و مورگان فریمن 

مه                      توماس جین 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، H.Salimi96 گفته است :

خیلی ممنون
منم برعکس خیلی این سریالو دوس دارم1f601.png

خواهش می کنم .

من هم این انیمه رو دوست دارم و دنبال می کنم . از سبک خون و خون ریزی خوشم نمیاد اما انیمه های خوبی مثل اتک حسابشون جداست . به عبارت دیگه اتک به قدر خوب هست که حتی کسانی مثل من که سبکش رو نمی پسندن هم از دیدنش لذت ببرن .

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

از نظر کیفیت همه انیمه هایی که معرفی کردم در حد اتک هستن .

از نظر محتوای داستان توی انیمه هایی که معرفی کردم Claymore و ReZero kara Hajimeru Isekai Seikatsu شباهت بیشتری با اتک دارن و بعد از این دوتا  Fullmetal Alchemist: Brotherhood  و Sword Art Online از نظر داستان کمی شبیه اتک هستش .

اما در مجموع انیمه هایی مثل Elfen Lied و Tokyo Ghoul و Hellsing Ultimate و Kiseijuu: Sei no Kakuritsu به انیمه اتک شباهت دارن . توی این انیمه ها پر از خون و خونریزی هستش .

البته سبک اتک سبک مورد علاقه بنده نیستش و کمتر توی این سبک انیمه می بینم پس راهنمایی های بنده دقیق نیستش .

دوست خوبم @Ruby رو تگ می کنم تا شما رو راهنمایی کنن .

سلام خدمت وحید گل :x

اول از همه سال جدید رو به همه دوستان تبریک میگم، چون فکر کنم این اولین پستم توی سال جدید باشه. یه نکته دیگه هم اینکه وحید جان همین الان Re:Zero برای فصل دوم تمدید شد :D

خب در مورد سوالی که دوست ـمون پرسیدن هم وحید جان کامل جواب دادن، اما اینکه میگید انیمه در حد Attack on Titan باید از چند جهت این مورد رو در نظر بگیرید؛ منظورـتون این هست که یک انیمه تراژدی و دارک مد نظر ـتون هست؟ اگر آره که بدون شک برید سراغ Full Metal Alchemist: Brotherhood هم از این نظر که در سایت My Anime List از تمامی جهات #1 محبوب ترین انیمه هاست و بالاترین نمره رو داره و اینکه از نظر داستانی و تراژدیک شباهت بسیار زیادی به Attack on Titan داره.

اگر از این نظر میگید که صرفا به Attack on Titan شباهت داشته باشه، انیمه Kabaneri of the Iron Fortress رو پیشنهاد میدم. این انیمه دقیقا ساخته استودیو Wit یعنی همون استودیو سازنده Attack on Titan هست و داستان سرایی، شخصیت ها، قابلیت های شخصیت ها، محیط و ... همه و همه شباهت زیادی به Attack on Titan دارند، با این تفاوت که اینجا به جای Titan ـها شاهد ظهور موجوداتی به نام Kabane هستیم که در ترجمه لغت معنی جسد رو میدن و شباهت زیادی به زامبی ها دارند.

در کل انیمه دوم رو پیشنهاد نمیدم، چون داستان اصلا کشش نداره و هر چقدر هم که سعی کنه انیمه ای مثل Attack on Titan بشه، نمیشه! ناگفته نماند که خودم هم بعد از فصل دوم میل زیادی به ادامه Attack on Titan ندارم 9_9

در مورد فیلم؛ از اونجایی که دوست ـمون گفتن The Shawshank Redemption فیلم ضعیفی هست و وای به حال ادامه لیست، ترجیح میدم چیزی پیشنهاد ندم :D

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

از نظر کیفیت همه انیمه هایی که معرفی کردم در حد اتک هستن .

از نظر محتوای داستان توی انیمه هایی که معرفی کردم Claymore و ReZero kara Hajimeru Isekai Seikatsu شباهت بیشتری با اتک دارن و بعد از این دوتا  Fullmetal Alchemist: Brotherhood  و Sword Art Online از نظر داستان کمی شبیه اتک هستش .

اما در مجموع انیمه هایی مثل Elfen Lied و Tokyo Ghoul و Hellsing Ultimate و Kiseijuu: Sei no Kakuritsu به انیمه اتک شباهت دارن . توی این انیمه ها پر از خون و خونریزی هستش .

البته سبک اتک سبک مورد علاقه بنده نیستش و کمتر توی این سبک انیمه می بینم پس راهنمایی های بنده دقیق نیستش .

دوست خوبم @Ruby رو تگ می کنم تا شما رو راهنمایی کنن .

Kiseijuu: Sei no Kakuritsu

عالی

یه مقدار افت می کنه  داستان

اینم خوبه

Neon Genesis Evangelion Uncen

انیمه  سریالی تا قسمت 12 کولاک هست بعد افت می کنه شدید

اینم خوب در آوردن

Blue Gender 

و جدیدا 

دارم اینو نگاه می کنم

My  Hero Academia

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، babak_11 گفته است :

سلام 

این فیلمهارو اگر ندیدی یه نگاه بنداز تو این سبک ها خواستی بگو تا بیشتر معرفی کنم . 

اسم ایرانیشونو میزارم خودت یه سرچ بزن 

به نام پدر .            دانیل دی لوئیس 

افسانه خزان          برد پیت 

شهر فرشتگان       نیکلاس کیج 

عطر خوش زن         آلپاچینو 

مارویک                     مل گیبسون 

12 سال بردگی 

Changeling        آنجلینا جولی 

Seven Pounds   ویل اسمیت 

نوامبر شیرین                   کیانا ریوز . شارلیز ترون 

هیولا 2003                    شارلیز ترون 

پیانیست                      آدرین برودی 

هفت                 برد پیت و مورگان فریمن 

مه                      توماس جین 

همه عالی

هیولا 2003 تهش هست

گریم 

بازی

پیانیست عالی هست  و لیست شیندلر و فیلم  underground 1995 ببیند کولاک

پیشنهاد  هندی هم میدم

به شدت داستان کارگردانی فیلم نامه و بازیگری عالی هست

vikram vedha 2017

Ratsasan 2018

gang of wasseypur

part 1 va 2

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

خواهش می کنم .

من هم این انیمه رو دوست دارم و دنبال می کنم . از سبک خون و خون ریزی خوشم نمیاد اما انیمه های خوبی مثل اتک حسابشون جداست . به عبارت دیگه اتک به قدر خوب هست که حتی کسانی مثل من که سبکش رو نمی پسندن هم از دیدنش لذت ببرن .

فک کنم امسال فصل بعدی میاد..آره؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Ruby گفته است :

اول از همه سال جدید رو به همه دوستان تبریک میگم، چون فکر کنم این اولین پستم توی سال جدید باشه. یه نکته دیگه هم اینکه وحید جان همین الان Re:Zero برای فصل دوم تمدید شد :D

خب در مورد سوالی که دوست ـمون پرسیدن هم وحید جان کامل جواب دادن، اما اینکه میگید انیمه در حد Attack on Titan باید از چند جهت این مورد رو در نظر بگیرید؛ منظورـتون این هست که یک انیمه تراژدی و دارک مد نظر ـتون هست؟ اگر آره که بدون شک برید سراغ Full Metal Alchemist: Brotherhood هم از این نظر که در سایت My Anime List از تمامی جهات #1 محبوب ترین انیمه هاست و بالاترین نمره رو داره و اینکه از نظر داستانی و تراژدیک شباهت بسیار زیادی به Attack on Titan داره.

اگر از این نظر میگید که صرفا به Attack on Titan شباهت داشته باشه، انیمه Kabaneri of the Iron Fortress رو پیشنهاد میدم. این انیمه دقیقا ساخته استودیو Wit یعنی همون استودیو سازنده Attack on Titan هست و داستان سرایی، شخصیت ها، قابلیت های شخصیت ها، محیط و ... همه و همه شباهت زیادی به Attack on Titan دارند، با این تفاوت که اینجا به جای Titan ـها شاهد ظهور موجوداتی به نام Kabane هستیم که در ترجمه لغت معنی جسد رو میدن و شباهت زیادی به زامبی ها دارند.

در کل انیمه دوم رو پیشنهاد نمیدم، چون داستان اصلا کشش نداره و هر چقدر هم که سعی کنه انیمه ای مثل Attack on Titan بشه، نمیشه! ناگفته نماند که خودم هم بعد از فصل دوم میل زیادی به ادامه Attack on Titan ندارم 9_9

در مورد فیلم؛ از اونجایی که دوست ـمون گفتن The Shawshank Redemption فیلم ضعیفی هست و وای به حال ادامه لیست، ترجیح میدم چیزی پیشنهاد ندم :D

من اصلا انیمه نمیدیدم..کلا تو فاز فیلم و سریال بودم..هر ژانری بجز انیمه
بعد خیلی اتفاقی attack on titans رو دیدم و انقدری ازش خوشم اومد که رگباری نگاش کردم😁حتی تو مغازه کاری هم داشتم میذاشتم کنار میدیدمش
بعد اون چندتا انیمه دانلود زدم ولی اصلا جذبش نشدم..مثالش توکیو غول..

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Ruby گفته است :

به به امیدوارم نقش رم چان کمرنگ نشه و هنوزم شاهد حضورش باشیم . از همه کاراکترهای ReZero بیشتر دوستش دارم . پتلگیوس هم که به رحمت خدا رفت وگرنه میتونستیم در ادامه از حضورش در داستان لذت ببریم .

ممنون از خبر خوبت .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، H.Salimi96 گفته است :

فک کنم امسال فصل بعدی میاد..آره؟

بله :

https://www.livechart.me/spring-2019/tv

البته فصل جدید که نه ادامه همون فصل قبلی هستش .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

بله :

https://www.livechart.me/spring-2019/tv

البته فصل جدید که نه ادامه همون فصل قبلی هستش .

اوه اوه اوه😍😍😍

چیزی نمونده که..گات هم کم مونده..چه بشود😍

لینک به دیدگاه

درود

این فیلم برای مخاطب غربی ساخته شده، اما برای ما نیز سودمند است:

Islam: What the West Needs to Know

این هم از نظر استنادهای تاریخی عالی است:

The God Who Wasn't There

اگر فیلمی انتقادی و توامان سرگرم کننده دوست دارید:

Religulous

و در پایان فیلم عالی آگورا را پیشنهاد می‌کنم، از الخاندرو آمنبار، سرگذشت هپاتیا دانشمند یونانی تبار در اسکندریه و جدال همیشگی خردگرایان و دینداران:

https://en.wikipedia.org/wiki/Agora_(film)

http://www.1pezeshk.com/archives/2010/09/آگورا.html

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

علاوه بر فیلمهائی که دوستان گفتند من از فیلمهای زیر هم خیلی خوشم اومد که یکی دو تاش را بالاتر دوستان نام بردند .( البته فیلم خوب خیلی زیاد هست ولی در کل سلیقه ای هست )

The Sting

Cat on a Hot Tin Roof

The Shawshank Redemption

Seven

Forrest Gump

The English Patient

Saving Private Ryan

Schindler's List

Pulp Fiction

Heat

L.A. Confidential

The Last Samurai

Man on Fire

John Wick

Sicario

با این یکی هم خیلی حال کردم ;)

The Intern

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

دیدن این فیلم رو به همه پیشنهاد میکنم

https://www.aparat.com/v/RHda7

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...