رفتن به مطلب

نیاز به کمک برای استفاده از رکوردر msi afterburner

Mehrdad.93
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود، میخوام از یک بازی فیلم بگیرم و روی یوتیوب بزارم، اما مشکلی هست اینه که فایل خروجی msi afterburner حدود سه گیگه اونم فقط برای ۱ دقیقه ! 

راهی هست حجم فایل خروجی معقول بشه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تنظیماتش رو به صورت زیر قرار دادم :

1.thumb.jpg.18f5a7ebd0bb353264ca0dd29dcded16.jpg

بعد از گرفتن خروجی که با نهایت کیفیت هست اون رو با converter از .avi به mp4 تغیر میدم و حجم فایل به شدت کم میشه اما کیفیتش اصلا تغییر نمیکنه.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

من تنظیماتش رو به صورت زیر قرار دادم :

بعد از گرفتن خروجی که با نهایت کیفیت هست اون رو با converter از .avi به mp4 تغیر میدم و حجم فایل به شدت کم میشه اما کیفیتش اصلا تغییر نمیکنه.

از چه برنامه ای واسه کانورت استفاده می‌کنید؟ من با hd video converter factory pro امتحان کردم ارور میده میگه file can't be converted

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، micpet گفته است :

از چه برنامه ای واسه کانورت استفاده می‌کنید؟ من با hd video converter factory pro امتحان کردم ارور میده میگه file can't be converted

از خود ویندوز ۱۰ استفاده میکنم، یه ابزار نمایش فیلم داره، در واقعا همون برنامه photo هست که باید روی فایل open with بزنید و این برنامه رو انتخاب کنین تا با اون باز بشه، بعد گوشه سمت راست بالا ابزاری برای edit داره بعد با زدن save as میتونین فایل رو سیو کنید با فرمت mp4

لینک به دیدگاه

سلام

برای کانورت میتونید از format factory استفاده کنی.

https://soft98.ir/multi-media/convert/766-formatfactory.html

لینک به دیدگاه

موفق شدم حجم رو کاهش بدم، حالا میخوام در قسمتی از ویدیو یک نوشته نمایش داده بشه، اینو چطور انجام بدم ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...